Flormar

• 71 443
  • 593
  •   1
Отговори
# 540
За който търсеше на юг, знам че имат щанд в едно малко козметично магазинче на колелото на тролей 9 в Борово (точно по средата срещу спирката). Не съм ходила отдавна, но тези дни ще мина да видя какво имат като зареждане.
Иначе в елитис и аптеките има ли тези червила - Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo:
Скрит текст:
?   Hug

# 541
  • на последния етаж
Издирвам този лак на Flormar - имате ли идея къде може да го има?

# 542
  • София
Можете ли да ми кажете какво се случи с тази сенка Flormar mono eyeshadow 014 - виждам новите в черни опаковки, но няма такава. То изобщо в бели май няма, спряна ли е?

# 543
  • София/Горна Оряховица
Можете ли да ми кажете какво се случи с тази сенка Flormar mono eyeshadow 014 - виждам новите в черни опаковки, но няма такава. То изобщо в бели май няма, спряна ли е?

Преди месец купувах именно 14ка в черна опаковка за приятелка.

Магазинчето е в една пряка на Дондуков - мисля, че е ул. Веслец. Има трамвайни линии преди пресечката, магазинчето е малко по-надолу. Ако някой иска по-подробни обяснения ще му кажа на лично.
Мисля, че я взех за не повече от 5лв. Мааксимум 5,50 да съм дала  Mr. Green .

# 544
Искам да изкажа моето възмущение от лаковете на Flormar!От 1 месец имам два лака на фирмата и двата за нищо не стават..единия покрива ужасно все едно лакирам изкуствени нокти а втория при повтаряне всичко става на черти..имам 43 лака от които 20 са на Flormar до днешна дата нямам с нито един проблем но с тези двата ДА № м 110 и 424 !  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 545
  • София
Аз съм ползвала лакове на Флормар и съм много доволна - хубави цветове, покривни....оказаха се и трайни. Simple Smile

# 546
424 пък точно ми е най-любимата мента! Нито на черти да става, страшно е покривен и много издържлив. От две години си го имам и по никакъв начин не си е изменил качеството.
Имам 40-50 лака на Флормар и от всичките съм доволна много.  Peace

# 547
  • Стара Загора
И аз имам 424 от около 2 години и нямам проблеми с него.

# 548
Не обвинявам никой!Както за всички е ясно преди 2-години лаковете си бяха перфектни!!! NeWS78 Вероятно само моят лак нещо не го бива!От начало всичко е хубаво!

# 549
  • София
Има нокти на които и най-трайните лакове не се задържат дълго или трудно се нанасят. В такива случаи се слага обезмаслител и след това лака. Simple Smile

# 550
Взех си от разпродажба в МОЛ-а единични сенки лилави, неон. Уж са в срок на годност, а не стана равномерно нанасяне в-у клепача, изобщо не успях да се гримирам, а това, което все пак успях да сложа, много бързо се насъбра и станах като на петна. Комично направо. Изхвърлям ги тези сенки и няма да си купя повече, макар да ми е ясно, че не всичките им продукти са такива.

# 551
  • Стара Загора
С тези май беше специфична работата, т.е. при почти всички матови сенки е възможен този проблем и от ниския клас най-вече. Да се ронят и да не се нанасят равномерно, особено ако не е върху хубава база. Сенките им имат доста срок на Флормар иначе.

# 552
Взех си от разпродажба в МОЛ-а единични сенки лилави, неон. Уж са в срок на годност, а не стана равномерно нанасяне в-у клепача, изобщо не успях да се гримирам, а това, което все пак успях да сложа, много бързо се насъбра и станах като на петна. Комично направо. Изхвърлям ги тези сенки и няма да си купя повече, макар да ми е ясно, че не всичките им продукти са такива.
По тази логика през живота си би трябвало да отпиша и хвърля в кофата поне 2 палитри на ИСЛ, една две на Пупа, имам "несполучливи" пигменти на МАС и т.н

# 553
Хм, имам лакове на Флормар отпреди две години и отпреди няколко месеца. При мен няма разлика в качеството. Преди време само тези лакове ми държаха повече от 3 дни без забележки, но откакто заздравих ноктите всички лакове ми държат по седмица.

# 554
Ехаа..седмица ли?Аз ако имам поне един лак който да държи 3 дни ще съм изключително доволна!Всички лакове ги запечатвам с топ-лак,и нищо пак за няма 6 часа от долу са обелени.Не само на Frolmar а и на други марки !  newsm78   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт