СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 970
  • 872
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Gussh, много ти се събра.
От сърце ти пожелавам положителен финал  Hug

# 676
Miraluba благодаря Hug ама надали много ме е страх не знам какво да се моля за утре за повишаване на ЧХГ или не  Cry

# 677
Днес ЧХГ -586 удвояване на всеки 61часа  Sad

# 678
Днес ЧХГ -586 удвояване на всеки 61часа  Sad

Това не е ли норма??? Да не те подвеждам, но мисля, че удвояване на всеки 48-72 часа е нормално. За всяка жена е различно...Стискам ти палци всичко да е наред, знам какво е да искаш, да се страхуваш, да се надяваш и молиш...

# 679
Гуш, дано всичко се развие добре! Praynig Но ЧХГ-то все пак расте! Praynig

# 680
Да така казват и от болницата че е все още в норма но аз с моя лош опит  Cry си имам лошо предчувствие щях да се надявам повече ако поне сега се беше удвоило на 48 часа ,в понеделник сутринта в 10:00 ме викат на скан и пак ще ми вземат кръв за ЧХГ малко се притеснявам че ще ми вземат кръв толкова рано и няма да са минали 48 часа то и днес ми я взеха малко по рано 46 и половина но това не чак толкова голяма разлика само час и половина а в понеделник ще е някъде на 42 час и после ми е трудно да смятам  newsm78 но както са казали така ще направя нямам избор а и може би тогава вече ще може да се види на вагиналния скан къде е  newsm78 и ЧХГ няма да е от такова значение вече
Да си призная не смея да се надявам на добра развръзка не съм срещала поне аз сполучлив край със такова покачване   Cry
Благодаря ви за подкрепата момичета   Hug ще пиша пак в понеделник какво е станало до тогава ще продължавам да си треперя от страх

# 681
  • Пловдив
Gussh,  и според мен резултатът ти не е лош. Никак.
Удвояването става на 48-72 часа, но това по учебник. Всеки случай си е частен.
Ако всичко е наред в понеделник ЧХГ-то трябва да е над 1000 и да се види нещо в матката. Дано! Пожелавам ти го го сърце!

# 682
ЧХГ забавя темпа си на растеж след нива от 1200 mIU/ml.
До около тези стойности би трябвало по-бързо да нараства, затова понякога се наблюдава удвояване на 30-30 и малко чАса в начална бременност.

# 683
Аз се притеснявах , че ми нараства на 31-34 часа , четох за някакви моларни бременостти  ooooh!  благодаря кафенце за тази информация     bouquet

# 684
ЧХГ забавя темпа си на растеж след нива от 1200 mIU/ml.
До около тези стойности би трябвало по-бързо да нараства, затова понякога се наблюдава удвояване на 30-30 и малко чАса в начална бременност.

лошо ,много лошо за мен не че имаше голяма надежда  Cry

# 685
Обадиха ми се от болницата взели решение че съм много рискова и ме викат още днес да съм там под наблюдение сега съм на път за болницата  Cry

# 686
Гуш, стиснати палци да се случат нещата така, както е най-добре и безопасно за теб!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 687
Гуш по- добре е да си там. Стискам ти палци, бъди силна.

# 688
Момичета помагайте уж съм с опит  Embarassed а не знам нищо за прогестерона на14.05 при ЧХГ 203 прогестерона ми е бил 54.5 а вчера при ЧХГ 586 прогестерона е спаднал на 50.9 и докторката каза че това не е добър знак иначе ме гледаха на скан нищо няма в матката като заключение написаха че никъде все още не се вижда нищо но аз си мисля че те видяха нещо до левия яйчник  Cry просто не бяха 100% сигурни бая се чудеха и коментираха но като заключение написаха че не се вижда нищо още утре пак ще ме гледали и ако нямам влошаване на състоянието и още нищо не са видели със сигурност във вторник в 11:00 съм записана при някакъв специалист консултант който преглеждал само във вторник и апарата бил с по голяма резолюция
Аз си исля че до вторник ще са ме резнали вече защото от следобяд имам придърпвания от ляво и след скана като чели се засилиха  Cry
Ще съм много благодарна ако някой сподели инфо за прогестерона и въобще мнение по моите стойности какво могат да значат
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 689
  • Sofia
По време на цялата бременност, нивата на прогестерон се увеличават (виж графиката). Производството на прогестерон е необходимо за успешното поддържане на бременността. Всяка бременност, през която нивата на прогестерон са твърде ниски или спаднат драстично, е обречена на неуспех.

Това намерих като точен цитат.

Общи условия

Активация на акаунт