Flormar

• 71 539
  • 593
  •   1
Отговори
# 105
  • София
току що се наклепах с бронзанта 04 , мирише разкошно и ми прави кожата мека като кадифе  Mr. Green
и е точно цветът ми в момента така ,че ще я ползвам като стандартна пудра , а не като бронзираща  Mr. Green

# 106
  • в 1001-та нощ
Този лак и аз го имам, убийствен е  Flutter Имам още няколко техни лака. Някои ми харесват, други не. Един техен лак отровено ми съсипа ноктите за поне месец  Tired Така, че от тези техни неща не съм особено ентусиазирана. Но пък имат и добри попадения.

Shocked Shocked Shocked как ги съсипа  Shocked

# 107
  • София/Горна Оряховица
Докато човек се накани да отиде до магазина за бронзър и то вече нямало  ooooh! .
Тъкмо ще имам 1-2 седмици печене, за да придобия още по-добър "естествен" бронзър  Laughing .

# 108
  • София
Препоръчайте ми Флормарски червен лак от типа на тюркоазения - ярък и блестящ. Има нещо циганско в мен.  Crazy
Blush
Не знам кой е тюркоазеният лак, но ето един червен, който блести!
Скрит текст:
Flormar Supershine Miracle Colors U14
В Лили имат една мега купа пълна с техни лакове. Последният път като ровичках в нея видях и доста красиви червени лакове- и блестящи и с крем финиши Peace
Серията на Флормар Miracle Colors я няма в БГ, доколкота разбрах е спряна от производство. Иначе се открива по някой и друг лак от нея в Турция.  Peace.
Естел, заповядай в лаковата тема. Там момичетата ще ти предложат и открият точно това което искаш и търсиш  Hug.

# 109
  • София
Бронзъра на Лореал съм го пробвала при приятелка... ще прозвучи странно, но този на Флормар е сто пъти по-добър. Колкото и да наслоявам, дори и след цял ден тичане из жегите си седи и няма никакви петна  Peace

# 110
Този лак и аз го имам, убийствен е  Flutter Имам още няколко техни лака. Някои ми харесват, други не. Един техен лак отровено ми съсипа ноктите за поне месец  Tired Така, че от тези техни неща не съм особено ентусиазирана. Но пък имат и добри попадения.

Shocked Shocked Shocked как ги съсипа  Shocked

Ами първо, че въобще не изсъхна и като го махнах, ноктите ми бяха супер сухи и като изпилени отгоре  Rolling Eyes Още не могат да се оправят съвсем. За това вече, като не ми хареса още от начало лака, директно отива в кофата...

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:38 от veselina_s_p

# 111
  • в 1001-та нощ
да не е било крак лак  Rolling Eyes аз също набързо бях купила няколко такива и бях в пълно недоумение при опитите да се лакирам  Mr. Green докато не се усетих  Mr. Green

# 112
  • София
В магазин близо до в къщи, където продават Флормар момичето сподели, че днес очаква зареждане на бронзърите. Били 5 цвята и щели да и заредят всичките, даже и тестери щяло да има  newsm78. Питах я два пъти сигурна ли е че са 5, а не 4, тя категорично ми заяви, че така е казала дистрибуторката. Естествено след обяд отивам да проверя  Laughing. Иначе ми показа каталог, където пък бронзърите са 3 цвята  Laughing.

# 113
  • София
Аз съм виждала 5 цвята на снимки в нета. Но тук навсякъде твърдят, че само 01, 02 и 04 се внасят. ChemistryLady пък каза, че е виждала 03, което веднага уличи продавачите в лъжа или незнание  Mr. Green
Интересен ми е №05 какъв ще е  Crazy

# 114
  • София/Горна Оряховица
Интересен ми е №05 какъв ще е  Crazy

Модифициран за южните страни и личности с повече естествено оцветяване  Laughing .

# 115
да не е било крак лак  Rolling Eyes аз също набързо бях купила няколко такива и бях в пълно недоумение при опитите да се лакирам  Mr. Green докато не се усетих  Mr. Green

Чесно казано дори не знам какво е крак лак  Mr. Green Имам 15-20 лака, не са ми особена страст. Този ми хареса, като цвят но ми беше странен като консистенция - по-течен  Rolling Eyes

# 116
  • София
Ето ги петте цвята - http://www.e-flormar.com/images/guncellem/bronzingpowder.jpg
№03 си е класически оранжев бронзър  Laughing Другите всички са прекрасни, без оранжев оттенък, като 01 и 02 са за кожа с розов, а 04 и 05 за кожа с жълт подтон.

# 117
  • София
Благодаря ти, Жаки!   bouquet

Ето го тюркоаза - Флормар 431 http://yasasinrenkliojelerim.blogspot.com/2011/10/flormar-431.html

този ла го имах и имайте предвид, че е далеч от тюркоаз.

# 118
Благодаря ти, Жаки!   bouquet

Ето го тюркоаза - Флормар 431 http://yasasinrenkliojelerim.blogspot.com/2011/10/flormar-431.html

този ла го имах и имайте предвид, че е далеч от тюркоаз.

Да, така си е. Аз на този цвят му казвам лазурно синьо  Crazy

# 119
Не може да се каже със сигурност кой номер пудра на каква кожа ще седи добре.
Аз например съм студен тип, с розов подтон, сини вени.
04 ми седи много добре. С розовеещата пудра щях да подчертая розовината.
По принцип cool върви с pink, warm с yellow (но при MAC например е точно обратното) За това и повечето светли фдт-ни, които са докарали на нашият пазар са прекалено жълти. А жълтият подтон не винаги означава, че върви със светла кожа (както например е при азиатките)
Адри, ако на тебе и двете ти седят добре (02 и 04) тогава какъв подтон имаш? Mного е сложна тая работа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт