Flormar

• 71 437
  • 593
  •   1
Отговори
# 585
Всичко е 1 към 1 с моите впечатления.
Зелените сенки, са страшно интересни, но за да ги напластя на пръста-3 пъти минах по тях, а какво ли ще е в/у клепача  Confused...

# 586
  • В полите на Витоша :)
И аз днес разгледах колекцията, но в Лили. Харесах само зелените сенки, но 8,99 лв. за един цвят не мисля да дам Simple Smile

# 587
Update:
Пробвах зелените на ръката, в/у черна база (черното tatoo на Maybelline ). Цветът стана като огрян от слънцето скарабей!  Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes
( в такива моменти искам да съм със сини очи и бяла кожа  Crossing Arms или ако не, то поне с много, много тен )

Ще ги помисля малко, но златните май ще взема- седят като воал. Като ефект в/у други сенки и в преливки особено, мисля би се получи доста добре.

# 588
  • София
Зеленият цвят е един от любимите ми за грим, но....дава няколко години отгоре, подчертава несъвършенства и дори малки бръчки....Sad

# 589
Само на мен ли ми се струва, че новите продукти, които пуска марката са на двойна цена на фона на останалите продукти на Флормар? Не казвам, че е скъпа марка, просто най-сетне започнаха да си оценяват качеството, което е при повечето продукти е на нивото на Ingolot  Peace

# 590
  • Стара Загора
Само на мен ли ми се струва, че новите продукти, които пуска марката са на двойна цена на фона на останалите продукти на Флормар? Не казвам, че е скъпа марка, просто най-сетне започнаха да си оценяват качеството, което е при повечето продукти е на нивото на Ingolot  Peace

Да, по-скъпи са. В Елитис бяха по 6,50 бройката, а в Лили 8 и стотинки мисля. Peace

# 591
Вчера разгледах сенките, според мен ако са вземат за 6.50 си е доста добра цена.
Като всички сенки от тази марка трудно може да се ползват самостоятелно, задължително ще им трябва подложка.
Пробвах всички цветове и всички сидят много скъпо върху черния молив супершок на Авон.
Златното го сложих върху  един зелен гел молив на  Кико, стана невероятно.
Не съм ги купила още, защото не мога да им намеря подходяща кутийка, да ги извадя от тяхните, защото трудно ще мъкна в куфара единички сенки, заемат много място. Пък понякога ми се налага да правя не много скъп грим и точно тези продукти спасяват положението.

# 592
  • Пловдив
Здравейте, вече 2 дни неуспешно обикалям дрогерии Лили и малките магазинчета в Пловдив в търсене на №8 от тези сенки: http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=126&b … d=2&markaid=6 Много нежен нюанс е, изглежда ми като пепел от рози. В Лили имат само тестер, който ми отказаха да си купя, и нямат никакви запаси от този цвят. Къде другаде да ходя да го търся?

# 593
В моловете също има техни щандове, като на голдън роуз. Първо проучи дали са трайни , да не търсиш напразно

Общи условия

Активация на акаунт