СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 127 948
  • 872
  •   1
Отговори
# 90
Анализиращ се, Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!   bouquet

julieto, на мен ми се вижда добре. Доктора какво ти каза? Според мен почакай още десетина дена и отивай при док , за да видите сакчето!  Simple Smile А днес можеш да отидеш да си пуснеш 2ри кръвен тест, за да видиш покачва ли се ЧХГ-то. Пиши ни после за резултата. Успех!  Hug

# 91
  • София
Щом имаш зацапване задължително се обади на лекар и кажи че си бременна. Може да се наложи да пиеш някакъв медикамент или да те посъветва да лежиш повече и да се пазиш докато не спре зацапването!

# 92
благодаря Ви за успокояващите отговори,в чужбина сам в момента,но утре се прибирам в бг и веднага ще пусна ЧХГ,дано да се удвоява и всичко да е наред.Вас боляло ли ви е от дясно,яйчника?мен ме придарпва постоянно,надявам се да не е лош знак

# 93
ЧХГ не е задължително точно през 48 часа да се удвоява.  Важното е да нараства. При мен нарастваше с 1/3 на 48 часа....

# 94
  • в пералнята
Момичета, може ли да попитам тук за едно мнение. Днес пусках ЧХГ и резултатът е 73,85. Последният ми цикъл беше на 30 юли, а овуто, засечено с ФМ на 13 август. Как ви се струва? Hug

# 95
  • София
добре е  Simple Smile

# 96
Може ли някой да си даде мнението за този резултат:
total HCG ( общ бета ЧХГ )   4.510   mU/ml   Ж: пременопауз. небрем.<1, постменоп.<7; М: <2

Това е на 10 ден след трансфера на 2 ембриона.

# 97
За съжаление доста нисък, независимо дали на 3-и или на 5-и ден трансфер. Вероятно ще ти кажат да спреш лекарствата  Confused

# 98
За съжаление доста нисък, независимо дали на 3-и или на 5-и ден трансфер. Вероятно ще ти кажат да спреш лекарствата  Confused

Мерси.  bouquet

# 99
Здравейте, мили момичета, нова съм. Моля ви, някоя може ли да ми разтълкува резултатите:

ТУМОРНИ МАРКЕРИ/TUMOR MARKERS
Име на теста (изследване)       Резултат     Единици   Референтни стойности   Метод
HCG+beta        <0.100        mIU/ml     М до 2.6; Ж до 5.3; менопауза до 8.3;бременни по таблица   

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 13:21 от brymm

# 100
  • София
brymm това е отрицателен тест.

# 101
Много благодаря за отговора. За първи път правя този тест и не бях сигурна в резултата.
Хубав ден на всички и късмет при вас!

# 102
Здравейте и от мене аз съм новичка във сайта но  изчетох доста от публикуваното понеже вече не издържам от напрежение и чета ли чета и все пак искам да ми кажете за моите стойности как ви се струват :ПМ 06.08.2012 на 13.09.2012 ходих на вагинален ехограф за установяване на бременност но, нищо не можа да види моя доктор и даже ме пита дали съм си правила тест за бременност.Затова ме накара да си пусна кръвен количествен за да се видят нивата ЧХГ на 13.09.2012г. - 250.4mMU/ml на 15.09.2012г. - 357.5mMU/ml. та въпроса ми е дали ви се струва нормално ? Много се притеснявам това ми е първа бременност, но много желана  Simple Smile Благодаря Ви предварително за отговорите.

# 103
  • София
jenka86 в една и съща лаборатория ли са правени? А дали е нормално увеличаванеот на ЧХГ...ами не особено...дано да е успешна! Praynig

# 104
Здравейте и от мене аз съм новичка във сайта но  изчетох доста от публикуваното понеже вече не издържам от напрежение и чета ли чета и все пак искам да ми кажете за моите стойности как ви се струват :ПМ 06.08.2012 на 13.09.2012 ходих на вагинален ехограф за установяване на бременност но, нищо не можа да види моя доктор и даже ме пита дали съм си правила тест за бременност.Затова ме накара да си пусна кръвен количествен за да се видят нивата ЧХГ на 13.09.2012г. - 250.4mMU/ml на 15.09.2012г. - 357.5mMU/ml. та въпроса ми е дали ви се струва нормално ? Много се притеснявам това ми е първа бременност, но много желана  Simple Smile Благодаря Ви предварително за отговорите.
След като доктора те е накарал да пуснеш тестовете , то той какво каза за резултата? От13 до 15 на втория тест колко часа горе-долу са минали?

Общи условия

Активация на акаунт