Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Елф и аз нямам CryНезнам кои да поръчам   newsm78

# 481
Елф и аз нямам CryНезнам кои да поръчам   newsm78

Laughing Ти поне си на крачка от поръчката,а аз дори не съм се замисляла  Crazy
Но сега забелязах,че всички само за това говорят и да не остана по-назад....   Whistling
Най-вероятно ще грабна първите,които попаднат пред очите ми в парфюмерията  Laughing Все ще стават за нещо и без това няма да излизам с тях,а само за снимки  Crazy

# 482
И мен ми се приискаха изкуствена мигли.  Laughing Май и аз ще взема първите, които видя. А тогава кое е прилично лепило за мигли, дето го има по кварталните козметики?

# 483
Аз си поръчах номер 120 на Ardell

На NovemberRain стоят много добре, но при мен може и да не стоят чак толкова добре  Rolling Eyes
Ако ми харесат като качество, но моделът не ми стои добре, ще пробвам нещо друго на марката  Mr. Green

# 484
  • Sofia
Аз да похваля спиралата  Seventeen Way Up.  Разделя миглите перфектно, не ги сплaстява и прави страхотен обем.

# 485
И аз все още си нямам мигли, но се загледах по тях в козметичното магазине, от което пазарувам. Simple Smile

# 486
Май само аз останах без изк.мигли  Crossing Arms Laughing
О не си само ти. Grinning Нося очила и винаги ми опират миглите в тях, като сложа повече спирала, та какво остава да боцна едни изкуствени мигли. Все се каня да си купя от Мас и все се отказвам, защото наистина не мога да ги нося.

# 487
Аз също гледах по магазините но това, което видях въобще не ми хареса.  Sick На МАС бяха най-прилични, но пък в магазина имаше само някакви огромни мигли, а аз не искам чак толкова дълги.  Rolling Eyes На едно голямо око с естествено дълги мигли може и да стоят добре, но на моето - не  Naughty
Сега ще видя и Ardell как са но предполагам, че и те ще ми се видят дългички  Laughing Специално при Ardell има доста голямо разнообразие и все се надявам да улуча нещо, което да ми хареса.  Mr. Green

# 488
В нашия МАC колко модела мигли имат? Никога не съм се заглеждала....не са ли всичките от сайта? newsm78

# 489
Смених формата на веждите си, и по някаква неизвестна за мен причина се чувствам по-лека.  Laughing А и си въобразявам, че така ще има повече място за гримиране.  Blush А като говорим за спирала - направо е невероятно лилавата от новите на ГР. И оранжевата ми харесва, но лилавата ми седи по-добре. Ще се запасявам.

П.П. Не ми се ще да се записвам в темата за ФДТ и базите, та коя основа за грим препоръчвате за прикриване на пори? От коя на Гош имаше доволни, те май бяха две?

# 490
Спиралите имат срок само 3 месеца. Няма смисъл да се запасяваш

Аз харесвам и двете основи на Гош. Тази, която е по-оранжева ми харесва малко повече. Но ако си много млада (под 25) няма смисъл от нея.

# 491
  • в 1001-та нощ
Алена, моля те,пусни линк към лепилото,което ще вземеш Hug Чакам с нетърпение да видя как  ти стоят Heart Eyes

мисля да взема бялото/прозрачно ДУО  Peace (като ходя до инглот  Peace)

# 492
  • Велико Търново
Аз мислех да поръчвам от ибей лепило,заедно с миглите,но не знам кое  Thinking мислех,че оттам са твоите мигли...

# 493
Спиралите имат срок само 3 месеца. Няма смисъл да се запасяваш

Аз харесвам и двете основи на Гош. Тази, която е по-оранжева ми харесва малко повече. Но ако си много млада (под 25) няма смисъл от нея.

Мерси, Жаки.   bouquet
На 21 съм.  Peace
А на спиралите не започва ли да им тече срокът, след като се отворят? Защото попаднах на запечатани, не разопаковани в една тукашна козметика, и викам да се запася, докато не са ги заизпробвали продавачките.  Laughing

# 494
  • в 1001-та нощ
Аз мислех да поръчвам от ибей лепило,заедно с миглите,но не знам кое  Thinking мислех,че оттам са твоите мигли...
миглите са ми от ибей, но за лепило се коментира, че най-добро е DUO, което се продава в Инглот и МАС (по-скъпо)

сега се замислям, че сигурно и в нета се продава и ще ми е по-удобно, от колкото да ходя до мол  newsm78

...
Но сега забелязах,че всички само за това говорят и да не остана по-назад....   Whistling
Най-вероятно ще грабна първите,които попаднат пред очите ми в парфюмерията  Laughing Все ще стават за нещо и без това няма да излизам с тях,а само за снимки  Crazy

само така си мислиш  Joy hahaha  ако знаеш колко е зарибяващо - ще ти се иска и да спиш с тях  Blush много променят в положителен смисъл  Blush

Кога ще включим блоговете за красота на първа страница от темата?

Ще е хубаво да ги сложим в следващата тема като линкове, но само при положение, че са без реклами. Дори само едно банерче да имат в тях или рекламен линк и са извън правилата на форума.
Аз имам списък на 26 български блога. Ще ги прегледам тези дни кои са със и кои без реклами и който прави следващата тема може да ги добави  Peace

много мил жест  Peace

Общи условия

Активация на акаунт