Flormar

• 71 495
  • 593
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Момичета, това ли е спиралата? Можете ли да ме ориентирате в цената? Embarassed

# 496

Момичета, това ли е спиралата? Можете ли да ме ориентирате в цената? Embarassed
На мен лично тази спирала ми се разтече под очите няма и час откакто я сложих. Иначе май беше 4-5 лв.

# 497
Да, това е спиралата. Аз я взех за 6,30лв., при мен няма проблем с разтичане и ронене  Peace

# 498
  • София

Елитис в халите.
За по-далечно място: от аптека Детелина на Плиска - доста добре им беше зареден щанда вчера.

Аптеката се намира от страната на хотела, но не се върви в посока центъра, а в посока младост. Първо има мтел, после май магазин за обувки, малко по-далеч е аптеката. Става въпрос за по-малко от 150м разстояние от хотела.

Ооо, трябва да ида до тази аптека. Тя се вижда от булеварда, нали?
Че така и не намерих нищи на фирмата. Само лакове.

# 499
  • София/Горна Оряховица
Мииии, може и да се вижда  Laughing . Не съм сигурна  Laughing .
По линията на блоковете в посока Младост. Но от страната на хотела, т.е. откъм Гео Милев, не Изток.

Не е сложна за намиране, сложно е обяснението  Laughing .

# 500
  • France
Момичета, знаете ли къде в Младост се продават технитепродукти? Търся молив за устни...

# 501
Да питам и тук.Как са като качество моливите за очи? Интересува ме дали се размазват под миглите, ако се нанасят по линията на долните мигли и долната водна линия на окото. В другата тема момичетата ме насочиха към Импала и ако и Флормар са добри да проверя и тях.

# 502
Аз съм много доволна от черните моливи за очи на Флормар - от години ползвам само тях. Водят се водоустойчиви, меки са, лесни за нанасяне. Wink

# 503
  • София
Аз съм много доволна от черните моливи за очи на Флормар - от години ползвам само тях. Водят се водоустойчиви, меки са, лесни за нанасяне. Wink

Може ли снимка точно на молива, който ползваш? Защото аз си търся точно мек, но все не намирам.

# 504
  • София
Замъкнах се още днес до аптеката на Плиска и най-после мога да се похваля и аз с
Скрит текст:
и
Скрит текст:
(черния).  Crazy

# 505
Ау, да, наистина добри попадения са. Вече  6-ти ден  съм с флормарски лак и само връхчетата са изтъркани (само дето слагам втвърдител за нокти вместо топ лак и издържа повече)

Сега мисля да си взема повече сенки, защото имам само една тяхна палитра (приличат на блестящи боички, хаха) Какво ще кажете за наситеността и издръжливостта на другите им сенки?

# 506
И на мен ми се иска да си направя една голяма палитра, както е показала Адри в блога си. Само трябва да издиря от къде да си купя празна. Уникални цветове,а с подходяща база са ми спътници по 17 часа има няма.
РУжа също си го бива. Иска ми се да пробвам и хайверения лак - но не съм сигурна че около мен има някъде. Някой запознат ли е дали в парфюмерия Тити в Люлин има?
Взех си онзи ден и Флормар 320 - някой го беше показал -  Crazy разкошен ми е този лак! На мен ми издържа 5 дни, но аз постоянно нещо правя с вода, да не горовим, че по цял ден съм върху клавиатурата така че .........

# 507
SUNNYTA, преди около месец, последно като ходих в Тити Люлин, ги имаше хайверите. Под носа ми е, но не съм в София в момента и не мога да проверя. Но със сигурност преди да замина ги имаше.  Peace

# 508
Да питам и тук.Как са като качество моливите за очи? Интересува ме дали се размазват под миглите, ако се нанасят по линията на долните мигли и долната водна линия на окото. В другата тема момичетата ме насочиха към Импала и ако и Флормар са добри да проверя и тях.

Тъкмо преди няколко дни си купих флормарски зелен молив за очи, номер 111. Ползвам го като очна линия, както и по линията на долните мигли, използвам база и не се размазва при мен. Не знам как е за водната линия. Но за моя вкус този молив идва бледичък. В смисъл цветът е много красив, но някак си бледнее, нанесен на окото. Импала определено ми харесват повече по този параграф. Въпреки това за пре деня в офиса ми е супер, защото не е прекалено натрапчив.

# 509
  • софия
Много ми харесват продуктите,този руж колко струва изглежда много добре, започвам да се оглеждам за продукти на тази мярка, може ли да ми кажете някой места на който мога да ги намеря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт