СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 976
  • 872
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Gussh Стискам силно палци! Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 661
И аз съм минала през извънматочна, та мисля, че задължително трябва да има поне леко зацапване, пък ти пишеш, че този път нямаш. Проследяване нарастването на ЧХГ е доста показателно... Дано е късна овулация, стискам ти палци!!!  Hug

При моята извънматочна нямаше зацапване, нямаше болка, нямаше нищо подозрително. Зацапване се появи чак когато тръбата почна да пропуска, което беше в деня, в който ме приеха в болница и я отстраниха  Confused

# 662
Направиха ми вагиналния скан както си и очаквах не се вижда нищо вътре в матката нито извън нея казаха че матката е с уголемена лигавица като при бременност но още нищо не се знае не отхвърлят и двете възможности утре трябва да отида пак за ЧХГ и след това спрямо резултатите ще ми насрочат час отново за вагинален скан след няколко дни до седмица
Като цяло докторката каза че залага надежди за нормална бременност защото при предишните ми извънчаточни съм имала кафяво течение и е започвало много по рано но естествено не отхвърля възможноста за такава и течение да се появи на по късен етап
Изобщо пълна побърквация нервите са ми опънати до скъсване но за съжаление освен да чакам до утре когато картината ще се изясни друго не ми остава
Благодаря на всички за подкрепата и за стиснатите палчета Hug като има някъкво развитие ще пиша пак

# 663
  • София
И аз съм минала през извънматочна, та мисля, че задължително трябва да има поне леко зацапване, пък ти пишеш, че този път нямаш. Проследяване нарастването на ЧХГ е доста показателно... Дано е късна овулация, стискам ти палци!!!  Hug

При моята извънматочна нямаше зацапване, нямаше болка, нямаше нищо подозрително. Зацапване се появи чак когато тръбата почна да пропуска, което беше в деня, в който ме приеха в болница и я отстраниха  Confused

Значи аз съм в грешка, за което се извинявам. Мислех си, че с близо седмица закъснение на цикъла, което ще рече около 5 г.с. тръбата все трябва да е пропуснала вече, ако е извънматочна...  newsm78 Хайде да не обърквам повече положението.
Гуш, дано всичко е наред  Hug

# 664
Аз мисля че както ЧХГ е индивидуално за всяка бременност така е и със зацапването при извънматочна   newsm78 аз при предишните ми извънматочни съм имала зацапване но при всяка се е появявало на различен етап при първата ми започна на около седмица закъснение но от "свестни" лекари които решиха че трябва да предприемат мерки за задържане и ми изписаха инжекции ми спря и после ме оперираха в края на 7 мата седмица и трабата беше проядена както се изразиха в майчин дом преди 8 год. И съответно я отстраниха
С втората извънматочна зацапването започна на 36 ден от последния ми цикъл при мен е малко трудно да се каже с точност на колко дни закъснение ,но помня че на 35 ден като не ми дойде си направих тест беше положителен и на следващия ден ми зацапа кафяво
Следващия път сега декември започна да ми зацапва 4 дни преди 30 ден при което аз се много изненадах защото си помислих че ми идва толкова рано а никога не ми се е случвало но си направих тест и беше положителен като отидох на лекар докторката едвам не ме изгони че съм дошла ствърдение че съм бременна преди дата ми за М а и даже твърдя че е извънматочна но се оказах права та сега като отидох днес затова ме изпрати веднага на спешен кабинет не смее вече да ми успорва  #2gunfire Sick
Но само да добавя че имам позната която дори не знаеше че е бременна без зацапване и някакви симптоми и я приеха с силни болки и направо на операционната
Това всичко го написах само за статистика ,а иначе много ме е страх не смея да се надявам на добра развръзка защото после ми е по тежко но някъде дълбоко в мен знам че надеждата я има колкото и да се опитвам да се самоубеждавам че реално нещата не са на добре и стойностите на ЧХГ са ми много ниски
Извинявам се че се получи толкова дълъг пост ама дано поне като го изписах малко ми олекне
Благодаря ви отново за подкрепата и коментарите момичета наистина е по леко като можеш да споделиш с някой който напълно разбира как се чувстваш   bouquet

# 665
Взеха ми кръв "заровете са хвърлени" както се казва сега остават още около 2 часа чакане и положението ще е ясно с това чакане изперках вече

# 666
  • София
Взеха ми кръв "заровете са хвърлени" както се казва сега остават още около 2 часа чакане и положението ще е ясно с това чакане изперках вече
Споко, ще чакаме с теб!

# 667
Момичета обадиха ми се с резултатите но не са добри според мен
14.05-ЧХГ 203
16.05-ЧХГ 341.8
Няма удвояване вие какво мислите сега се опитах да направя калкулатора на Зачатие и ми показа нещо от сорта че се удвоява на всеки 64.1 часа и за дните не помня

# 668
Гуш, все пак расте! Praynig  Не се отчайвай! Hug

# 669
Според мен не са добре нещата. Няма смисъл да ти давам съвети, за съжаление си минала и ти по този път  Confused

# 670
То и при извънматочна расте точно затова е и опасно не знам какво да мисля вече имам чувството че ще експлоадирам от нерви и притеснение така се молех да е най малко 400 но уви #2gunfire Sick

# 671
Точно защото съм минала и аз мисля като теб че нещата са на зле направо само се чудя тая моя единствена тръба как не се е пръснала до сега веднаж е оперирана после се изчисти сама и сега явно пак е там и стиска много ме е страх но ме викат чак в събота отново да повторя теста вече ще им кажа да я махнат колкото и да я проверявам и да ме убеждават че е проходима то фактите говорят не става  #2gunfire Sick

# 672
Моята драма продължава току що ми се обади докторката от болницата чак сега пристигнали резултатите ми от вчера при нея и понеже не и харесва покачването и заради предисторията ми ме вика на преглед така че сега съм на път за болницата нямам идея какво ще ме правят ще пиша ако мога по късно и има някакво развитие

# 673
  • София
Моята драма продължава току що ми се обади докторката от болницата чак сега пристигнали резултатите ми от вчера при нея и понеже не и харесва покачването и заради предисторията ми ме вика на преглед така че сега съм на път за болницата нямам идея какво ще ме правят ще пиша ако мога по късно и има някакво развитие
Praynig Praynig Praynig

# 674
Прегледа приключи изпращат си ме в къщи с уговорката при най малка промяна в състоянието ми да отида веднага в болницата ако всичко е без промяна ме викат утре следобяд за кръвен тест
Сега не са ме гледали пак на скан само ми опипваха корема казаха че е мек и не било притеснително ,мериха ми кръвно налягане пулс и температура всичко е в норми щели да ме следят докато нивото на хормона ми се покачи до 1200 и тогава на скан до тогава само прегледи през 48 часа като днешния и следене на ЧХГ
Интересното е че ме разпитваха дали е възможно да си спомена колко полови сношения съм имала през месеца и евентуално около кои дати  newsm78 аз им казах писаха си нещо нищо не разбрах
Като мнение изразиха че с такова покачване е трудно да отхвърлят нормална бременност
Това е от мен приемам всякакви мнения и съвети
Не знам утре ако ми предложат да остана под наблюдение дали да се съглася   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт