СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 956
  • 872
  •   1
Отговори
# 720
Е единственият вариант да не стигтне 1000 единици, тя бременността ще спре да се развива/чхг-то да спре да се покачва и да падне/ и тогава с хапчета лесно ще предизвикат аборт, че най вероятно и сама щеше да се изчисти.....ама на нея и се покачваше....нищо нямаше да и стане, най много можеше да направи сама аборт.

Според мен в случая трябваше да имат предвид , че залога голям , ако е нормална бременност и  не виждам причина да не чакат.....просто да я приемат в болница и да я следят. Мое мнение си е това, разбира се
Така е но те не мислят така сега и да го коментираме е вече късно за съжаление  Cry

# 721
Чак над 1000 единици и нищо в матката се пипа с лапароскопия. Но наистина е вече след дъж качулка, за това е хубаво да се чете преди да се действа, защото те са си измили ръцете, най им беше лесно да те отворят и да видят ......то това и стажант може да го вземе това решение.... ooooh!  Но при все , че нямаш друга тръба, чхг се покачва и нямаш други индикации за извънматочна, от къде го измислиха това с лапароскопията  ooooh! ooooh!  яд ме мен лично много, защото като чета каква борба е било до сега  Hug Hug  bouquet  bouquet  

Не са махнали тръбата нали?  Е как пак са разбрали тогава, че няма нищо там  Shocked

# 722
Е как как са разбрали, че няма нищо  там - нали са й направили лапаро и са огледали тръбата!

Хайде да не се правим на по- лекари от лекарите....

# 723
Не не са махнали тръбата аз им бях подписала да я махнат само ако бременността е там   Naughty
Ми то се вижда с просто око че няма нищо в тръбата показаха на мен и на мъжа ми две снимки от операцията ми и няма нищо когато има плод в тръбата се вижда че тръбата е уголемена където е плода и е със синкав цвят показаха ми други снимки от извънматочна туборна бременност за сравнение и то на по ниски стойности на ЧХГ еднат беше 425.9 а другите не помня а аз също съм виждала и моите две снимки от предишните ми операции . няма нищо в тръбата и извън нея остава да е в матката така казаха но не са проверили естествено защото мога да ги осъдя нямаха разрешение да пипат матката
Аз нали за това се мъча и не я махам тая тръба защото кадето и да съм отишла да я проверявам
Резултатите са едни и същи отлична проходимост да му се не начуди човек  newsm78 сега вече и се бях наканила да я махна но ето че докторката не иска била си добра тръбата даже преди операцията обсъждахме че ако реша да се подложа на инвитро процедура с моята предистория те няма да пристъпят към процедурата преди да премахнат тръбата и за това взехме решение да я махнат сега и отхвърлих варианта с инжекцията  и се съгласих на операция а то какво се оказа   Cry
Не знам вече какво да мисля не смея и да се надявам след последните резултати на ЧХГ и лошото покачване  Cry

# 724
ЧХГ 736.1  Cry почти не е мръднало  Cry

# 725
203, 341.8, 586, 736.1

Изчислиха ли ти термин, когато те приеха в болницата? Днес ще имаш ли преглед и казаха ли ти до какъв момент ще оставят нещата без намеса?

# 726
203, 341.8, 586, 736.1

Изчислиха ли ти термин, когато те приеха в болницата? Днес ще имаш ли преглед и казаха ли ти до какъв момент ще оставят нещата без намеса?
Да термин имам още от преди няколко дни 10.01.2014 само че си пропуснала един резултат от понеделник преди операцията 729.9 а днес е 736.1 почти не е мръднало  Cry
Сега след час и половина ми е слана ама с тоя резултат даже не знам дали ще ме гледат нямам никакво лечение не приемам нищо само фолиева киселина от вчера

# 727
Всъщност за термина те попитах, за да се разбере евентуално за коя седмица е този резултат, но за съжаление май е ясно накъде отиват нещата  Confused

Предполагам, че ще те прегледат, защото трябва да се вземе решение дали ще те оставят да се самоизчистиш или ще ти предложат абразио  Sad (съжалявам, че го пиша...)

# 728
Резултат от другата бавна машина ЧХГ 805 пуснали са го там защото първата машина отчела някъква грешка в системата пак е много ниско следобед щели да го пуснат пак и на двете машини  #Cussing out сега чакам за преглед  Cry
И това ми било развита европейска държава с добро здравеопазване  #Cussing out #2gunfire #2gunfire Sick

# 729
Официално резултата ми бил ЧХГ 805  Cry направиха ми вагинален и коремен скан видяха малка точица но ми обясниха че тъй като резултата ми е под 1200 което е минимума за тяхната болница не могат да ми кажат на 100% че това е бебето само предположения след това имах разговор слекарка съвсем различна която виждам за първи път каза ми че имам два варианта да дам шанс на бременността още една седмица като следя ЧХГ през 48 часа и след седмица пак на скан или сега да ми бият инжекция и да сепре да се развива и да се отърва от бременността   Shocked абсолютно отказах инжекция защото дори и бременността да не оцелее и да не се развие за мен ще бъде постижение ако може да се подтвърди поне на 100% че е била маточната
Отказаха да ми предпишат някакви лекарства евентуално поне да се опита да се задържи бременността защото нямам 12 седмици  Cry
Мое лично мнение е че те се опитват да се отърват от мен и по възможно най бърз начин да прекъснат бременността защото не трябваше да бързат да ме оперират без да имам болки или кървене на базата само на едно ЧХГ което се оказа че всеки път са пускали на различна машина едната бързата е била само за остановяване на бременност а другата бавната е за точен резултат въобще пълна лудница много ми дойде и това че не мога да им вярвам на резултатите сега само ще си лежа и каквато и да е развръзката а тя най вероятно няма да е в моя полза знам че ако Господ ми даде да забременея пак още като видя положителен тест ще съм на път за летището за да си бъда в БГ
Говорих по тел с генеколожката ми от Бг и тя казва веднага да започна да пия Утрогестан или Дуфастон да ама как я питам като не ми ги изписват  #Cussing out и не мога да ги купя без рецепта
Това е от мен ще пиша за крайния резултат

# 730
Няма ли кой да ти прати от БГ Утрогестан??? Аз ти следя историята и много се вълнувам, защото знам какво е да се молиш и надяваш на чудо...Моето мнение е, че бременността има шанс, щом се покачва ЧХГто, дори и да бавно...Може би наисина имаш нужда от подпомагане чрез прогедтерон. Стискам ти палци и се моля...

# 731
Здравейте!
Преди малко най-накрая се престраших и се регистрирах. До сега винаги само съм събирала информация и съм опитвала да си намеря нужното, но понеже в момента нещо странно ми се случва, исках да споделя с по-опитни поне докато има някакви резултати.
Преди Великден си правих цито и резутлата е добър, имайки предвид, че преди година бях по-зле(3), но сега ми казаха, че вече са добри резултати... за което разбира се много се зарадвах. В началото на тази седмица, обаче, изведнъж ми се появи едно кафеникаво вечение, което сякаш беше и на парцали, придружено с леко напрежение долу в дясно. Погледнах си календарчето и се оказа, че неделя ми е била ОВУ...а с приятеля ми в петък вечер започнахме без да се пазим, поне в началото. Не знам дали има връзка всичко това, но отидох на лекар вчера, вагинален ехо и ми каза, че вижда някакво петънце, което само преди няколко седмици (Великдена) го нямаше. И това ми и трябваше, за да се стресна, че сега пак става нещо... днес сутринта ми взеха кръв за ЧХГ (което не знам какво е, аз все лошотии мисля), но не ми стана ясно какво да очаквам и въобще да се притеснявам ли. Течението и напрежението затихната вече, но нараво не знам какво да мисля вече #Crazy

# 732
ЧХГ е хормонът човешки хорионгонадотропин и най-общо се изследва за установяване и проследяване на развитието на бременност.
Закъснение на МЦ имаш ли, за да ти пускат този хормон?

# 733
Неделя ми се падаше ову-то. Все още нямам закъснение, но пък никога покрай ову не съм имала някакво течение или лек дискомфорт.. а сега и с  това малко петънце ( в началото на шийката мисля спомена)...не знам

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 11:24 от Magiota

# 734
Няма ли кой да ти прати от БГ Утрогестан??? Аз ти следя историята и много се вълнувам, защото знам какво е да се молиш и надяваш на чудо...Моето мнение е, че бременността има шанс, щом се покачва ЧХГто, дори и да бавно...Може би наисина имаш нужда от подпомагане чрез прогедтерон. Стискам ти палци и се моля...
Стискайте палци да има билети за тази вечер за БГ реших да се прибера  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт