Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Елфи, и на мен много ми допада твоята принцеса!

# 76
Елфичка, чудесно е  Hug Според мен си е съвсем по темата гримчето. А очната линия е перфектна, никъде не виждам накъдрено  Thinking Веждите ти са със страхотна форма  Flutter

Hug Накъдрена е,накъдрена е  Laughing

Веждите са яко удебелени.
Сега ще постна други снимки с натурални вежди да видите,че са 5 косъма  Whistling
Това е гримът ми от онзи ден,когато си вкопах бузите и подсилих скулите  Mr. Green Не ме бива в това контуриране,трябва да се науча най-накрая  Crazy Но то аз и само един руж слагам и това е  Whistling

http://prikachi.com/images/248/4966248J.jpg
http://prikachi.com/images/255/4966255K.jpg -пълен "блясък"  Laughing
http://prikachi.com/images/262/4966262o.jpg -и пак

# 77
Красавица  Heart Eyes Няма да изпускаш другото предизвикателство!  Hug

# 78
  • София
Елфи, стига си се показвала защото ще ме вкараш в ада  Naughty Един от седемте смъртни гряха винаги съпровожда отварянето на твоите снимки - зелена и абсолютно неблагородна завист  Mr. Green То бива да си толкова хубава, ама чак пък твоето е престъпление  Crossing Arms Че и три деца гледаш... аз с едно не мога да намеря време да поддържам в такъв вид Crazy

# 79
  • София
Елфи, блясъка да е без кавички, ако може  Naughty
Чудна си!

Жаки, много ми харесваш с по-плътни вежди, и с тъмни очи! Искам да те видя с този грим, цялата. Не само очите  Praynig
И с този молив Blackberry, много ме "дразните". Вече нямам търпение да си получа моя. Зарибителки такива!

# 80
с удоволствие ви чета и попивам. Много ми е интересен въпроса с контурирането - някой ще ме светне ли как точно става? С дълъг нос съм и кръгло лице. Като живееща в арабска страна ми е интересно да видя и снимките от предзвикателството Simple Smile

# 81
Не ме засрамвайте  Embarassed .Много ви благодаря  Hug Аз дълго се чудих дали въобще да се изтипосвам предвид олюханата косица  Laughing А този вид е само за снимка или за излизане,моля моля.Елата да ме видите сега  tooth

Адри...ти пък къде се вкарваш  Crazy Бива ли такава красавица да изрязава такова възхищение  Thinking Аз всеки път точа лиги по твоите снимки,ти сега обратното  Laughing Още обмислям покупка на червило МАК /второто от твоя блог  Laughing / .Стои ти божествено! Някакси много умееш да зарибяваш  Mr. Green Даже се замислих дали да не си направя и твоята прическа ,но мъжът ми не ще и да чуе  Twisted Evil .А пък и предвид телесата,които вея сега хич няма да ми отива  newsm78

# 82
  • на кого му пука
Много хубави снимки и моделки разбира се.
Темата се оформя доста интересна.

# 83
В Сряда ще обявя следващата анкета. До тогава можете да давате предложения за попълване на 1 слот в опциите, както беше предложено другите предложения се пренасят.
Също може да давате предложения за някакви изменения по начина на провеждане.

Разбрах, че е най-добре да си взема ДУО-то и че го има в Инглот. Но става ли му нещо, като се отвори и стои 

Ако все пак го затваряш след всяко ползване, няма никакъв проблем, то така или иначе няма как да се изразходва особено бързо защото се използва миниатюрно количество.

с удоволствие ви чета и попивам. Много ми е интересен въпроса с контурирането - някой ще ме светне ли как точно става? С дълъг нос съм и кръгло лице. Като живееща в арабска страна ми е интересно да видя и снимките от предзвикателството Simple Smile

На 1ва стр има линкове - с подробно обяснение и диаграма, както и клипче.

# 84
  • София
Елфи, хубава си. Грима също ти е супер, а очната линия и според мен си я сложила просто перфектно  Peace.

# 85
  • София
Не ме засрамвайте  Embarassed .Много ви благодаря  Hug Аз дълго се чудих дали въобще да се изтипосвам предвид олюханата косица  Laughing А този вид е само за снимка или за излизане,моля моля.Елата да ме видите сега  tooth
Явно съм за сериозен преглед при очен лекар, ама никъде не виждам олюхана косица, 5 косъма на веждите и накъдрена очна линия  Wink Много си красива, това е истината  Peace
За контурирането- да се изкажат и по-опитните, на мен ми се струва, че леко трябва да качиш малко повече горния край на линията в посока към горния край на ухото. Надолу ми се струва добре.

# 86
Разгледах снимките няколко пъти,просто сте разкошни(но на никоя не пожелавам да е арабска принцеса) Heart EyesМного ми харесаха идеите ви,всички бяхте с различен грим и така удоволствието от разглеждането беше огромно  bouquetЕлфичка,носът ти е перфектен,очите,излъчването...изобщо,голям щастливец е мъжът ти,не само красива жена,но и добра домакиня и майка  bouquet

# 87

Жаки, много ми харесваш с по-плътни вежди, и с тъмни очи! Искам да те видя с този грим, цялата. Не само очите  Praynig
И с този молив Blackberry, много ме "дразните". Вече нямам търпение да си получа моя. Зарибителки такива!
И аз много се харесах с веждите. Те са на 99 % нарисувани и за жалост няма как да ходя така Tired
Разгледах снимките набързо, после пак ще ги прегледам и ще напиша по две три думи Simple Smile

# 88
Момичета,тотално ме зашеметихте  Crazy Heart Eyes Hug
Голяма чест за мен е да получа подобни коментари от вас!!!  bowuu
Но темата пое друга посока,нека се придържаме към нея,че съвсем ме хвана срам  Embarassed

Тамар
...твоя пост трябва да прочета на мъжа ми,особено частта с добрата майка и домакиня.Подозирам,че ще каже.."Ти ли бе...?!"  hahaha
И те призовавам да с включиш в следващото предизвикателство и да не се спотайваш   Wink Ще видим нещо много хубаво,от което ни лишаваш  Hug

# 89
За мен ще бъде голямо удоволствие,но опитах няколко безуспешни опита да се снимам.Трябва да потренирам със снимането,просто ми обезсмисля труда,снимките ми излизат #CrazyНо ще направя опит:)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт