БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 98

• 112 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас

най- после завършена и моята мадама, след 2 месеца борба  Rolling Eyes

# 61
  • София
marti mart, нямам думи просто!   bouquet Откога чакам да го видя готов  Hug
Шоше, с контур е станал чуден!   bouquet
EliMery, мисля, че по едно чиле ще ти стигнат, от някои даже ще ти остане доста конец  Peace

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

най- после завършена и моята мадама, след 2 месеца борба  Rolling Eyes

страхотна мадама!  Hug
 Blush ти май беше писала, че в оригинал е на тъмна панама, можеш ли да покажеш картинка?  Blush

# 63
  • Бургас

тази мадама е разработка не една рускиня, схемата съм я свалила от осинка. Там друга гобленарка я беше шила и беше направила с мъниста  обецата и тези черни неща (ако мога да ги нарека фиби) в косата и се беше получило доста ефектно

# 64
Зак, страхотно е имаш ли схема?
едва ли ще мога да го шия ако нямам схема  newsm78
от тук може да си го изтеглиш http://dump.ru/file/5665999
аз шия този път от оригинален комплект който си купих чрез херцогиня вишенка

# 65
Момичета,много ми хареса ароматизаторчето.Много идейно.Имам схема на такова малко цветче и се чудех за какво да го използвам!

# 66
Момичета много ви благодаря за милите думи,  Heart Eyes  Crazy 
ЕлиМери шия го около година и половина, но съм шила и др. неща, така че може да се каже че е ушит от моя милост за около 7-8 месеца вечерна работа

# 67
  • Сливен
Здравейте, скоро не съм писала, само тихо наблюдавам и се радвам на всички красиви неща. За съжаление ми остава малко време за хобито, но сега искам да направя малък подарък за една приятелка, която заминава. Мисля си за чаша  с кафе, но нищо подходящо не можах да намеря, като че ли бях виждала някъде чаша с кафе и чаша с капучино, но не се сещам къде беше... Благодаря за помощта Hug

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, скоро не съм писала, само тихо наблюдавам и се радвам на всички красиви неща. За съжаление ми остава малко време за хобито, но сега искам да направя малък подарък за една приятелка, която заминава. Мисля си за чаша  с кафе, но нищо подходящо не можах да намеря, като че ли бях виждала някъде чаша с кафе и чаша с капучино, но не се сещам къде беше... Благодаря за помощта Hug

имам ги. дай адрес да ти ги пусна  Hug

тази мадама е разработка не една рускиня, схемата съм я свалила от осинка. Там друга гобленарка я беше шила и беше направила с мъниста  обецата и тези черни неща (ако мога да ги нарека фиби) в косата и се беше получило доста ефектно
Hug рускините съм ги признала отдавна.  Hug страхотни са в измислянето на по-особени неща  Hug
но, съвсем честно, твоята мацка ми харесва повече  Blush тези китки отстрани на фона ми идват в повече  Hug

# 69
marti mart, гобленае страхотен. Направо се влюбих в него  Heart Eyes Може ли да ми изпратиш схемата на plams81@abv.bg  Мерси предварително!!!
Бачийска,   bouquet  bouquet  bouquet
шошкамошка , zhak Много са красиви!

# 70
 newsm43 coolcool Браво на всички вас, аз само се отбивам да ви се радвам!

# 71
  • Варна
Zhak маковете стават страхотни.
Marti_mart много хубав гоблен.
Аз ще се запиша в новата тема с 2 рамкирани гобена:

# 72
Добро утро момичета!Аз засега няма какво да покажа, но имам един въпрос към тези от вас който шиха пумата на черна панама.доколкото си спомням някоя от вас беше написала , че от някой от цветовете трябват 2 чилета.можете ли да ми кажете от кой номер е , за да мога да направя обща поръчка.Приятен ден!

# 73
От 413 ми потрябва повече от 1 чиле.  Peace

# 74
цоп..  Grinning този път малко по с време ви хванах за новата темичка .....ПРЕКРАСНИ И ПРЕВЪЗХОДНИ СТЕ

Общи условия

Активация на акаунт