Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 855
  • 377
  •   1
Отговори
# 15
Какво значи да те заглеждат?
Когато се загледат в лицето или тялото ти.
Поясни, гледам и ме гледат хиляди хора на ден, как точно трябва да изглежда погледа?

# 16
  • където ми харесва
Не. Не ми е приятно, защото повечето мъже, които заглеждат жените изглеждат малоумно и нелепо. Изобщо не ме вълнува дали съм вдигнала патката на някой случаен гражданин за да се лаская, че щял да ме пожелае сексуално.  Whistling
Егати...това пък ме уби...Мен ме загледа мъж, който изглеждаше като...да речем Брад Пит ( да добиеш представа само), пък не изглеждаше нито малоумно, нито нелепо... newsm78

# 17
Не, Не ми харесва.

# 18
  • Бургас
Нямам такъв случай.Много съм грозна! Sick

# 19
Нямам такъв случай.Много съм грозна! Sick
Бях започнала да се тормозя, чудя и нервирам, мерси, че ме подсети каква е причината да не ме зяпат мъжете  bouquet

# 20
  • София
Не. Не ми е приятно, защото повечето мъже, които заглеждат жените изглеждат малоумно и нелепо. Изобщо не ме вълнува дали съм вдигнала патката на някой случаен гражданин за да се лаская, че щял да ме пожелае сексуално.  Whistling
Егати...това пък ме уби...Мен ме загледа мъж, който изглеждаше като...да речем Брад Пит ( да добиеш представа само), пък не изглеждаше нито малоумно, нито нелепо... newsm78

Малоумно гледат, когато вече желанието им замъглява мозъка и цялата кръв от горната глава е отишла в долната.  Grinning Твоя случай е в началната си фаза.  Simple Smile

# 21
Заради хора,като теб темите ми се провалят,има хиляди теми за размери,за пе.иси,за се.с и тн.,но точно мен ме ядеш,защото съм мъж и стереотипа е,че искаме само се.с и само се.с търсим,порасни малко,умния човек винаги знае кога да спре,а аз не искам темата да се превръща в мaхленски спор. Peace
Не, не те ям, защото си мъж, понеже си много далече от представите ми за такъв. За мен си тийн и не заради годините, а заради нещата, които те вълнуват ден и нощ. Умният човек има непоносимост към простотии и ако види такава веднъж, ще го отдаде на временна заблуда. Обаче, когато всеки ден един и същ потребител пуска еднакво тъпи теми, тогава вече умният човек има пълното право да изкаже недоволството си.
Темите ти се провалят? Това какво точно трябва да значи? Да не би да изгуби милионни инвестиции, младеж? hahaha

# 22
  • където ми харесва

Малоумно гледат, когато вече желанието им замъглява мозъка и цялата кръв от горната глава е отишла в долната.  Grinning Твоя случай е в началната си фаза.  Simple Smile
Е, явно не съм достатъчно привлекателна, за да стигна до въпросната фаза...сега се почувствах грозна Close

# 23
  • София

Е, явно не съм достатъчно привлекателна, за да стигна до въпросната фаза...сега се почувствах грозна Close

Или просто сте се засякли съвсем за кратко та не е могъл да се развихри.  Hug  Grinning

# 24
  • където ми харесва
Мда, възможно е Wink

Аз все още не виждам нищо лошо да вдигнеш нечия палка само с външен вид.

# 25
  • София
Няма лошо, разбира се.  Grinning Те мъжете по цял ден го вдигат на всякакви жени. Ще се учудиш в какви пози те премятат в мислите си и под какъв ъгъл те въртят.  Laughing Само, ако можехме да надникнем в мозъците им ....  Grinning

# 26
  • където ми харесва
Няма лошо, разбира се.  Grinning Те мъжете по цял ден го вдигат на всякакви жени. Ще се учудиш в какви пози те премятат в мислите си и под какъв ъгъл те въртят.  Laughing Само, ако можехме да надникнем в мозъците им ....  Grinning
Няма да се учудя изобщо Wink Laughing

# 27
  • Насред хаоса
Пропуснал си един много важен отговор: "Зависи как ме заглеждат".  Laughing
Досега не съм чула жена се радва на гадни, лепкави и разсъбличащи погледи, особено когато са придружени с потекли от мерак лиги, ама пък знам ли, може вече и такива да има.
Щом има жени, които да се радват на подметнато по улицата от непознат "Ш'та скъсам ма, оу!"...  Rolling Eyes
И придружени понякога подмятания от тоя тип с недвусмислени жестове, описващи какво точно иска да направи.  Sick Жалки са.
Иначе заглежданията, ако са *нормални*, са полезни - и за жената, и за мъжа до нея.  Mr. Green

# 28
А защо пък само мъжете да имат такива мисли WhistlingАко знаете какви жени има  Grinning

По темата, то да звиси за какви погледи говорим  Simple Smile

# 29
...Те мъжете по цял ден го вдигат на всякакви жени. Ще се учудиш в какви пози те премятат в мислите си и под какъв ъгъл те въртят.  Laughing Само, ако можехме да надникнем в мозъците им ....  Grinning
Абсолютно вярно- обаче и голяма част от жените
ги тресът същите ПОМИСЛИ и то Денонощно  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт