Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
Ванеса Паради да не си е правила нещо по лицето? Кожата и изглежда много по- добре от преди няколко седмици. Много е нежна. Heart Eyes

# 693
Прещраквам тв каналите и попаднах на Емилия на гости на Гала. Леле, рядко тъпо парче! ooooh!
Какъв изказ само! ooooh! Тая от коя махала е?
Аз Емилия горе долу я изтърпявам, обаче попаднах на едно гостуване на Антон Хекимян /мисля че в предаването на Лора Крумова / у Анелия, еее няма такова тъпо същество ooooh! Направо се измъчих докато разбера какво иска да каже Laughing

# 694
# 695
Ванеса Паради да не си е правила нещо по лицето? Кожата и изглежда много по- добре от преди няколко седмици. Много е нежна. Heart Eyes

Едва ли.
Предполагам че просто вече се е успокоила и не е под стрес. Последните няколко месеца , явно са й били кошмарни.

# 696

Едва ли.
Предполагам че просто вече се е успокоила и не е под стрес. Последните няколко месеца , явно са й били кошмарни.
Чак пък кошмарни,
просто сега обявиха раздялата, стана ясно, че е факт от доста време.

Според мен, си е направила химически пилинг,
нормално освежаване след като ще има официално събитие.
А предишните снимки бяха папарашки от улицата.

# 697

Едва ли.

А според мен просто е гримирана. Wink Всеки се преобразява с грим.

# 698
  • До морето
Прещраквам тв каналите и попаднах на Емилия на гости на Гала. Леле, рядко тъпо парче! ooooh!
Какъв изказ само! ooooh! Тая от коя махала е?
Аз Емилия горе долу я изтърпявам, обаче попаднах на едно гостуване на Антон Хекимян /мисля че в предаването на Лора Крумова / у Анелия, еее няма такова тъпо същество ooooh! Направо се измъчих докато разбера какво иска да каже Laughing

Кашпичке  Hug  Анелия и тя горката не е мозъчен донор, но поне е добродушна и някак си и прощавам глупостта. Докато Емилия е с такова самочувствие и с такива претенции сама за себе си, че свят да ти се завие! (контактувала съм и с двете, лични сами впечатленията). Иначе винаги съм се чудила как успели мъже, които все пак имат нещо в главата си, се влюбват в такива кухи лейки?

Ванеса наистина е много свежа  Heart Eyes

# 699
Чак пък кошмарни,
просто сега обявиха раздялата, стана ясно, че е факт от доста време.

Фактите ще ни станат ясни, ако някой от тях реши да напише мемоари. Wink
Аз последно си спомням едни прекрасни и щастливи техни снимки на яхтата им от края на август миналата година.
Според мен е гримирана и умиротворена и определено сега е по-спокойна от преди!

# 700
  • София
Нови ваканционни снимки на Мария  -  1..  2..  3..  4..

Шапката е страхотна!!!!!

# 701

Шапката е страхотна!!!!!

Но дали е подходяща за жена с минимален ръст  Thinking

# 702
Относно Гала - това една от много неприятните за мен личности в телевизионното пространство. Изключително лигава, мазна и превзета. Когато покани някой гост, сякаш няма собствено мнение, съгласява се с всичко казано от събеседника. Скоро гледах на запис интервюто с Иван (от Станция Нова). Хубаво, де - колеги са, няма как да го нападне. Ама пък да му приглася какво безобразие било поведението на Вихра и да цъка възмутено с език... можеше спокойно да заеме неутрална позиция. Като квачка е, напомня ми на една моя позната, която всички ги оплюва, а като застане пред някой от оплютите, започва да кима съчувстващо и да се съгласява с всичко.
Нямам думи за здравната им рубрика - там само ходжа май не са канили...
Толкова ли няма читави водещи или Гала ще се пенсионира в предаването?

# 703
Mnogo krasivo mqsto

# 704
Mnogo krasivo mqsto

На третата снимка ми прилича на плажен чадър, иначе шапката и на мен ми харесва Peace.

Общи условия

Активация на акаунт