Звездни компромати-143

• 70 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Новото видео на Лияна с изключително малоумен текст, чудя се сама ли си го е писала?! Thinking
Покрай него видях и   новия на Константин, в който участват братовчедка му и жена му. Grinning

Също и на Анелия и Илиян, не е лош..

# 211
[Не коментирам сета на Гучи, защото е ужасно позьорско,но пък всички знаем умствения потенцял на родителите. Но детето си е съвсем нормално, вероятно просто се е родила по-голямо или наддава повече....
[/quote]

Не понасям Николета, но защо я нападате как облича детето си?
Според мен може да я облича в каквито марки пожелае. Щом може да си го позволи и то нееднократно..
Гучи са направили кенгурото и обувчиците да се купуват от хора, нали така?

# 212
  • София
Едни други футболни наследници- Фернандо Торес с малчуганите си след току-що спечелената европейска титла Heart Eyes.
Туп туп туууп тууууп туууууууууууууууп   Two Hearts Two Heartssmile3544

# 213
# 214
Сега видях така коментираната снимка на бебето на Николета, много голямо ми се струва и на мен, особено при тия "ръстови" родители  Thinking

# 215
  • София
 Дъг Пит, брат на Брад Laughing в реклама на мобилен оператор.

# 216
# 217
  • София

Тук е нагласена за участие в Project runway:All stars. Но е наистина хубава, да. Но аз не спрях да я харесвам, откакто за първи път я видях като Джоуи в Dawson's Creek.

# 218
Гледам, че Катрин Хейгъл отново е осиновила дете и отново май е цветнокожо.

Каква е нейната история, доколкото знам си има приятел постоянен?

Казвала ли е защо осиновява, какво и е мнението за нейно собствено биологично дете и т.н?

Намирам я за много привлекателна и приятна актриса и затова ми е интересно. newsm78

За Шарън Стоун също е любопитно/но предполагам причината е възрастта/ и тя доколкото знам има осиновени двама сина.
Сандра Бълок също е с цветнокожо дете.Анджелина е с две осиновени/но има и биологични/.Мадона ако не се лъжа също освен двете биологични има и осиновени.
Никол Кидман също има осиновени две-незнам Том Круз и неговота секта как са се изказали по въпроса.

# 219
  • София
Катрин Хийгъл е омъжена и има две осиновени деца. Последно каза, че би искала биологично, но по- нататък.
Анджелина и Брад имат три осиновени деца- Мадокс, Захара и Пакс и три биологични- Шайло и близнаците Нокс и Вивиен.
Никол и Том са осиновили децата си заедно, когато са били женени, сега тя си има две биологични с новия съпруг, а осиновените са при Том, но те са големи вече.

# 220
Новото видео на Лияна с изключително малоумен текст, чудя се сама ли си го е писала?! Thinking
Покрай него видях и   новия на Константин, в който участват братовчедка му и жена му. Grinning

Също и на Анелия и Илиян, не е лош..

В клипа на Коцето участва и сестрата на Лияна и детето й  Laughing  но пък му е много хубава песента!

[Не коментирам сета на Гучи, защото е ужасно позьорско,но пък всички знаем умствения потенцял на родителите. Но детето си е съвсем нормално, вероятно просто се е родила по-голямо или наддава повече....

Не понасям Николета, но защо я нападате как облича детето си?
Според мен може да я облича в каквито марки пожелае. Щом може да си го позволи и то нееднократно..
Гучи са направили кенгурото и обувчиците да се купуват от хора, нали така?

[/quote]

И аз това исках да кажа преди известно време, но забравих. Като може да си го позволи, защо да не го показва и аз да имах тези пари и аз щях да позирам...предполагам.

Кейти Холмс наистина изглежда много добре, по принцип не я харесвам, но на тези снимки е сладка. Обувките и много ми харесаха!!

Една доста стара снимка, но не я бях виждала.....  newsm78

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 06:38 от Влюбена До Лудост

# 221
  • Бургас
Кейти Холмс и тя май като Никол Кидман с облекчение обу токчета,след като оповести развода си с дребосъка Том Круз. hahaha
Този човек май тормози жените си и заради комплекси с ръста.И като всеки недорасъл мъж си пада по височки жени.После се чуди как да ги "смачка", та да ги префасонира до неговия размер.

# 222
Това с позирането е въпрос на вкус и ценностна система, не всеки човек умира да се показва и прави демонстрации.....моля ви се.
Относно Том Круз, антипатичен ми е, да подадеш молба за развод, когато  жена ти  най-после е успяла да забременее( Никол Кидман)....що за изрод трябва да си

# 223
# 224
  • Пловдив

Ау, какви пръсти на краката   Confused

Борбата при Кейти тепърва започва - не ми се вярва тоя фанатик да даде правата над детето току-така  Confused

Общи условия

Активация на акаунт