Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482

Бритнито май е влезнала във форма?! Thinking Ако си смени и стилистката и започне да се облича като зряла жена, може да изглежда мн. добре! Peace

# 483
  • София
Кейти Пери за италианския Воуг  1  2  3  4  5

Кейт Хъдсън с Райдър на шопинг в Париж  2

Дженифър Анистън  във фотосесия  за GQ Spain  много естествена изглежда, поне не са се оляли с фотошопа

Сандра Бълок  на снимачната площадка

Пинк семейно  1  2  3  4

Холи Бери и Нала  1  2  3  4  5

Кейти Холмс и Сури  1  2  3  4

Кейт  Босуърд  на модната седмица в Берлин

Кейти  Пери

Кортни Кардашиян  с майка си

Дженифър Гарнър със сина си

Дакота Фанинг и Елизабет Олсън по време на снимки  1  2  3  4  5

Нина  Добрев

Алесандра Амброзио доста неглиже  обаче малко по-късно изглежда вече разсънена  кученцето е в интересни цветове  с мъжа си  само кученцето

Имотите на Том Круз - въпросът е как ще бъдат поделени
имение в Бевърли Хилс за 30,5 млн долара
апартамент в Гринуич/Манхатън за 15 млн долара там в момента живеят Кейти и Сури
още едно имение в Холивуд Хилс
някаква странна къща в Колорадо
къща в Калифорния

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 08:56 от tonkabonka

# 484
Кейти обаче се разчупва малко по малко..смени обувчиците с балеринки и слага малко по-разголени дрешки.. А Пинк и мъничето са простооо  Heart Eyes

# 485
Не мога да разбера защо Сури е вечно в ръцете на Кейт след като е на 6 години?Как не я болят ръцете тази жена Thinking

Мария Шарапова ще се омъжва в Истанбул, сега е ред на Анна, имате ли представа дали са тайно женени с Енрикето?

# 486
Чудя се, интервюто с Олинезко автентично ли е? Все си мисля, че зрял мъж на 50 + не би си позволил чак такива откровения и словоизлияния. Доста пространно е отговорил на всички въпроси.

# 487
  • София
Не мога да разбера защо Сури е вечно в ръцете на Кейт след като е на 6 години?Как не я болят ръцете тази жена Thinking
Тълпите от папараци ще смачкат детето. А и тя я носи на къси разстояния предполагам. В случая със снимките, които постнах - от джипа до Детския музей по изкуства.

# 488
И Елен, и нейното чиче Олинезко винаги са ми били противни.

# 489
сега е ред на Анна, имате ли представа дали са тайно женени с Енрикето?
Не, не са.  Wink

# 490
  • в пералнята
Тази Дженифър Анистън е толкова слънчева и прекрасна.  Heart Eyes Не знам защо, но ми е много симпатична.
Джен, Бен и семейство също, изглеждат някак много естествено.

# 491
Чудя се, интервюто с Олинезко автентично ли е? Все си мисля, че зрял мъж на 50 + не би си позволил чак такива откровения и словоизлияния. Доста пространно е отговорил на всички въпроси.

Точно това се питах и аз преди малко. Аз залагам, че има доста 'авторска измислица' в интервюто.

# 492

Точно това се питах и аз преди малко. Аз залагам, че има доста 'авторска измислица' в интервюто.

Оооо, идея си нямаш колко прости пуяци има. Wink

# 493
# 494

Доста отдавна ги гледах по ТВ-то, даваха интервю и той даваше индикации за подобно държание. Помислих си, че като се разделят доста помия ще излее върху нея.
Странно как след 4 години се сетил че е женен и има деца Rolling Eyes

Джесика Симпсън да си беше позашила ръкава Shocked

Общи условия

Активация на акаунт