Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
От скоро гледам ТВ . Направи ми впечатление, че точно тази Ц. Ризова е с много фолк напомпани устни,а май се има за сериозен журналист ?

# 601
Мисля, че нейните са си естествено така. Или не?

# 602
Не знам кой крив и кой прав при Тадаръкови,но си мисля,че г-жа Тадаръкова има нужда от психиатрична помощ Peace
абсолютно подкрепям, голямо хахо е тая Тадаръкова

# 603
  • София-в сърцата на моите деца
Не знам кой крив и кой прав при Тадаръкови,но си мисля,че г-жа Тадаръкова има нужда от психиатрична помощ Peace
абсолютно подкрепям, голямо хахо е тая Тадаръкова
Имам приятелка със същите симптоми...Изведнъж реши,че я следят, ще я убиват,съсипват,че и заради децата си беше казала,че ще утрепе някой....абсолютна циклофрения...не можеш с нищо да помогнеш!!Само медикаментите оправят!Не е ясно как се получава това състояние...явно при силен стрес? newsm78

# 604
точно , тия нейните деца все едно не са и негови деца , а и уж учели в чужбина , т.е. не са при родителите си. И за какво се е запънала да живее с бившия си , резета, паник бутони и пр глупости. 

# 605
  • София
От скоро гледам ТВ . Направи ми впечатление, че точно тази Ц. Ризова е с много фолк напомпани устни,а май се има за сериозен журналист ?
Явно е нещастие да се родиш с фолкаджийски устни.

А Джей Ло беше танцьорка на Джанет Джексън, но на Принц мисля, че не...

Тадаръкови се излагат като кифладжии. Нямам идея кой крив, кой прав. На защо Тадаръкова продължава да живее при мъжа си, при положение, че има 4 апартамента??!

# 606
  • Berlin
Най-вече страда за дъщеря си , че била подложена на невероятен стрес , води я на психолог ,
каза че изплащал по 1000 лева издръжка на Вихра и че българският съд си е свършил добре
работата по повод делата им. Бяха поканени две психоложки , едната работи с дъщеря му и  тя каза , че детето било много добре възпитано и че Вихра и Иван са свършили чудесно работата си по отношение на възпитанието на Ава. Peace
+ че Вихра лъжела за тези подробности от решението на съда, не била съгласна да му дава Ава да се виждат. Но аз обаче не съм гледала какво е говорила Вихра и това предаване На кафе е единственото, което съм гледала по тази "тема".

А какъв е случаят Тадаръкови?
Откакто родих се чувствам адски изостанала с клюките ... Thinking

# 607
  • Cyprus, Пловдив
Скоро говорихте за първия рожден ден на Харпър, голяма е бонбонка  Heart Eyes
http://life.dir.bg/news.php?id=11517633

# 608
Пфуу, тя пук Венета Райкова взела, че събрала тия образи Тадаръкова и сина на Данаилов в едно предаване... То аман вече.. Като се завъртят едно лица и заливат всички медии

Запис от предаването на Венета тук

не съм го гледала още..само видях,че е в секцията най-гледани на едно с гореща с гост Евгени Минчев, на Кафе с Иван за Ава и На Кафе с Маги и Джуди Халвадзиан, които и утре ще са в На Кафе...  ooooh!

# 609
# 610

Остави устните и размахването на ръцете с маникюрчетата, като я чуеш само колко се притеснява за това, за онова...не може сериозен журналист да влага емоции в това, което прави. Не знам въобще има ли някой, който хем да е безпристрастен, хем достатъчно ерудиран за да прави сериозна журналистика.

А относно Тадаръкова, не съм запозната, но да, всички психически заболявания се отключват от силен стрес.

# 611
До скоро, бившата г- жа Тадаръкова, настояща Рудолф, даваше вид на самоуверена и нахакана, а сега съм силно учудена , че всъщност е живяла в стрес!  Явно е добра актриса?  newsm78

# 612
До скоро, бившата г- жа Тадаръкова, настояща Рудолф, даваше вид на самоуверена и нахакана, а сега съм силно учудена , че всъщност е живяла в стрес!  Явно е добра актриса?  newsm78

А защо Рудолф?

# 613
Вие гледахте ли В.Данаилов в горещо, имате ли идея какво дискутираха, защото аз само го мернах като сменях каналите?!

# 614
името на баща й било Рудолф , много неприятна жена ,
обиколи медиите , дано се спре ...

Общи условия

Активация на акаунт