Нашите кухни - тема 44

• 78 861
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Раковски
 Бял плот с лилави врати стои много добре (изпробвано).
 LED-а може да се намери на по-добра цена.

# 721
  • Пловдив
Бугабу,в чекмедже ще са ми кошовете.
Ох,знам какво е ...Все го мислиш все нещо ново изкача....
Повечето изображения,които откривам са с долен лилав ред и комбинация с бяло.Ето едно с  полу-горен

http://www.swiftsorchids.com/12-creative-and-inspirational-purpl … al-wood-cabinets/

A на тази само гърба е лилав(най-долното изображение)

http://www.uniquekitchencompany.co.uk/blog/

И да си призная,тя най-ми харесва.Не искам да те объркавам повече.
Но,shadowman е прав -комбинация с бяло.

# 722
  • София
Благодаря ви момичета, дано бързо и безпроблемно да приключите и вие с ремонтите.
Иначе при нас долната част и холната секция е тъмно сиво (на снимките не се вижда много)

А колкото до LED - аз бях много резервирана, но при нас навсякъде има LED и да ви кажа много съм доволна.
Но аз не разбирам много - само дочух че имало много видове и като цени и качество.
Моите притеснения бяха че ще е тъмно , но сега виждам че светлината е супер.  

# 723
  • Пловдив
little stranger,хареса ми кухнята ти.А,как обичам такива вградени мивки... thumbsup
Спалнята реализирахте ли я ?

# 724
  • Варна
little stranger много ми харесва всичко, а кухнята ти е точно с подредбата, която искам да се получи и при моята. По какъв начин е изолирана фурната от хладилника?
nelina мисля, че добре се е получило. В крайна сметка гърба на кухнята стъклен ли ще бъде?
Това е един от фаворитите ми за цветова комбинация (без черното).
bugaboo според мен си остани на варианта с лилавите шкафове отгоре.
Аз ще се опитам да си направя нов проект на кухнята. Убедих се, че за да се получи възможно по удобно трябва да навляза и в част от хола, т.е. хладилника се измества и до него да се слага шкаф колона с фурна.

# 725
little stranger - много ми харесва.

Nelina - май се заслужаваше цялото мислене, сега е най-добре.  Peace

Bugaboo - най-накрая си имаш вече супер проект. Според мен сложи лилавото долу, защото e тъмен цвят и може би ще "захлупи" кухнята, но задължително комбинирай с бял плот.

# 726
  • Пловдив
да,стъклото остава.Няма как да избера плочки от дистанция.

Може да съм пропуснала ,бугабу,но какъв цвят е дървеното.Ако е светло,може би е по добре да е отгоре,а ако е средно до тъмно да е отдолу.Смърфиетка е права,че може да натежи.

# 727
  • София
Стените са току-що боядисани,печката си е тази, дивана за сега,но не е сигурно.Свекърва ми ще се мести и не се знае дали ще има място за него и ако не ще остане,за да не купувам,макар че не харесвам кухненски ъгли.
Може да сложа ламинат върху плочките на пода,но по-светъл или по-тъмен,но май зависи от шкафовете?
Цитат
Кажете ми,че се отваря,защото нещо не се справям ,а ми трябва спешно помощ за цвят на шкафове,стенните плочки и плот?

Кое остава в стаята?Цвят на стените,диван печка?

# 728
  • Пловдив
Цветовете са най-горните два цвята - дъб винтидж и виола, само че в действителност като си сложа мострата до монитора, лилавото е доста по-убито и сякаш по-светло.
http://www.saliver-bg.com/bg/%D0%9A%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%8 … D1%80%D0%B8%D1%8F
Дървеното е средно към светло, не е тъмно в никакъв случай. Обаче като ги сложа едно до друго с лилавото и не мога да реша кое е по-тъмно всъщност.  newsm78
Корпусът ще ми е от дървесния декор, който ще е светъл дъб рустик на Шелман, но в сайта са объркали снимката и всъщност съвпада с този дъб винтидж на Кроношпан.
Снимах си мострите, ето:
http://streetmoto.snimka.bg/properties/kuhnya.691088.28034486
За белия плот като се познавам каква съм леко небрежна домакиня  Flutter и много ме притеснява да не се захаби бързо и да трябва непрекъснато с парцала да му слугувам. Имате ли опит с бели плотове?

# 729
Bugaboo, плотът е доста тъмен и не се връзва много с другите два цвята. Това е мое мнение, не се съобразявай с него, ако смяташ, че това е плотът за теб. Като ги гледам цветовете, си мисля, че лилавото трябва да е отдолу. Ако пък я направиш цялата дървесна, то тъмният плот ще се върже.
Може пък и плотът да е като дървесния нюанс, нещо такова

Иначе виж бялото как отваря:

# 730
Момичета, може ли да помогнете и на мен за проекта и за избора на цвят.
Искам светла кухня от МДФ, но да не е гланц. Колебая се между бял, екрю, шампанско, бял дъб цветове. Но вече си имам хубава маса и стовове от кафяво-оранжево дърво.  Simple Smile  Не мога да им определя цвета. Може би ще е добре плотът да е с подобен цвят...
Туракота ми е слетло бежев.  

Това е разположението - 1.30/2.80, много грозно нарисувано...

О, не мога да си прикача чертежа...  Cry

# 731
На въпросният прозорец перде или щори newsm78
Мислех да няма нищо,но при положение ,4е на съседния ще има Thinking

# 732
Vali:), щори тип руло или пък дървени щори. Ще са като акцент!

# 733
Vali, на другия прозорец какво ще има, маса ли има при него?
мисля си за някое ефирно перденце, късо, в оранжево-резедавата гама, ще пропуска светлина и ще озарява с цвета си бялата кухня Simple Smile
разбира се и бамбукова щора няма да стои лошо, с една плетена кошница или кош под прозореца  Peace

# 734
  • София
little stranger много ми харесва всичко, а кухнята ти е точно с подредбата, която искам да се получи и при моята. По какъв начин е изолирана фурната от хладилника?
nelina мисля, че добре се е получило. В крайна сметка гърба на кухнята стъклен ли ще бъде?
Това е един от фаворитите ми за цветова комбинация (без черното).
bugaboo според мен си остани на варианта с лилавите шкафове отгоре.
Аз ще се опитам да си направя нов проект на кухнята. Убедих се, че за да се получи възможно по удобно трябва да навляза и в част от хола, т.е. хладилника се измества и до него да се слага шкаф колона с фурна.

Fever не сме правили нищо специално като изолация.
Питах и в Бош (от където взехме фурната) и дизайнерите - всички ми казаха че проблем не би трябвало да има. Вече месец/два живеем , готвя често - не съм забелязала хладилника да се нагрява  newsm78

Bugaboo, и аз мисля че лилавото трябва да е отдолу, а горните да са дърво или бяло. И двете ми харесват.
Но все пак ти си реши -  Grinning нали ти ще готвиш там..

nelina_london  , и спалнята е готова, май съм пропуснала нейните снимки, ще се коригирам довечера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт