Flormar

• 71 456
  • 593
  •   1
Отговори
# 555
Къде в Пловдив мога да си купя от продуктите на flormar, освен от лековете? И имали обезмаслител на същата марка ?

# 556
  • София
Ехаа..седмица ли?Аз ако имам поне един лак който да държи 3 дни ще съм изключително доволна!Всички лакове ги запечатвам с топ-лак,и нищо пак за няма 6 часа от долу са обелени.Не само на Frolmar а и на други марки !  newsm78   newsm78

Намери си хубава база за лак. Топ-лакът помага за издръжливостта, но все пак това е горен слой и е важно какво има отдолу. 
Пробвай и обезмаслител за нокти. В темата за Лакове за нокти момичетата могат да дадат подробни съвети.

# 557
  • На тепето...
Къде в Пловдив мога да си купя от продуктите на flormar, освен от лековете? И имали обезмаслител на същата марка ?

Голям регал на Флормар има в подлеза на тримона.

# 558
Балсамите им за устни са много приятни!

# 559
Здравейте, и аз се записвам в темата.  bouquet
Досега съм ползвала само лакове и един-два молива на марката, но сериозно ме мотивирахте да опитам останалите продукти. Особено огромния бронзър, него го заглеждам от дооста време и мисля най-накрая да си го взема! Mr. Green Какви впечатления имате от червилата? Не ми е толкова важна трайността, хидратацията и гладкото нанасяне са по-важни за мен. Също ме интересуват балсамите, които имитират ЕОS, пробвали ли сте ги?

# 560

Имам ябълката и ягодката от тези. Води се балсам с фактор, доколкото знам. Взех ягодката началото на тази седмица, останах много доволна и вчера взех и ябълката. С едно нанасяне ягодата придава лек цвят, с всяко следващо по- интензивен. Ябълковият е безцветен.

EOS

Взех този синият, няма цвят, мирише доста силно на горски плодове, не ми беше удобен за нанасяне и го подарих. Настоящата му собственичка обаче твърди, че адски бързо оправя напуканите й устни. Както казах, на мен никак не ми е удобен, няма да вземам да пробвам другите.

# 561
Благодаря ти. Hug
Аз имам EOS, но ми го донесе приятелка от Канада, а пък ми е много удобен. Затова търся алтернатива и май ще взема един от тези на Флормар за проба. Grinning

# 562
Горските плодове и карамела миришат много хубаво. Девет лева струват. Има вариант с ябълка по картинките, но никъде не съм го виждала наличен в магазин.
Има ги навсякъде Лили, ДМ, Елитис.
Този, които аз имам, стик варианта, цената е 7 и нещо в Елитис и осем лева в лили, него в дм го няма  Hug

# 563
  • На тепето...
На мен не ми хареса имитацията на EOS, още повече можеш да си поръчаш оригиналния на марката от enzo...
Другите им балсами - стикчета са много добри, бронзанта също ми харесва. Най-честно от продуктите им си купувам лакове - направо съм влюбена в тях.

# 564
# 565
Хехе, супер темичка. Simple Smile Някои неща и аз много харесвам на Flormar. Всъщност няма нещо, което да съм си купила и да не ми хареса .. Лаковете им са любими! В борсата на "Солаков" са по 1,50лв! Дуото им брознзър с руж, също много харесвам.
Скрит текст:

Палитричките им с четири цвята са ми най-използваните сенки като цяло.

Червилата им от серията Pretty също много ми харесват, но едното някъде съм го забутала, а другото не ми пасва като цвят.  Thinking

Бях я позабравила марката, но мисля, че ще си купя още няколко нещица. Например прословутата "чиния".  Laughing

П.С. В турския им сайт имат супер готини неща .. Някои са доста примамливи, дали има вероятност нещо да се внесе и при нас?  Thinking Laughing

# 566
За каква чиния става въпрос? Аз пак да похваля тези балсами, тип червило, има мострички на всичките по веригите, погледнете ги     bouquet

# 567
  • на последния етаж
За каква чиния става въпрос?
Тази:

# 568
Ааа, не използвам, затова съм назад  Grinning Благодаря   bouquet

# 569
Четворките им сенки наистина са страхотни. Кафявата я ползвам почти ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт