Отговори
# 615
Момичета, всички ли вече усещате бебетата? Аз продължавам да не усещам нищо, или просто не мога да различа движението от обикновено къркорене на червата...  Sad

# 616
Здравейте,
вчера ми излязоха резултатите от амниото---Норма--всичко е както трябва--толкова стрес за ...ама всичко е наред и сега дишам  спокойно Simple Smile Ще имаме момиченце Simple Smile
Пожелавам ви най- прекрасните дни :0)
Честито, слънчоnewsm44 Много се радвам, това са страхотни новини!  Hug

# 617
slancetoto, браво за хубавите новини и Честито за малката принцеса в коремчето!  newsm18

ForgetMeNotBg ,и аз май още нищо не усещам.Утре влизам в 18 г.с.. Един два пъти ми се стори ,че нещо помръдна ама вероятно е бил стомаха ми  Laughing

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 11:16 от AtenaotnA

# 618
Здравейте,
вчера ми излязоха резултатите от амниото---Норма--всичко е както трябва--толкова стрес за ...ама всичко е наред и сега дишам  спокойно Simple Smile Ще имаме момиченце Simple Smile
Пожелавам ви най- прекрасните дни :0)
Slancetoto, много се радвам че резултатите от амниоцентезата са добри Hug Представям си какъв страх си брала....
Пречупена, много хубав подарък! Дъщеря ми много обичаше да стои в шезлонга.  Аз вчера ходих до Джъмбо да купувам шезлонг за бебето на братовчедка ми - за 100 лв купих страхотен на Fisher Price с вибрация и гриф с играчки. Може да се люлее или застопори,  а после се трансфомира в люлеещ стол за по-голямо детенце. Много ми хареса! Живот и здраве ще купим и на нашето бебче такъв Mr. Green
Kosty, не знам защо така се получи с хематологичните показатели тоя път... Утре следобед съм при лекарката да погледне резултатите и да каже какво ще правим... Желязо със сигурност ще пия... Sad
ForgetMeNotBg, не се притеснявай че не усещаш бебчо още. Първа бременност ти е, нали? Аз дъщеря ми я усетих със сигурност чааак в 20 г.с., хем бях дребничка, а тя вървеше доста едра. Пожелавам ти скорошен залп от ритничета Grinning

Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 619
Aлоха и от мен

Slancetoto,радвам се,че всичко е наред при теб и честито момиченце  Hug

Мише,споко,ще го усетиш и ти,после няма да те остави да спиш вечер като си прави гимнастиката нощно време  Laughing,тогава са доста активни  Peace

Nale,точно такъв ми е обещала приятелка("виновницата " да се запозная с мъжа ми),тя е дистрибутор на фишър прайс ,а преди време от нея бях взела шезлонга уж за малко  Whistling

Кости около 13 ч.съм на преглед.Даже свекървата няма търпение и ме накара да му се обадя да видя да не е отпускар и искаше веднага да тръгваме  hahaha После ще се отчета,дано само с добри новини  Praynig

# 620
Slancetoto честито за добрите новини Hug
Аз също нищо не усещам,стори ми се само един път,но и аз мисля,че просто съм била гладна или нещо такова..
 bubi_barabata,така я рекларима,че ме заинтригува.Снощи писах на едни,ама да видим какво ще стане.Ако нещо не ми харесат ще разуча и тази шивачка твоята,защото ми трябва някой наистина добър,искам да е точно както е на снимката:
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0% … 6IGoAw&zoom=1

# 621
Добър ден!Аз преди малко си дойдох от консултация.Изследванията ми са добре,чухме тоновете на бебчо и го видях за 1 минута.Нашия тати като му казах,че съм го видяла умря от яд,че не е бил с мен Simple Smile.Сега съм спокойна като му чух сърчицето и го видях.А иначе на 13 сме си вече на ехограф Simple Smile

Пречупена много хубав подарък Simple Smile И аз много ги харесвам,макар че моята племенница като я сложеха и стоеше само 5 минути и почваше да плаче.
Да пишеш после как ти е минал прегледа  Simple Smile

Slancetoto,много хубави новини,много се зарадвах,че са ти добри изследванията.И честито  stork-girl

Това е от мен лек ден ви желая  Hug

# 622
Силве,моя приятелка работи в този магазин от почти 5 г.,който Бубето ти е препоръчала,ако решиш нещо мога да се свържа с нея и да поразпитам дали могат да я направят.Имат си редовна клиентела и не само за сватби,абитюренски,доста часни поръчки ми е казвала че правят целогодишно.Роклята е супер .
Стискайте палци всичко да е наред с бебока  fingerscrossed

# 623
Момиета да ви питам,някоя да знае къде могат да ми ушият булчинска рокля по снимка?(харесала съм си една в интернет)Трябва да е някъде около Пловдив или Асеновград..

Само да се включва, че продавам моята рокля на Проновиас. Моделът е Мариона. Имам и воал отново на Проновиас, дълъг, тип испански. Обувки също продавам, английски, ръчна изработка, номер 40.Simple Smile))Ако проявяваш интерес, ми пиши на лични.http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&client=firefox-a … s4DgAQ&zoom=1

# 624
polity-rage, ако решиш мога да ти покажа каква беше роклята на оригиналната снимка и на сватбата за сравнение? Аз промених само цветът на една панделка, която минаваше под гърдите. Но мацката наистина е добра в това, което прави. Тя ши роклята и на снаха ми, и на една приятелка, та имам база за сравнение.   Wink

alllure, прекрасна е роклята.  Peace Но те принципно Проновиас лошо нямат....  Mr. Green

пречупена, стискам всички палци!  Hug

# 625
bubi_barabata, радвам се, че ти харесва. Премерих я и ми лепна така да се каже. Единствено шавачката на Проновиас тук в БГ я скъси малко, защото всичките им рокли са правени за височина 180см. Иначе шлейфът се закачва под дупето. Роклята няма обръчи и е много ефирна и лека, копринена и танците бяха до зори.Simple Smile Аз я купих тогава за 1800 лв., което беше малко в сравнение с повечето им модели. Така е, защото нямаше дантели, камъни и т.н., което оскъпява роклите. Моят съвет е да не си взимате толкова популярните бюстиета, защото ръцете ви постоянно ще бъдат на бюстието в опити да го намествате нагоре, защото е тръгнало да се смъква. На мен така разпространените в България варианти бюстие и пола не ми харесват изобщо. Особено с тези връзки на гърба, направено така, че да става на жени от всички размери.Разбира се, това си е мое мнение. Аз честно казано направо бях забравила за роклята Grinning. По-нататък мисля да я скъся и да я боядисам в някакъв нежен нюанс и ще стане перфектната коктейлна рокля. Затова избрах и такъв модел. Аз в петък съм на лекар, ще правим късен скрининг в началото на 16 седмица и БХС. Hug

# 626
bubi_barabata ще се радвам да видя как е станало,за да видя черно на бяло как работят:)Ще взема да издиря някъв Mail на тази твоя шиваччка с златни ръце:)
alllure,роклята наситина е хубава,но вече съм избрала,а и си падам по друг стил рокли повече..иначе е страхотна Peace

# 627
Прегледа мина и замина.Бебока си отговаря на седмиците,пусна ни и сърчицето да чуем,води в норма,добре разположена плацента и т.н.,ама пак не видя пола,било рано за 18 г.с.  Sad.Напомних му за кръвното да ми измери и се оказа 90 /60,малко ниско,но с по1 кафе и малко количка ще го вдигам,а казах по тел.на мъжО да ме ядосва по-честичко за да е нормално  Wink.Винаги съм била с такова и не ме притеснява.Той също ми каза да си пусна кръв и урина,макар че не са по касата и около 22 ще му ги занеса ,когато ми пуска болничен ,а преди това около 15-16 ще си отида и на частно в 20 г.с. .

alllure,ако се разведа и се омъжа пак ще си взема подобна рокля,страхотна е  Crazy

# 628
Прегледа мина и замина.Бебока си отговаря на седмиците,пусна ни и сърчицето да чуем,води в норма,добре разположена плацента и т.н.,ама пак не видя пола,било рано за 18 г.с.  Sad.Напомних му за кръвното да ми измери и се оказа 90 /60,малко ниско,но с по1 кафе и малко количка ще го вдигам,а казах по тел.на мъжО да ме ядосва по-честичко за да е нормално  Wink.Винаги съм била с такова и не ме притеснява.Той също ми каза да си пусна кръв и урина,макар че не са по касата и около 22 ще му ги занеса ,когато ми пуска болничен ,а преди това около 15-16 ще си отида и на частно в 20 г.с. .

пречупена, радвам се, че всичко е наред!  Hug
За кръвта и урината - не може ли по Здравна каса? Аз вчерашните мъки с тъпия доктор точно затва ги изтърпях, да си ги пусна тия изследвания по Здравна каса...та добре че стана де, то пък  щеше да е върха ако накрая се окажеше, че трябва и да плащам!  Grinning
Та не можеш ли и ти по Здравна каса? Сигурно не са бог знае колко скъпи тия изследвания, ама защо да ги плащаш като ти се полагат?

# 629
След 2 дена големи притеснения ( породени от моя страх ) днес сутринта бях на доктор Simple Smile
Бебка (девойка ще си имаме поне за сега,защото още мн усърдно се крием ) е мн добре ,както и мама :Р Simple Smile
Вече си влязахме горе - долу в седмиците в които съм аз Simple Smile а не избързваме много напред.
Много рита,въртя се , помаха ни с дясната си ръчичка.
Почесахме се по лицето,но...не си смучим присчетата,което док ми каза че е прекрасно Simple Smile
В петък ще ходя по ЗК да си вземам болничния и да си пусна МБ,урина,кръв Simple Smile
Док ми каза,че ще ме пише в книгата на Гинес,защото било невъзможно да усещам вече бебка.При първескините било най-рано след 18 г.с.
Твърди ,че това което усещам е перисталтиката ми .
Не знам ,ама аз си мисля ,че има и изключения.Но да сме живи и здрави беба няма да остане неустена  хаххах
Плацентата ми вече се е качила на горе.
Имам зелена светлина за ходена на плаж и пътуване ( нооо с инжекции в багажа, ако недай си боже се наложи )
Оказа се че матката ми е малко по - чувствителна и сега 1 седмица ще пия но-шпа,за да не ми увеличава магнезия Simple Smile
Мн съм щастлива ,че си видях съкровището.

Общи условия

Активация на акаунт