Отговори
# 570
siana042 Защо не обсъдите резуктата с твоя доктор,на мен в писмото ми беше написано по най-простия начин и нямам идея какво значат резултатите ти Thinking
Ами днес и го оставих .Но ми е много интересно защо го пише в интернет по този начин,а не нормално съотношение.

Това NT не е ли нухална транслуценция? На мен ми я мериха в 13 седмица и беше 1.2 , което е ок. Тогава лекарката ми каза, че не трябва да надвишава 2.5. Аз твоето го тълкувам , че резултатът ти е 1,8 , а не трябва да е повече от 3. Тоест ти си ок.  Simple Smile (Не претендирам да съм права, просто се опитвам да го разтълкувам) Hug

# 571
siana042 Защо не обсъдите резуктата с твоя доктор,на мен в писмото ми беше написано по най-простия начин и нямам идея какво значат резултатите ти Thinking
Ами днес и го оставих .Но ми е много интересно защо го пише в интернет по този начин,а не нормално съотношение.

Това NT не е ли нухална транслуценция? На мен ми я мериха в 13 седмица и беше 1.2 , което е ок. Тогава лекарката ми каза, че не трябва да надвишава 2.5. Аз твоето го тълкувам , че резултатът ти е 1,8 , а не трябва да е повече от 3. Тоест ти си ок.  Simple Smile (Не претендирам да съм права, просто се опитвам да го разтълкувам) Hug
Аз го правих в 13 и 2 по менструация,а иначе по рамери бех на границата и се консултирахме с доцент от майчин дом понеже плодът отговаряше на 13 и 6 дена.А и аз с моя прост акъл си помислих че е както казваш и ти.Благодаря за отговора.

# 572
  • Бургас
 Simple Smile
Януарски бургаски мами има ли ???

# 573
Здравейте бъдещи януарски мами.

Искам да споделя с вас, че там където ходя на ЖК съм недоволна и искам да си сменя гинеколога. Проблема е че от толкова търсене и ровене в интернет немога да реша при кого да се запиша . Има толкова много теми, но ми става някак объркващо ровейки се в тях.
Искам да ви питам дали някоя от вас би могла да ми препоръча добър гинеколог в София за следене на бременността.

# 574
Здравейте бъдещи януарски мами.

Искам да споделя с вас, че там където ходя на ЖК съм недоволна и искам да си сменя гинеколога. Проблема е че от толкова търсене и ровене в интернет немога да реша при кого да се запиша . Има толкова много теми, но ми става някак объркващо ровейки се в тях.
Искам да ви питам дали някоя от вас би могла да ми препоръча добър гинеколог в София за следене на бременността.
Моя съвет,ако си избереш лекар от някоя болница после да си те изражда той/тя.Аз мога да препоръчам от Тина Киркова,стига да ти е удобно д-р Горанов и д-р Панова.Имала съм приятелки при тях и са мнго доволни.Аз даже сега ще ходя при Горанов,защото искам да ме следи той и после да ме изражда.Дъщеря ми той я изроди,нищо не ми е искал и ми обръщаше внимание.Това от личен опит.Но сват голям ти си преценяваш.Успех.

Само да добавя че не са по здравна каса.За здравна каса е ужас ,ако някой тръгне да те следи,понеже има само 2 УЗД, а и мойта все е кисела.Все нямала направления.

# 575
Тина Киркова ми е много далеч иначе и аз си мислех за там.

# 576
Здравейте момичета,

Ние днес най-накрая си се върнахме вкъщи след продължителната почивка и сега си се изпънах на удобното ни легло. На вилата са с пружини и дюшеци леглата и цялата се схващах. 

Видях, че сте коментирали проблемите с щитовидната жлеза, аз от години имам Хашимото и хипотиреодизъм, но сега си пия л-тироксин 125мг и два дни 150мг, следя си хормоните всеки месец и не се притеснявам излишно. На мен ми следят само ТСХ, питах за ФТ4, но ми казаха, че няма смисъл и че ТСХ е много по-надежден.

Корема ми продължава да расте с доста големи според мен темпове, вече със сигурност няма съмнение, че съм бременна. Докато бяхме на вилата си ударих гърдата в началото на един парапет (как успях не мога да разбера  Crazy) и някакси успях да си надера зърното през тениската и сутиена. Болката беше ужасна, имаше малко кръв, сега има коричка. В сряда съм на консултация и нямам търпение да си видя човечето. От няколко дена усещам нещо като напрежение на влагалищните стени или малко по-нагоре  newsm78 Чудя се дали да изчакам до сряда или да скоча да ме видят? Не е болка, а като напрежение или боцкащо усещане... Таза ме боли много, предполагам се разширява, дали това напрежение се дължи на това разтягане?

# 577
Simple Smile
Януарски бургаски мами има ли ???

Тук има една  Hug

# 578
siana042,аз бях на ФМ при доц.Томова на 28.06.Мнението ми за тази жена е изключително -толкова внимателна и отзивчива .Гледа ме някъде около 40 минути.Сега отново имам час за втора ФМ в средата на месеца.

# 579
siana042,аз бях на ФМ при доц.Томова на 28.06.Мнението ми за тази жена е изключително -толкова внимателна и отзивчива .Гледа ме някъде около 40 минути.Сега отново имам час за втора ФМ в средата на месеца.
Благодаря ти.

# 580
Здравейте,
да допълня каквото бях забравила да напиша  Crazy

И на мен ми казаха, че имам ниско разположена плацента, но док. се надява да се вдигне. Дано.  Praynig

siana042, това не ти е резултатът. Това е измерването на лекаря на НТ. /при мен това бяха объркали/. Копирай си цялата страница от интернет и ще ти кажем кои са резултатите.  Peace

Елизабет, никой не е застрахован. Поне знаеш при теб къде е рискът. Ще се консултираш с лекаря, защото ТСХ-то е доста високичко. Знам, че с напредването на бременността се вдига /когато ЩЖ при бебето започва да работи и нашата става по-пасивна/.

Иначе всяка майка се притеснява за детето си. И мен понякога ме спохождат негативни мисли - дали всичко е наред и т.н. Затова искам да направя възможно най-доброто, на което съм способна. И аз не винаги успявам да си "контролирам" проблемите, за което се чувствам много виновна, но се старая и се моля на Господ всичко да е наред.  Praynig

# 581
Мойте също излезнаха, но ми пише NT >=3,резултат 1,8 и незнам какво означава това.
Siana, NT трябва да е <=3 (не >=3), т.е 1,8 е добре Simple Smile

# 582
Здравейте,
да допълня каквото бях забравила да напиша  Crazy

И на мен ми казаха, че имам ниско разположена плацента, но док. се надява да се вдигне. Дано.  Praynig

siana042, това не ти е резултатът. Това е измерването на лекаря на НТ. /при мен това бяха объркали/. Копирай си цялата страница от интернет и ще ти кажем кои са резултатите.  Peace

Елизабет, никой не е застрахован. Поне знаеш при теб къде е рискът. Ще се консултираш с лекаря, защото ТСХ-то е доста високичко. Знам, че с напредването на бременността се вдига /когато ЩЖ при бебето започва да работи и нашата става по-пасивна/.

Иначе всяка майка се притеснява за детето си. И мен понякога ме спохождат негативни мисли - дали всичко е наред и т.н. Затова искам да направя възможно най-доброто, на което съм способна. И аз не винаги успявам да си "контролирам" проблемите, за което се чувствам много виновна, но се старая и се моля на Господ всичко да е наред.  Praynig
Опитах но нищо не се получава.Няма нищо друго написано в резултатите.Какво да направя?Да ходя до Майчин дом ли?

# 583
Мойте също излезнаха, но ми пише NT >=3,резултат 1,8 и незнам какво означава това.
Siana, NT трябва да е <=3 (не >=3), т.е 1,8 е добре Simple Smile

Правилно моя грешка.

# 584
Kosty моляте эапишиме към 1 страничка на 30.01.2013 ми е термина Simple Smile  на 21 год съм. живея в испания cъc 1 бременност Embarassed

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 18:32 от eli4ka_bg

Общи условия

Активация на акаунт