СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 984
  • 872
  •   1
Отговори
# 615
1.540   mU/ml > 1 следователно ако небрем.< 1 всичко над 1 следва да е бременен резултат
Да, 1.5 > 1 в математика, тук си напълно права, но медицината и процесите в човешкото тяло не са математика.
Тестът е напълно отрицателен за посочения ден след процедурата. Съжалявам, че го пиша повторно, Mariposa, но е кофти да се подхранват напразни надежди.

# 616
Здравейте момичета Simple Smile След дълго ровене из Нета реших и тук да пиша.
На първият ден от закъснението ми си направих тест който беше с много бледа втора чертичка, след 2 дни пак направих друга марка и пак така.
Та 7 дни след закъснението което се води 5 г.с отидох до доки и не се видя нищо. И от там ме прати да изследваме ЧХГ.
на 3.Април - ЧХГ беше 231
на 5.Април - 242.
Като разликата между двете изследвания е по малко от 48 часа (44), ако има значение.

Дали такова малко нарастване е нормално за първите седмици. Аз по принцип сам с 30 дневен цикъл и според мен са минали само 10-12 дни от овулацията.

# 617
  • София
Да не те плаша, но нещата не вървят на добре. Нарастването е минимално. Док какво каза? Изяви ли съмнение за извънматочна?
В случая не е важно колко дни от О. са минали, а че ЧХГ хич не расте добре.
В една лаборатория ли са правени тестовете?

# 618
да в Кандиларов, макар че в различни клонове. И док каза че не е много нормално, и ми каза утре пак да пусна едно изследване и да видим като са минали 72 часа от Петък насам. Ама ми е едно притеснено...

# 619
  • Sofia
За съжаление бременността се губи. Най-важното е да не е извънматочна. Ако продължи да пада, поне от този риск можеш да си отдъхнеш.
Не че има значение, но как точно смяташ, че си хем със седем дни закъснение, хем овулацията е била преди 10-12 дни. Закъснението се брои от 15-тия ден след овулацията.

# 620
Здравейте! Искам да ви помоля за коментар, относно ситуацията при мен:

15 ден след овулацията - бета ЧХГ 69,31 mU/ml
17 ден след овулацията - бета ЧХГ 208,4 mU/ml

Резултатът ми от събота - 19 ден от овулацията. Между двата теста са минали 40 часа:

total Бета ЧХГ 492.000 mU/ml  Rolling Eyes

Мисля утре сутринта да пусна още един последен и дай Боже да е удвоен ще престана с тестовете, защото страшно се травмирам, чакайки резултата...

# 621
sentido, според мен хормона си нараства като по учебник.

Това вглеждане и на мен ми идва в повече, аз се надявам да устискам до 15-16 да пусна нов тест. Искам да видя ЧХГ между1000 и 2000 преди да запазя час при лекарят ми.

# 622
detelina73  ,аз трябва да вливам Имуновенин и Интралипид , затова чакам поне да добие стойност над 1000, за да се визуализира плоден сак...и дано и сърчицето да видим...

# 623
  • В провинцията ..
Момичета желая ви успех и стискам палци. Чакаме скоро добри новини  Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 624
Здравейте, искам да ви попитам, в понеделник си изследвах чхг беше 635 на 14 дни след трансфер. В клиниката ми сложиха прегнил 5000 ед. Днес пак си пуснах чхг, беше 2220. Четох, че за тези 4 дни остатъчната стойност на прегнила би била около 620 единици.  Мислите ли, че е е ок ЧХГ.  Пуснах си днес пак, понеже имам кървение и се притесявам,незнам какво да мисля. В пон-к съм на преглед да видим.

# 625
azlateva ако имаш кървене се обади на лекаря ти..недей да чакаш до понеделник  Naughty   bouquet

# 626
azlateva ако имаш кървене се обади на лекаря ти..недей да чакаш до понеделник  Naughty   bouquet
те знаят, обаждала съм се, даже ходих, затова ми бига прегнил, за сега нищо не може да се направи, освен да се чака   Praynig Казаха, че ако не било обилно, било нормално, ще видим колко е нормално  Simple Smile

# 627
те знаят, обаждала съм се, даже ходих, затова ми бига прегнил, за сега нищо не може да се направи, освен да се чака   Praynig Казаха, че ако не било обилно, било нормално, ще видим колко е нормално  Simple Smile
А ок..аз помислих,че са те оставили чак за понеделник без да ти предпишат нищо.
Еми остава да натискаш леглото и да чакаш,друго не можеш да направиш.Стискам палци и да се запишеш при декемврийските мами скоро  Hug

# 628
Здравейте,момичета!Моят казус е следният:последна менструация на 6.03.Нередовен цикъл,понякога над 30 и дни между два такива.Миналата седмица уринарен тест за бременност-положителен.Преди два дни,със сутрешна урина отрицателен.Веднага отидох на вагинален ехограф,лекарката не видя бременност и ми изписа Прогестерон.На своя глава си пуснах и кръвен тест,резултатите са:1.630 mu/ml при референтни Ж пременоп.небременност <1;постменоп.<7;                                                                         Пропуснах да кажа,че има две вероятности да съм,ако съм забременяла и това са на 26.03 и 05.04,т.е късна овулация.Моля за помоща Ви,как да разчета ЧХГ-то и какво да правя.

# 629
Кръвният ти тест е отрицателен. Вероятно е имало биохимична бременност с по-високо от настоящото ти ЧХГ, което е било засечено от уринарния тест.

Общи условия

Активация на акаунт