СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 666
  • 872
  •   1
Отговори
# 75
то няма нищо сигурно до самия край (докато не го родиш имам пред вид)
ООООООО после като го родиш настава същинския купон,чакай само да видиш! Party

Peace hahaha

# 76
Звезден прах, аз имам едно детенце вече на 4+  Hug....но никога не е същото и всяка бременност си има своите радости и тревоги и раждане и отглеждане.....само здраве да дава Господ!

# 77
  • Варна
Момичета, вчера след положителния тест реших днес да си пусна кръвен.

Ами 1 484 mIU/ml е  Shocked, това не е ли много за 4 г.с? Гледам първа страница и там съответства на 6 г.с?

# 78
Да не са двечки?

# 79
  • Варна
 smile3555 И аз взех това да си мисля
И като гледам как ТСХто се е форсирало....
Мислех, чак след 2 седмици да ходя на лекар, но си взех час за сряда сутринта. Ако се удвоява трябва да е около 3 000 тогава и да се види нещо.

# 80
  • София
yara - ако са двечки в две отделни плодни сакчета, най-вероятно ще се видят с тези стойности на ЧХГ Simple Smile
Късмет!  Hug

# 81
yara, късмет и от мен  Simple Smile

# 82
  • София
Момичета,не знам какво очкавам да ми кажете,но ми се ще да коментирате моите резултати:

на 8 и половина ден от трансфер -12,11 ;
след 3 дни-на 11 и половина ден от трансфера -38,00

Върнато ми е едно ембрионче PeaceСтруват ми се ниски стойностите,и се удвояват на 43 часа,което е в норма според правилото,но ми се струва,че в началото доста по-бурно трябва да се движи нагоре ConfusedСигурно ще полудея до събота,тогава пак ще се изследвам ooooh!

# 83
Момичета,не знам какво очкавам да ми кажете,но ми се ще да коментирате моите резултати:

А трансфера на кой ден беше? Мисля, че и това има значение.

# 84
  • София
Трасферът е на 3ти ден,1 ембрион PeaceСъжалявам,забравих да напиша Rolling Eyes

# 85

Върнато ми е едно ембрионче PeaceСтруват ми се ниски стойностите,и се удвояват на 43 часа,което е в норма според правилото,но ми се струва,че в началото доста по-бурно трябва да се движи нагоре ConfusedСигурно ще полудея до събота,тогава пак ще се изследвам ooooh!

Не го мисли и се успокой!  Мисля,че добре расте! Явно имплантацията ти е била 7-8 ден!
 Познавам момиче,което на 17 ден след трансфер имаше около 200 ЧХГ и роди живо и здраво бебе, а пък при мен с ЧХГ 1700 на същия ден устискахме само до 11 седмица! Така че,стойностите не  винаги са абсолютно показателни!
 Ако искаш се обади на док (може малко да ти се поскарат за ранния тест Laughing) и ще чуеш и професионално мнение!
 Успех!

# 86
Анализиращ сеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed стискам ги и на крачетата! Не бързай да се отказваш! Важното е, че хормона расте! Не гледай с какво темпо! Всичко ще бъде наред! Мисли позитивно и в събота пак!

# 87
  • София
Момичета,благодаря ви за успокоителните думи HugВчера се боцнах и резултата беше 96,68,което смятам,че е добре.Имам час за преглед в петък и се надявам до тогава всичко да върви по план (че и до края да върви по план Mr. Green).Пожелавам ви хубав ден  bouquet

# 88
здравейте и от мен момичета.Нова съм тук.Искам да ви попитам и за моя проблем.Последна М.на 23.07,положителен уринен на тест на 20,21 и 22.На 25 кафеникаво зацапване и съответно на доктор,който ми пусна ЧХГ 210,8.Исках да ви попитам ЧХГ дали е нормално за тези дати и дали зацапването е може да е от имплантация на тази дата.Знам,че не сте гледачки и най вероятно поста ми е доста обаркващ,но ако може нека някой да ми отговори

# 89
Щом имаш ЧХГ 210, то ембрионът вече се имплантирал преди известен брой дни, т.е. няма как да е имплантационно зацапване.
С последна М. на 23.07. и ЧХГ 210 на 25.08. нещата ми звучат отлично  Simple Smile
При много бременности има зацапване в началните седмици и накрая се раждат живи и здрави бебчета.
Можеш да пуснеш контрола на ЧХГ-то днес/утре, за да видиш дали нараства правилно и след няколко дни вече вероятно и на УЗ ще се види плоден сак. УСпех!

Общи условия

Активация на акаунт