Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Една истинска наша звезда, браво на това момиче!
(дано не ме освиркате за бравото)

Ивет Лалова, хубавица е тя!
Страхотно, златно момиче! Heart Eyes

И да ни освиркат, тази звезда точно си заслужава. Wink Hug
Страхотна е!
Беше първият човек, когото видях сутринта на 1 януари, лъчезарна, красива, усмихната, и си пожелах да виждам повече такива през тази година.

# 31
Том и Кейти, селекция от Червения килим:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Бизнес-сделката приключи,
Peace
очаквам скоро и тя да зареже сциентологията и да открие будизма  Thinking

# 32
  • София
Ухааа, сестра му на Рафа много се е разхубавила. Като по-малка беше една пухкавка и нисичка. А сега е направо красавица. Има и общи черти на лицето с брат си.

Не зацепвам, как изобщо се стигна до абсурдното сравнение на Адел и Николета. Тия двете какво общо могат да имат???  Shocked

# 33
 Светлана Василева пуснала отворено писмо до медиите,
Toва момиче или е много глупаво, за да вярва, че някой ще даде лъжливи показания под клетва, само и само за да злепоставя нея...или е много хитра, и просто иска да продължава да раздухва историята.

Тонкабонка, доколкото разбирам не се сравняват двете персони, а как се приема новина за очаквано бебе от обвързан мъж. То няма и как да се сравнят, Николета е омъжена.

# 34
  • София
Тонкабонка, доколкото разбирам не се сравняват двете персони, а как се приема новина за очаквано бебе от обвързан мъж. То няма и как да се сравнят, Николета е омъжена.
О, тук ли е драмата?! Значи жените да ги сравняваме, защото главно в тях е вината, нали? Мъжете, милите, ни лук яли - ни лук мерисали.
Милиони хора се разделят заради намесен трети човек във връзката. Това винаги го е имало и винаги ще го има. Аз също съм преминала през това и съм оцеляла, пък отгоре на всичко съм и щастлива. Падаш, ставаш и продължаваш напред. Никой не ми е крив. Явно и аз съм имала някаква вина.  Grinning

# 35
 Е, има и случаи, в които жената е активната страна. Преди години нали Джулия Робъртс си "откупи" настоящия съпруг и татко на децата и от бившата му жена. малко офтопик :Покрай това се сещам за една случка, мисля от темата за Муньовците...в ресторант са се събрали мъж, съпругата и любовницата, съпругата и любовницата се карат, Мунчо мълчи и съпругата казва "Избирай с коя ще си!", а той "А, вие се разберете"  Mr. Green
/

# 36
  • в пералнята
Е, има и случаи, в които жената е активната страна. Преди години нали Джулия Робъртс си "откупи" настоящия съпруг и татко на децата и от бившата му жена. малко офтопик :Покрай това се сещам за една случка, мисля от темата за Муньовците...в ресторант са се събрали мъж, съпругата и любовницата, съпругата и любовницата се карат, Мунчо мълчи и съпругата казва "Избирай с коя ще си!", а той "А, вие се разберете"  Mr. Green
/

Joy Joy Joy

# 37
Една истинска наша звезда, браво на това момиче!
(дано не ме освиркате за бравото)

Ивет Лалова, хубавица е тя!

За мен е най-красивата дама в лекоатлетиката, много е нежна и фина  Heart Eyes

# 38
  bouquetизпуснах ви

# 39
# 40
# 41
Не зацепвам, как изобщо се стигна до абсурдното сравнение на Адел и Николета. Тия двете какво общо могат да имат???  Shocked

Фенките на Николета нещо ги напече слънцето Peace
И не разбраха, че партньорът на Адел и съпругата му са били разделени ooooh!

# 42
# 43
/

Joy Joy Joy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт