БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 98

• 112 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и в нас.
Записвам се и аз в новата тема.Лятото няма много време за шиене,но пък ще се наслаждавам на красотите ,които показвате.

# 76
  • София
Марго, можеш ли да пуснеш по-голяма или уголемяваща се снимка, защото така не мога да им се насладя  Praynig Hug

# 77
  • Варна
Марго, можеш ли да пуснеш по-голяма или уголемяваща се снимка, защото така не мога да им се насладя  Praynig Hug
Деси ето ги:

# 78
  • София
Деси ето ги:
Благодаря!  Hug Невероятна красота!   bouquet

# 79
Някой от вас шие ли с унгарски конци, мисля че Puppets се казваха, овен ако няма и други?  newsm78

Днес в един магазин ми казаха, че те били най-добрите в съотношение цена-качество и били 1:1 с DMC.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 15:55 от Анонимен

# 80
EliMery, не помня колко струваха тези, но с тях ших един контур на една пеперудка, е няма такова късане!
Конците Росаче са 60 стотинки чилето и за 4 месеца постоянно шиене, нямам скъсан конец.

# 81
EliMery, не помня колко струваха тези, но с тях ших един контур на една пеперудка, е няма такова късане!
Конците Росаче са 60 стотинки чилето и за 4 месеца постоянно шиене, нямам скъсан конец.

На 50 ст се продават, но явно се опитаха да ме подведат. А, АРИАДНА какво производство са?

Росаче си поръчах вече от 8888bg  Peace

# 82
  • Стара Загора

От Росаче нямам никакви впечатления, но с Пъпетс съм ушила три гоблена на Казанлъшки гоблен единият, от които доста голям, и нямам никакви забележки.

# 83
  • София / Баня
запис да ви следя и се връщам да проверя кой какви красоти е показал

# 84
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ето я най после  Flutter Crazy Rolling Eyes

# 85
Корделия, поздравления newsm20 получило се е невероятно красиво ! Оригинал ли е или твоя комплектовка ? Това е любимата ми фирма харесват ми повечето им разработки  Hug

Видях много красиви неща в новата тема, но няма да изброявам, за да не пропусна някой   bouquet  bouquet  bouquet за всички показали уникалните си творби

# 86
Оригинал е.  Peace

# 87
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм "минавала" от тук и сега искам да ви се похваля с последните си две творения Simple Smile

# 88
petitobg много е красиво.
Ангелчета свършиха ли си работата???  Rolling Eyes

# 89
Корделияcoolcool Пеперудата е разкошна!!!
ПЕТИТО, забравих да похваля и твоите - много са красиви!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 23:48 от ...N... (Lady N)

Общи условия

Активация на акаунт