Flormar

• 71 474
  • 593
  •   1
Отговори
# 525
Не съм чела цялата тема, и затова предварително се извинявам.  Blush Но имам следното питане - имате ли представа кой е вносителят на Flormar за България  Thinking
Предварително благодаря    bouquet

# 526
Видях ги тия прословути хайверени ама пусто цветовете са бляяяяяк! Харесах оня с черните топчета, но то вътре пълно и с други при това перлени цветове.

# 527
  • София/Горна Оряховица
На едната ми палитра пише Вносител Агива ООД гр. Варна
Alpha logistics

И телефон има написан  Laughing .

# 528
  • София
WomanBerry Знам, че не си тук но ако много искаш нещо на Флормар пиши ми, имам на близо зареден техен щанд и мога да ти взема и да ти пратя  Hug.

# 529
Мишчице, благодаря  Hug
Засега питанката беше по-скоро с научна цел Simple Smile Имам си всичко засега  Flutter Въпреки, че ние сме жени, никога нямаме всичко нужно Grinning
Благодаря ти още един път   bouquet
Бори, мерси и на теб за отговора   bouquet

# 530
  • Варна
на въпросът за вносителя -Агива  се казва фирмата.Елитис и по-големите хипермаркети са пълни с техни продукти от тампони за очи през пили за нокти , слънцезащитни лосиони , гъби за почистване на обувки и т.н .Доста читава фирма са.А иначе както бях казала по-назад Флормар са наскоро купени ит Ив Роше

# 531
Благодаря ти, Диди Simple Smile
Това за ИвРоше съм го пропуснала  Blush Но доста интересно.. Дано само не се отрази на цените  Flutter

# 532
След като влезнах в темата започнах да обръщам повече внимание на щандовете с козметика Флормар. Преди няколко дни си взех червило Р302 http://www.ivis.bg/flormar-pretty-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8 … %D0%B8-p8154.html и съм много доволна. Цветът е хубав, освен това стои леко кремообразно и има добра трайност Simple Smile

# 533
  • Somewhere far away
Аз си взех едни матови сенки, четворка, в зелено - супер са! много съм доволна!

# 534
Може ли да повдигна темата , да питам знаете ли от къде мога да видя информация за състава на глосовете и червилата им? (на другите продукти пише чат-пат върху опаковката , а на  червилата не )
В официалният сайт нищо няма , по блогове също , а днес като помолих консултантката в една аптека да ми извади книжка със състава , тя каза , че въобще няма такава Thinking
Много ги харесвам като качество , не се вманиачавам по био , натурална и пр. козметика , а и знам че Флормар не е такава. Но все пак ме интересува какво слагам върху лицето си , и е редно клиентът поне  да има достъп до такава информация. Та попадали ли сте?

# 535
Може ли да повдигна темата , да питам знаете ли от къде мога да видя информация за състава на глосовете и червилата им? (на другите продукти пише чат-пат върху опаковката , а на  червилата не )
В официалният сайт нищо няма , по блогове също , а днес като помолих консултантката в една аптека да ми извади книжка със състава , тя каза , че въобще няма такава Thinking
Много ги харесвам като качество , не се вманиачавам по био , натурална и пр. козметика , а и знам че Флормар не е такава. Но все пак ме интересува какво слагам върху лицето си , и е редно клиентът поне  да има достъп до такава информация. Та попадали ли сте?
В интернет това има като състав за червилата Long wearing: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_2d0e103244.html
Иначе имам от серията Pretty Cream & Glaze, на него лепенката му се отлепя и отдолу му е състава, на пръв поглед не е особено по-различен от горния.

# 536
Много благодаря , много съм заблудена  Simple Smile

# 537
Момичета да питам и тук, къде в София мога да намеря най заредения щанд на марката?

# 538
  • София

Елитис в халите.
За по-далечно място: от аптека Детелина на Плиска - доста добре им беше зареден щанда вчера.

Аптеката се намира от страната на хотела, но не се върви в посока центъра, а в посока младост. Първо има мтел, после май магазин за обувки, малко по-далеч е аптеката. Става въпрос за по-малко от 150м разстояние от хотела.

Ооо, трябва да ида до тази аптека. Тя се вижда от булеварда, нали?
Че така и не намерих нищи на фирмата. Само лакове.

Мииии, може и да се вижда  Laughing . Не съм сигурна  Laughing .
По линията на блоковете в посока Младост. Но от страната на хотела, т.е. откъм Гео Милев, не Изток.

Не е сложна за намиране, сложно е обяснението  Laughing .

г-жа Стихийно бедствие В тази аптека наистина е много зареден щанда на Флормар  Peace.

# 539
  • варна
Много ще съм благодарна,ако някой който е ползвал теракотената пудра номер 20 ми даде малко повече инфо за продукта!Може ли да се носи на ЦЯЛОТО ЛИЦЕ,подчертава ли порите и най-важното стои ли като мазна кожата ,или има само озаряващ ефект.Пробвах я,но беше привечер.Стори ми се заглаждаща,озаряваща,а и след час все още не ми беше мазно лицето,но през деня не знам как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт