Flormar

• 71 538
  • 593
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
за всичко останало подкрепям повече Флормар , обаче за лаковете май не .Миналата седмица една приятелка ми даде да пробвам един магнитен лак на Голдън роуз и вече цяла седмица не е мръднал, няма и драскотинка .Голдън-а го сложих само на 4 пръста , а останалите ми са с Флормар .Съответно си личи доста добре разликата.Формар е започнал да се лющи .Може и да се отнася само за магнитния на Голдън роуз , защото друг не съм пробвала техен , не знам ...

# 481
По препоръка от тук си взех спиралата за обем х10 - е страхотна е. До сега все взимах лореал, макс фактор, мейбълин, бях забравила, че съществуват и по-евтини спиралки - пренебрегвах ги. Тази спирала наистина не отстъпва на горе изброените, дори от някои е и по-добра. Не слепва, не се рони, миглите стават разкошни, пърхащи  Wink

# 482
  • София
По препоръка от тук си взех спиралата за обем х10 - е страхотна е. До сега все взимах лореал, макс фактор, мейбълин, бях забравила, че съществуват и по-евтини спиралки - пренебрегвах ги. Тази спирала наистина не отстъпва на горе изброените, дори от някои е и по-добра. Не слепва, не се рони, миглите стават разкошни, пърхащи  Wink

Може ли снимка на спиралата, как изглежда?

# 483
  • Варна
Аз съм я хвалила сигурно, реших да разнообразя със спирала на буржоа че флормар вече две години сигурно ползвам нооо си я харесвам и това е! Буржоато отиде в размените

# 484
И аз съм много доволна от х 10, а също и от лилавата Pritty, която е извиваща. Пазарувам от щанда на Флормар в Гранд Мол! Наистина са много хубави!
Но откритието на сезона е Червилото Стило - гланц под формата на червило! С пчелен восък - точно като масло за устни е. В началото цветът му е леко стряскащ, но като го сложа на устните е прекрасно.

# 485
Топси, покажи придобивката, какви са цветовете...

Ружчето е ето това:

Скрит текст:

Също и сенки номер 008, които са нещо между лилаво и тъмно розово, по-скоро лилаво:

Скрит текст:

Можете ли да ме ориентирате сега каква е разлика между следните два ружа:
http://1.bp.blogspot.com/-2IUMS28_WUw/TmX_O8zO74I/AAAAAAAAAw0/Su … 1600/100_2065.jpg
и този:
http://beautycosmetic.biz/images/flormar_pritty_compact_blush_on.jpg
Имам чувството, че са еднакви, просто в различен вид кутийки.

# 486
  • София/Горна Оряховица
SUNNYTA, права си, еднакви са - просто новите кутии са вече розови  Wink . Едно и също нещо е.

# 487
  • София
Моята е в бяла кутийка, но аз не го ползвам като руж а като сенки.

# 488
 CrazyОф, много благодаря за успокоението. Толкова съм лакома, че вече се чудех как да се сдобия и с другото. Полудяваааам.

# 489
  • София
Еднакви са, да. Много е прекрасен този руж. Имам го и си го ползвам с огромно усоволствие  Heart Eyes

# 490
  • Варна
аз на ружовете от серията теракота се каня напоследък,някакви отзиви ?

# 491
  • при моите деца .....

Но откритието на сезона е Червилото Стило - гланц под формата на червило! С пчелен восък - точно като масло за устни е. В началото цветът му е леко стряскащ, но като го сложа на устните е прекрасно.
Може ли снимка?   bouquet

# 492
Забравих да похваля единичните ми сенки 019 - бледорозово нюд и М10 - матово сиво - разкошен опушен дневен грим ми правят.  Толкова нежно покритие и цвете и текстурата е някак гладка и копринена - не мога да го опиша. Досега не бях пробвала сенки на тази марка, но вече със сигурност ще заредя и други цветове
А за лаковете няма да коментирам - познаваме се от много години и са едни от най добрите във всяко отношение, които съм ползвала.

# 493
аз на ружовете от серията теракота се каня напоследък,някакви отзиви ?
В събота си взех 46: от Гранд Мола.
Много приятно ме изненада. Има лек блясък, все едно съм сложила метеорити върху ружа.
Изглежда доста оранжееещ тук, но в действителност е с прасковен цвят.
Замислям се за още два цвята.

# 494
Моля, кажете как да вмъкна снимка, за да мога да ви покажа червилото

Ето това намерих за червило Стило и наистина препоръчвам!
http://www.flormar.com/Turkce/urungoster.asp?urunid=309&bolu … d=3&markaid=9

Общи условия

Активация на акаунт