Нашите кухни - тема 44

• 78 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
аз сега си гледах брошурките от последното стройко. Бях отишла специално за врати да гледам, но си вземах и разни други.
http://www.rondia-room.com/bg/stolove
Е тези имаха само столове и ми се видяха ок......но ние сме доста далеч от маси и столове:) Ама първо да видим място дали ще има за тях че хола ни не е много обширен.
Сега видях че и  доста други неща има в сайта им.

Тази икейската сгъваема и аз я гледах, но на живо не ми харса туй пдч.....а и прекалено висока цена.  Има и друг вариант от дърво и може да си го боядиса човек, но пък боядисана маса как се поддържа не ми е ясно, особено ако е за всекидневна употреба.

# 121
Аз харесвам на Генезис нещата. Няма баш за сладолед, но може нещо да се приспособи. Има едни стъклени с цветни гумирани ленти около тях.
Виж в сайта им на чаши.

Аз имам за безалкохоно от там ама седят в кутията. Сърце  не ми дава да ги извадя да не ги потроши малкия. Много финни и леки чаши от тънко стъкло с цветно дъно. Сега ми се виждат скъпи, ама тогава май ми е било по-пълно протмонето:)

# 122
Fever, никак не ми харесва идеята фурната да ви е точно върху пералнята.  newsm78 Че и микровълнова отгоре. Единствено си го представям и трите уреда да са заедно във висок шкаф, който е разделен на три като фурната не седи директно върху пералнята, а има разстояние между тях.

# 123
Fever, никак не ми харесва идеята фурната да ви е точно върху пералнята.  newsm78 Че и микровълнова отгоре. Единствено си го представям и трите уреда да са заедно във висок шкаф, който е разделен на три като фурната не седи директно върху пералнята, а има разстояние между тях.

Подкрепям  Peace Електрониките на пералните (може) изключват от топлината на фурни.
Няма ли къде да сложите пералнята .... Готвиш и размяташ власинки от пране...  Rolling Eyes

# 124
записаче от мен

# 125
 Здравейте, някой да има идея откъде може да се закупят кухненските принадлежности, които се закачват на кухненските тръби? Днес ходих до Техномикс, но там няма комплект от една и съща фирма, т.е. черпак на Pedrini, преса за чесън на Brabantia...
  Намерих този сайт,
http://neoform.org/bg/products/69.html
но там произхода много-много не е ясен...
В магазин ДОМАКИНИЯ - на ъгъла на Мадрид и Черковна - качествени, чешки на Тескома. Има и много други неща за домакинството.
http://www.tonibad.com/2012/produktov-katalog/8-kuhnenski-posobi … a-okachvane-monti
Благодаря!  Hug

# 126
Много ви моля да ми ударите едно рамо- какъв плот би подхождал при долни шкафове светъл абанос на орма и горни -избелен дъб на орма newsm78 Помооооощ Praynig Praynig Praynig Thinking

# 127
Много ви моля да ми ударите едно рамо- какъв плот би подхождал при долни шкафове светъл абанос на орма и горни -избелен дъб на орма newsm78 Помооооощ Praynig Praynig Praynig Thinking

Не знам какво е светъл абанос на орма, но ако долните и горните шкафове са ти различни, един красив вариант е да сложиш плот в същия цвят като долните шкафове.

Това ли е светъл абанос?

Ако имаш бял кухненски гръб, бял плот ще стои добре и ще се връзва с гърба.

# 128
Да , точно това е светлия абанос и гърба мисля да е светъл ,но за плота не знам.....И под бял гръб имаш предвид чисто бял ли ? Thinking

# 129

Такъв ли избелен дъб? Ако не сложите същия плот като долните шкафове, заложете на много светъл гръб и плот в един и същ цвят. Идеята е да не се струпват прекалено много цветове и оттенъци, а бялото ще балансира някак шкафовете. Може и да не е бял, ами друг цвят, който ще е неутрален и ще балансира долните и горните шкафове.  Thinking

Идеята ми е да не е 4 различни цвята за долни, горни шкафове, плот и гръб. А по-малко. Плот и долни в един цвят, плот и гръб в един цвят ... 3 цвята общо в кухнята си представям, но 4 различни ми идва много шарено.

# 130
Да ,това е за горен ред шкафове, но не искам плота да е като долните шкафове ,а пък и не знам какъв друг да е  tooth Изобщо много ми е сложно ....Май и аз не знам какво искам ooooh!

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 23:47 от rozali79

# 131
Да ,това е за горен ред шкафове, но не искам плота да е като долните шкафове ,а пък и не знам какъв друг да е  tooth Изобщо много ми е сложно ....Май и аз не знам какво искам ooooh!

Със сигурност всеки си има собствените представи за красиво и естетически издържано, аз просто споделих моите. Четири различни цвята в кухнята и всеки елемент в свой собствен цвят ... не ми звучи добра идея. Помисли си какво искаш да подчертаеш - цветовете на шкафовете ли? Тогава плот и гръб в един цвят, бяло или нещо почти бяло без шарки, зебри, точки и пръски. Щом имаш тези шкафове, трудно ще подчертаеш плот и гръб без да си "крещят" с горните и долните шкафове.

Ето ти пример за кухня, където плотът е в цвета на горните шкафове, а гърбът - блеедо неутрален (пак препратка към горните шкафове) като по този начин изпъкват долните като по-тъмни.

Можеше да се направи и обратното - плот и гръб по-тъмни и да изпъкват горните бели.

Виж и тази -
Плот и половината гръб в един цвят, другата половина гръб е по-светъл заради горните по-светли шкафове. И това е вариант предполагам, но аз не бих го избрала за себе си.

Ето ти и още един вариант, където плот и гръб са съобразени с горните шкафове -

А тук са съобразени с долните -

А виж какво става като се съберат много цветове на едно място -

# 132

Според мен при наличие на долни и горни шкафове с фладер, най биха подхождали едноцветни плот и гръб и то едни и същи. Бяло , бежово ... Какъв цвят са стените и пода?

# 133
А ако корпуса е тъмен, а вратичките и горе и долу са от избеления дъб...тогава ще върви ли по-тъмен плот.

# 134
А ако корпуса е тъмен, а вратичките и горе и долу са от избеления дъб...тогава ще върви ли по-тъмен плот.

Ще ти изпратя на лично съобщение кухнята на една позната. Мисля, че ще ти хареса комбинацията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт