Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Някога му беше танцьорка май, за друго не знам.

# 587
Май са се объркали с Пъф ДЕДИ (никога не съм чувала да има нещо с Принс, ама тия сайтове не са мн.надеждни в инфото)

# 588
# 589
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хю Грант е в боксовете на "Силвърстоун", изглеждащ повече от великолепно Heart Eyes. Чакам да видя и Джъд Лоу Blush

# 590

Някога му беше танцьорка май, за друго не знам.

Aз за Кармен Електра се сещам, че му е била танцьорка и любовница. За Дженифър май май са се объркали нещо  newsm78

# 591
# 592
Аз като че ли съм склонна да повярвам на Иван за това, което разказа в На кафе онзи ден.

Може ли някой да каже с две думи какво е казал че ми стана интересно?   bouquet

# 593
Една интересна статиика http://div.bg/Най-секси-модели-под-21_l.c_i.197695.html

# 594
  • Балчик
Аз като че ли съм склонна да повярвам на Иван за това, което разказа в На кафе онзи ден.

Може ли някой да каже с две думи какво е казал че ми стана интересно?   bouquet
Най-вече страда за дъщеря си , че била подложена на невероятен стрес , води я на психолог ,
каза че изплащал по 1000 лева издръжка на Вихра и че българският съд си е свършил добре
работата по повод делата им. Бяха поканени две психоложки , едната работи с дъщеря му и  тя каза , че детето било много добре възпитано и че Вихра и Иван са свършили чудесно работата си по отношение на възпитанието на Ава. Peace

# 595
Димитър Тадаръков в "На 4 очи", Цветанка Ризова му говори на 'ти', той на нея - на 'Вие'.  Crazy

Ама че шантаво семейство... Т.е. разводът е шантав, голяма конспирация, голямо нещо.  ooooh!

# 596
  • София
И двамата са неприятни.
Все пак Тадаръков се придържа по близко до действителността, макар че преувеличава на моменти.
Не ми се пише с подробности, че жълтурчетата оттук си заработват хонорарите.

# 597
  • София-в сърцата на моите деца
 Не знам кой крив и кой прав при Тадаръкови,но си мисля,че г-жа Тадаръкова има нужда от психиатрична помощ Peace

# 598
И двамата са неприятни.
Все пак Тадаръков се придържа по близко до действителността, макар че преувеличава на моменти.
Не ми се пише с подробности, че жълтурчетата оттук си заработват хонорарите.

Разбирам, че знаеш нещо конкретно.  Peace Няма да разпитвам, защото наистина не е приятно да си видиш публикациите, прекопирани в 'Телеграф'.

# 599
Разбирам, че знаеш нещо конкретно.  Peace Няма да разпитвам, защото наистина не е приятно да си видиш публикациите, прекопирани в 'Телеграф'.
телеграф няма да публикуват нищо , тадаръков е близък до доган

Общи условия

Активация на акаунт