Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Кейтиту, май много добре ще си изиграе картите :
http://life.dir.bg/news/semeystvo-tom-kruz-katie-holmes-11507321?nt=5
Което е поредното доказателство, че една майка никога не трябва да се подценява.

# 496
# 497
# 498
Чудя се, интервюто с Олинезко автентично ли е? Все си мисля, че зрял мъж на 50 + не би си позволил чак такива откровения и словоизлияния. Доста пространно е отговорил на всички въпроси.

Точно това се питах и аз преди малко. Аз залагам, че има доста 'авторска измислица' в интервюто.

Автентично е

# 499
Имам преки впечатления от г-н Олинеза и някак не се съмнявам в автентичността на интервюто, рядко неприятен човек.

# 500
Джесика Симпсън да си беше позашила ръкава Shocked

Тя така си го е купила, ти искаш да го закърпи Laughing

Ето я Алесандра със същия:

# 501
# 502
Как ще отговорите на флирт сега, защото няма да липсват желаещи, след като се разчу за раздялата ви?
- Вярно е, че се търсят можещите мъже.

ХАХА,колко се смях на това...иначе този според мен умира да е в публ.пространство и да дава интервюта....добре,че Елен се отърва от този тип,много ми е симпатична

# 503
  • На земята, която е всъщност звезда.
Олинезко може да държи парата, но никой не го знаеше по име и лице, докато не се гаджоса с Колева. А сега и интервюта му искат, пък и той не се дърпа като гледам... ooooh!

# 504
Точно това щях да кажа... комплексар!! Тресе го кризата на средната възраст и то яко. Прави впечатление на отмъстителен и злобен тип, с изявите си. Преди малко попаднах на поредната гнусна статия за раздялата им. Даже и Галка и Патрашкова ги били обсъдили в предаването си и навсякъде се лее помия за Елена.

# 505
Имам преки впечатления от г-н Олинеза и някак не се съмнявам в автентичността на интервюто, рядко неприятен човек.
Виждах го на живо в Пикадили, веднъж, беше с някакво ярко жълто сако, не ми направи приятно впечатление, неприятен тип......

# 506
Младежът от рекламата с Амбър е уникално красив Heart Eyes. Тя също, по един сладникаво-нагарчащ начин...
Много хубав,и тя ми харесва!

# 507
Джесика Симпсън да си беше позашила ръкава Shocked

Тя така си го е купила, ти искаш да го закърпи Laughing

Ето я Алесандра със същия:

Явно не съм наясно с новите модни тенденции Wink

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт