Нашите кухни - тема 44

• 78 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Раковски
Микровълновата ще е на височина 150 см, да не дойде висока.

# 76
Нещо такова ли?
На горния ред стават много вратички.

# 77
  • Раковски
Как ще се обслужва микровълновата като се има предвид, че хладилника настърча, тоест той е 60 см а горния ред около 30, отделно от това трябва да се знае колко висок е той.

# 78
Нещо такова ли?
На горния ред стават много вратички.

Защо местиш микровълновата над хладилника? Над хладилника директно не трябва да има нищо, за да има добра вентилация и охлаждане (това поне знам от хладилни техници). Виж моето предложение - хем имаш достатъчно плот покрай котлона и между котлона/фурната и хладилника, хем микровълновата е на по-достъпно място.

# 79
  • 1st floor
Здравейте!!! Търся си сгъваема маса за кухнята, защото е много тясно и нищо друго не ми върши работа, за мое съжаление. Искам нещо такова:

Но искам при разпънато положение да е кръгла. Преди години имахме такава, но с плоскост като на барплотовете. Много практична и удобна за малки кухни.
Та въпроса ми е, виждали ли сте нещо подобно или къде евентуално може да се поръча?  newsm78

# 80
  • на Мелмак
Има ги на много места-Икеа,Еником,но това е за София де Grinning,ти откъде си?

# 81
  • 1st floor
Има ги на много места-Икеа,Еником,но това е за София де Grinning,ти откъде си?
От София!  Laughing Още сега ще звънна на нашите , да отидат да проверят - те живеят точно до Еником. Мерси!!!  Hug

# 82
Coma, разгледай и този вариант http://snimki.be//store/1/681341417172.png
Опитах се да спазя горе- долу местата за изводите за вода и ток, дано не е проблем малко наляво, малко надясно. Имаш само 4 шкафа отгоре  Heart Eyes и микровълновата я свалих на 110 см, така би била много по- удобна за ползване, също и повдигнатата фурна. Шкафа за бутилки го намалих на 15 см, за да уеднаквя шкафовете донякъде-  достатъчен е, моят е такъв. Изобщо разположението доста взе да прилича на моята кухня  Laughing
Би било добре в този случай аспиратора да е за пълно вграждане и шкафовете с чекмеджета да са 2 плитки + едно по- дълбоко чекмедже.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 19:26 от Kua

# 83
Хора, благодаря на всички за съветите и идеите. Нямаше кога по-рано да пиша, та днес отидох до една фирма, тези дни очаквам цена.
Материала е ЛПДЧ май, цвят Капучино на Egger. Плот кафеникав, фирма - забравих. Laughing. За чекмеджетата препоръчаха Тандембокс. Аз да питам каква е разликата с Метакбокс?

# 84
  • Раковски
Разликата е огромна в цената и в това как работят двата механизма. Метабокса е на принципа на обикновените ролкови водачи а тандембкса (за големите чекмеджета ще се трябва и бокс саид).
Метабокс
Тандембокс

Метабокс-а е по-шумен и за да се прибира плавно се поставя допълнителен амортисьор и е на цена около 22 ле (включва механизма, аморисьора и рейлинги, при по-ниските няма рейлинг)
Тандембокса е около 50 лева и ако се надгради става около 90 той е с пълно изтегляне, по-е добър, но и сравнително по-скъп.

# 85
Непокорна, виж тази икейска маса, страхотна е, само дето не е кръгла, но за мен е префектна  Peace

# 86
  • 1st floor
Непокорна, виж тази икейска маса, страхотна е, само дето не е кръгла, но за мен е префектна  Peace
Не е лоша, но не е точно това, което съм си наумила. Нали знаеш, като ти влезне някаква муха в главата, колко трудно е да я прогониш!!!  Mr. Green Пък и ми се ще да е по-малка цената  Embarassed, че сега ще се нанасяме и имаме да купуваме още сто неща от първа необходимост... Вече имам предложение за направа по поръчка за 200 лв. , но понеже имаме още месец време, ще се оглеждам и за още варианти...Мерси за предложението и хубав ден ти желая!!!  Hug

# 87
  • София
здравейте момичета, след почти година четене на форума и аз съм с нова кухня...снимките са от мобилния телефон и са от преди окончателното завършване /крана на мивката не беше монтиран и осветлението/. Благодаря на всички за споделените съвети, мнения, снимки и прочие неща, които са полезни на всички!
http://ivairena.snimka.bg/cooking/kuhnya.687956

# 88
здравейте момичета, след почти година четене на форума и аз съм с нова кухня...
много е приятно! със здраве да си я ползвате Simple Smile

# 89
sunnyday, чудесна е кухнята ти  newsm10  Би ли споделила какви са плота и гръбчето?

Общи условия

Активация на акаунт