СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 981
  • 872
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря,и аз така предположих,но дадените референтни стойности<1,ме объркаха,защото реших също,че 1.630 е > 1.

# 631
Права си, че е повече от 1, но това за съжаление не означава, че има бременност. Дори стойности до 5 се водят отрицателни, с уговорката, че зависи в кой ден е правен тестът.
Но при информацията, дадена от теб за последна М + дните, когато е вероятно да е станало, този резултат е отрицателен.

# 632
Да разбирам ли,че в такъв случай трябва да започна приема на Постинор,който ми изписаха,за да се предизвика МЦ?И ако е имало биохимична бременност,колко време след прекратяването и настъпва менструация?

# 633
Прогестерон имаш предвид  Wink Дори и случайно да има бременност този хормон няма да попречи по никакъв начин.Ако няма, просто ще ти дойде цикълът.

# 634
извинявам се,Primolut-Nor са ми изписали.

# 635
Приема на Примолут Нор обсъди с лекаря си, но най-вероятно ще ти каже да го приемаш, за да предизвика цикъл.

Що се отнася до това кога да очакваш цикъл след биохимична - индивидуално е и зависи от някои неща. Например зависи до какви стойности е стигнало ЧХГ-то и с каква скорост след това пада. Но при теб то е на минимума, тъй че вероятно ще ти дойде съвсем скоро (ако се абстрахираме от факта, че казваш, че имаш нередовен цикъл).

# 636
Здравейте момичета Simple Smile
Бихте ли коментирали този резултат, при последен цикъл 11.04.2013 (с продължителност по принцип 26 дни), възможни дати на зачеване 21-24.04.
1. Кръвен тест 11.05. (по календара в зачатие 4г.с. 2 дни) 210.7000 mU/ml
2. кръвен тест 13.05. (по календара в зачатие 4г.с. 4 дни) 785.2000 mU/ml

И другото, което исках да попитам кога според вас може да се отиде на гинеколог? Мислех си за четвъртък... рано ли е?  newsm78
Благодаря предварително!

# 637
  • София
MAP87 както се развиват нещата няма да е рано. Честито!  bouquet

# 638
magnet_for_happiness благодаря за светкавичния отговор!   bouquet
Имам една неуспешна бременност и сега съм малко притеснена... Моля се този път нещата да се развият добре!  Praynig

# 639
MAP87 ако идеш в четвъртък най-много да видят точка..аз ходих точно в този период и с 300 зора се видя миниатюрна точица..даже и не беше сигурно,че точно това е тя..но пък доктора беше сигурен,че има бременност Wink

# 640
  • София
В четвъртък тя ще е в 5-та навършена г.с, с ЧХГ над 1000, редно е да се визуализриа плоден сак в матката.

paulina7 не знам при теб защо не се е видяло нещо повече,но при мен в 5г.с имаше ембрио с жълтъчно мехурче, а в 5г.с и 5 дни и сърдечни пулсации, това при късна овулация 18-19-ти ден.

# 641
Стискам и палци да се види,аз споделям моя опит защото цикъла,стойностите и дните съвпадат с нейните,по-добре е да иде за да преценят дали трябва да и назначат някакви медикаменти  Peace

# 642
Здравейте момичета може би някои ме помнят писах в темата през декември (на стр.18 ) тогава се оказа пак извънматочна но се изчистих от самосебе си и ето ме сега пак тук молеща за вешите коментари
Последен менструален цикъл 05.04.13 по принцип цикъла ми е на 30-35дни след Нова година не съм правила овулационни тестове но преди това когато ги правех всеки месец овулацията ми започваше от 17 -19 ден та на въпроса тази сутрин домашен тест Clearblue - положителен, теста е дигитален и показва и седмиците на моя пише 1-2 седмица по късно пуснах и кръвен тест ЧХГ-203 в четвъртък съм пак на кръвен тест какво мислите аз не смея да се надявам за нормална бременност че все се разочаровам а и закъснението не ми е малко как ви се струват тези стойности на ЧХГ малко е нали  newsm78
Знам че трябва да се изчака да се види резултата от другия тест след 48 часа но ще съм благодарна на всякакви коментари от ваша страна до тогава че ще се побъркам толкова много искам бебче а се бях съвсем отчаяла даже мислех че ми закъснява защото започнах диета и отслабнах с 7 кг за 1 месец  Rolling Eyes
Ще чакам да се включите а и в коя седмица се падам че да видя стойностите горе долу каква  newsm78
 Hug за всички ви и успех с борбата до сбъдване на мечтата preggo  ylinfant newsm07 newsm07

# 643
Добро утро моля ви няма ли някой да изкаже мнение за моите резултати
И как се пресмята в коя седмица си от датата на която ти е свършил цикъла ли
Не знам как да пресметна в коя седмица съм и да сравня стойностите ми по таблицата от първа стр
Само да вметна че за сега нямам никакво зацапване за разлика от предните пъти
Ще съм благодарна на всякакви коментари че до утре следобяд ще откача

# 644
  • София
Gussh Здравей, и аз съм преминала през извънматочна. Не успях да разбера този резултат на колко дни закъснение е?

Общи условия

Активация на акаунт