Отговори
# 15
Добър ден и от мен!  Simple Smile С.м.н тук сме само, че от жегите мен ме мързи да пиша и само търся сенки да се скатавам Simple Smile Все пак "благодарение" на времето не ми се яде нищо от нормалните храни и ми е по-леко  Whistling Надявам се и при всички вас, момичета, да е така!

# 16
Здравейте и от мен днес - вече е 8-ми ден и съм -4,2 кг ,не е кой знае какво но остават още 2,8 кг дано успея.  Hug

# 17
Здравейте, момичета! Днес се включвам и аз! Първото ми гладуване беше успешно, но преди месец опитах пак и не можах да издъжа. Надявам се този път да успея!
Ден първи съм на липов чай и диня!
Успех на всички ви!

# 18
Привет и от мен! Най-накрая се реших отново да се пробвам да плодувам и днес ми е първи ден на кайсии и чай от лайка. Успех на всички плодуващи и бързо постигане на желаните минуси!

# 19
# 20
Zvezda76 Добре дошла  newsm53 Щом си изкарала вече един "курс" давай смело и не се предавай на изкушенията! Ако имаш нужда от подкрепа сме насреща! newsm10
Irrealka много добре си решила! Hug Аз първото плодуване го направих през януари и разбрах, че е само въпрос на настройка и подкрепа  newsm53 !
Veseladimitrova, мисля че се движиш екстра! С тези темпове ще изчезнат и последните тежести, които те тормозят!  newsm03
Аз да се оплача, че ми дойде и малко усещам как ще яхна метлата, но и ми се струва, че тази последна седмица ще е нещо между режим и захранване ... Както дойде - така! Съставила съм си план и за реалното захранване от следващия понеделник и искрено се надявам да не проваля прекрасните си резултати до сега! Поздрави, момичета!  smile3535

# 21
Здравейте плодоранки и плодорани и успех на всички!

Лятото е вече в разгара си и е крайно време да се присъединя към вас.
Ако успея ще ми е второто успешно плодуване но този път се надявам да остискам и захранването както си трябва.
Предния път успях да изкарам около две седмици и опората и съветите на форума бяха абсолютно безценни
за победния край!
Успех на всички! Заедно ще  победим  Simple Smile

# 22
Здравейте момичета,
5те дни, които си поставих за цел да плодувам минаха много успешно, а освен това се чувствам великолепно, днес вече мина ден 8ми и всичко върви по план. Мисля да изкарам общо 15 дни и след това да се захраня, пък после ще видим.
За сега съм - 4,600кг,
Талията я намалих с 2,5см,
Ханша с 2см
и естествено гръдната обиколка най-скоростно се смалява - 4см.

Но съм супер хепи  newsm44

Поздрави   bouquet

# 23
Добър вечер и от мен ! Добре дошли на новите плодчета  Hug , а на старите БРАВО за чудесните резултати   bouquet . Днес съм на любимата ми диня и май се очертава цялата седмица да си карам на нея. Усмихната вечер ви желая и много минусчета утре да ви зарадват : ))) !!

# 24
  • Universe
 lalalala В приятна компания плодуването е лесно  Hug Надявам се, че приемате нови  Heart Eyes

Мотивация за тези, които почват днес - Луна в Стрелец  Peace

Когато Луната е в огнени знаци (Овен, Стрелец и Лъв) - по-добре се изгарят мазнините. Диетата носи бързи резултати  newsm44

И една таблица да си нанасяте килограмите и сантиметрите (с пожелание кривата да е надолу)

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=272e4fc51c

# 25
  • София
Здравейте момичета, и аз съм с вас от 8 дни..но нещо не съм доволна от резултатите.Днес ми е 9 ден,а съм само 3 кг надолу.
Започнах 65,целта ми е 55 Sad Повечето дни си карам даже на 1 вид плодове,гледам да не ги смесвам. Ще се мъча да ги изкарам 20...а пъкккк дано има по-добър резултат следващите дни.. Успех на всички !  Hug

# 26
Здравейте момичета, и аз съм с вас от 8 дни..но нещо не съм доволна от резултатите.Днес ми е 9 ден,а съм само 3 кг надолу.
Започнах 65,целта ми е 55 Sad Повечето дни си карам даже на 1 вид плодове,гледам да не ги смесвам. Ще се мъча да ги изкарам 20...а пъкккк дано има по-добър резултат следващите дни.. Успех на всички !  Hug
много ми е интересно колко си висока  newsm78

# 27
Добър ден плодуващи, мързелуващи и работещи! Добре дошли на започващите от днес и на следящите ни, но пишещи от днес!  Hug Воля и инат, и много минуси от мен!... Малък отчет - влизам в четвърта седмица (23 ден) и съм намалила талията и ханша с по 12 см. Другия понеделник резултатите ще са по-точни, тъй като заради МЦ -то има движение Simple Smile Хубав ден и благодаря за табличката на Lenny_Pld ॐ (With love)   bouquet

# 28
  • Sofia
Браво,Луна!А в кг.колко си на долу....

# 29
Doli, нямам кантар, но определено полите вече ми се въртят Wink Аз имам и доста да свалям, но си си мисля след двуседмично захранване да се включа отново в началото на септември. Как ти се струва?

Общи условия

Активация на акаунт