СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 127 963
  • 872
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
Имам нужда от вашата помощ ...
На 5-ти ден от закъснението резултата ми беше 20. 58 и доки ми изписа утрогестан 2х2, на 7-ми ден от закъснението резултата вече беше 3.75, спрях утрогестана, все още не е тръгнал цикъл, до колко време би трябвало да се случи това ? Овулацията си ми беше доказана на 14 ден.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 121
Ви кей ще ти дойде до 3-4 дни след като го спреш , необходимо е организма да се изчисти от прогестерона, за да тръгне да се отлепва лигавицата. Прегръщам те, знам от личен опит чувствата, но те уверявам, че всичко ще е наред   bouquet Hug

# 122
Здравйте! Искам да попитам как да тълкувам стойност на ЧХГ 1,29 при референтни < 5 отрицателен. Ясно ми е, че не е положителен, но защо тогава изобщо имам стойност, не се ли предполага, че трябва да е 0? Направих си теста, защото имах съмнения за цветна бременност. Цяло лято се чувствах добре, идваше ми М, макар и със закъснения, но откакто се прибрах преди месец в България, нещо не е както трябва. Бях на лекар, не ми каза за наличие на бременност, но коремът ми сякаш расте ( не знам дали не си въобразявам), винаги е подут най- вече ниско долу и със специфичната си форма... Моля за съвет и мнение. В четвъртък ще ходя при друг специалист, но дотогава ще се побъркам от притеснение.
Благодаря!

# 123
Чхг е туморен маркер, хубаво е когато ходиш на лекар да споделиш тези оплаквания и да кажеш, че си го тествала и не е 0 , а имаш оплаквания  Peace  ние трудно можем да помогнем или да те успокоим, предполагам, ако някое момиче има друга идея да каже  newsm78. Само специалист може да тълкува подобно изследване, аз лично мога да коментирам когато става въпрос за бременни резултати.

Кога ти беше последнатча менструация...овулация? На кой ден от цикъла направи този тест, евентуслно ако можем от това нещо да съдим?

# 124
Направих си теста през последните дни на М. , тъй като беше по-необичайно от друг път ( дойде ми с два дни по- рано и само първите два дни беше нормално, после сякаш започна да спира, а на мен ми трае 6-7 дни). Само 2 пъти съм си правила такива тестове - първият път резултата беше 0.01, а сега 1.29. Март месец си правих цитонамазка, но всичко беше в норма. Утре сутрин имам час за гинеколог, силно ми го препоръчаха, надявам се, че ще ми обърне повече внимание от досегашният ми.
Благодаря ви за мненията!

# 125
  • София
Момичета,нормално в организма на жената да има,макар и минимални количества от този хормон,дори да няма бременност PeaceНе е казано,че стойността на небременни трябва да е кръгла 0.Аз самамта съм си правила поне 10теста бЧХГ,когато правехме бебе без да опираме до намеса на лекари.Показвал ми е винаги над 0,но под минималната референтна граница.Не помня да съм имала 0 на тест,пък бил той и отрицателен.А и все пак,нали затова е тази реф.граница,която допуска,че щом е по 5 е отрицателен.

# 126
  • Sofia
Момичета,нормално в организма на жената да има,макар и минимални количества от този хормон,дори да няма бременност PeaceНе е казано,че стойността на небременни трябва да е кръгла 0.Аз самамта съм си правила поне 10теста бЧХГ,когато правехме бебе без да опираме до намеса на лекари.Показвал ми е винаги над 0,но под минималната референтна граница.Не помня да съм имала 0 на тест,пък бил той и отрицателен.А и все пак,нали затова е тази реф.граница,която допуска,че щом е по 5 е отрицателен.
Така си е.

# 127
  • София
Здравейте. Как ви се струва стойност 153.4 на 15 ден след О.?

# 128
Съвсем нормална си е стойността.По-важното е да се удвоява правилно.За да си по-спокойна повтори в същата лаборатория теста след 48 ч.И в никакъв случай не сравнявай на кое момиче на този ден каква е стойността на ЧХГ.Много е индивидуално всичко, няма еднакви бременности.
Успокой се, бременна си и всичко ще бъде наред Hug

# 129
  • София
Съвсем нормална си е стойността.По-важното е да се удвоява правилно.За да си по-спокойна повтори в същата лаборатория теста след 48 ч.И в никакъв случай не сравнявай на кое момиче на този ден каква е стойността на ЧХГ.Много е индивидуално всичко, няма еднакви бременности.
Успокой се, бременна си и всичко ще бъде наред Hug
Благодаря. Simple Smile Дано е така наистина.

# 130
  • София
Имам резултат. Simple Smile Припомням:
Понеделник: ЧХГ - 153,4
Сряда (днес): ЧХГ - 336,3

# 131
Всичко е абсолютно нормално, Веси.Удвоява се правилно.Успех на прегледа другата седмица  bouquet

# 132
Имам резултат. Simple Smile Припомням:
Понеделник: ЧХГ - 153,4
Сряда (днес): ЧХГ - 336,3
Честито  Grinning ,успех ти пожелавам .Да видите точицата,пулса..всичко да е наред и на финала да гушкаш здраво бебе  Hug

# 133
  • София
Здравейте момичета,
бихте ли ме посъветвали? На 10-ти ден от трансфер стойностите на ЧХГ-то ми бяха 42, днес 15-ти ден 122. Док ми каза, че не се удвоява добре, но все още не ми спря Утрогестана и Дуфасона, даже напротив увеличи ги. Има ли все пак шанс да имам успешна бременност. Знам, че в форума може би има момичета, които са се сблъсквали с подобен проблем и ще съм много благодарна, ако някои пише по моя въпрос.

# 134
Аз бих дала шанс на тази бременност поне до следващото чхг след 48 ч.Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт