Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 390

Този грим много ми харесва!  Heart Eyes

И на мене.  Simple Smile

Като стана дума за мигли, някой слагал ли си е пермаменти? Онзи ден в един салон видях една жена, на която току що и бяха сложили. Много естествено стояха. Тя си беше сложила по 15 мигли съсредоточени повече във външния ъгъл на окото. На около месец се ходело за добавяне на нови, защото частично изпадвали. Със спирала отгоре си мисля, че ще е супер. Не е и скъпо. Левче на мигла.

Много ми харесва и на мен! Ще се пробвам някой ден Simple Smile
Мигли си слагах докато бях в България, намерих си едно място, бяха по 0,70 ст. на снопче. После реших, че за такава глупост пари няма да давам и започнах да си ги слагам сама. Купувах си снопчета. Имам си и черно лепило( което издирвах из цяла Стара Загора, че е специално) и така... после започнах да слагам на всичките ми приятелки.

Опс, то друго си имала предвид, чак сега видях надолу Wink Такива не съм си слагала Simple Smile

Жаки, според мен другите ти гримове са по-добри.   bouquet

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 18:45 от Shide

# 391
# 392
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз имам такова цикламено в комбинация с жълто и тъмножълто на Lumene и нямам проблеми с премахването на цвета:

Като цяло съм фен на тази серия сенки.
Цикламеното е прекрасно Heart Eyes

# 393
  • Русе/София
Преди няколко дни гледах по някоя кабелна, че в козметичните салони има и услуга извиване на мигли.Държи около 6 месеца.Интересно беше предаването.Ако се сетя по коя програма беше ще го потърся.

# 394
  • в 1001-та нощ
на мен са ми предлагали, по думите им държи 2-3 месеца  Peace

# 395
  • Велико Търново
Мда... Thinking но първо трябва да има мат'риал за извиване Wink
Предложете ми естествено стоящи половинки мигли Praynig Вече си харесах цели-на Ардел № 101 Peace

# 396
Като гледам окончателно вече - ще се гримираме, като амазонки  Crazy

Ето го и моето гримче с розовите сенки на Флормар, така отидох и на концерта днес:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Сега отивам да го свалям, ще видим дали и аз ще съм оцветена  Crazy

Освен това днес си получих и четките на Сигма  Heart Eyes

Скрит текст:
Нямам търпение да ги пробвам  Party Подаръкът ми е тяхна сянка - черно с брокати:
Скрит текст:
Първо бях малко разочарована, че не са ми пратили още една четка. Но сянката е разкошна  Flutter Може да се замисля следващият път да си поръчам и някоя палитра.

# 397
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Веси, как беше феста без Godsmack  Rolling Eyes?
Розовото е хубаво, много, и ти хубаво си го използвала, но аз не си предтсавям да се осмеля да нося толкова ярък цвят. Консерва съм в грима и това е Laughing

# 398
  • София
Веси, много ми харесва това твое гримче! Може би най-много от всичко, което досега си показвала!!!
Жаки, благодаря за отговора за маската за очи.

# 399
  • в 1001-та нощ
Веси  Peace този цвят много ти отива  Heart Eyes

а втората четка - за първи път виждам  newsm78 как се казва  Rolling Eyes

# 400
И аз веднага се загледах във втората четка. Купих си подобна на Инглот, но е една идея по-"висока".  Simple Smile

# 401
  • София
Весе, страхотен грим! Много ми харесваш така  Heart Eyes
Утре ще бъдеш ли пак на концерта? В коя зона си?

# 402
aaaaaa Веси, страхотен грим!!!!! Жестоко изглеждаш Heart Eyes
направо ми се иска и аз утре да си направя такъв, но няма да ми се върже с аутфита Confused

# 403
Веси, едно голяма браво и от мен! Страшно ти седи този грим в розовото   bouquet

Жаки, много ми хареса и твоя грим.  Wink Единствено миглите според мен също не вървят точно с този грим. Определено трябва да откриеш другите  Heart Eyes Иначе колко много площ имаш за грим  Shocked Страшно ти завиждам  Blush

Ето един грим от мен. Днес бях така на волейболния ни мач с Полша. Снимах се обаче като се прибрах чак. Гримът наживо е по-наситен, тук изглежда доста убит, но още не съм се научила как да снимам (това е с телефон).  Rolling Eyes Доста се старах да разкарам клепача си от сенките, за да се видят добре цветовете  ooooh! Ползвах сенки от палитрата ми на Сефора, отдолу имам Bare Study Paint Pot.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 01:51 от Banana_Moon

# 404
Ако си с 2 мм вежди като моите и ти ще имаш площ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт