Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 780
  • 377
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на морето
Joy
И да не забравя да подсетя мъжкараните - довечера е финала, пращайте мъжете за бира и мезета Naughty

Joy Яка си, Шанталче.

# 46
Нямам нищо против да ме заглеждат. Не обичам просташките погледи, а те хич не са рядкост от по-малко умничките мъже  Mr. Green

# 47
Мъжете не само ме заглеждат, но и често искат да ме развеждат.  Mr. Green 2 такива случая за първото полугодие на 2012, наред с останалите ухажори. В последно време, наближавайки 30-те, мъжете взеха да ме отразяват твърде, и това, не не ми харесва.
Аз съм от тези жени, за които мъжете са проблем.  Crossing Arms

# 48
  • София
Мъжете не само ме заглеждат, но и често искат да ме развеждат.  Mr. Green 2 такива случая за първото полугодие на 2012, наред с останалите ухажори. В последно време, наближавайки 30-те, мъжете взеха да ме отразяват твърде, и това, не не ми харесва.
Аз съм от тези жени, за които мъжете са проблем.  Crossing Arms

Joy  bouquet

Както е казала Сия, важно е как!
Рядко ми е допадало зазяпване.....

# 49
Оня ден загледах една стокилограмова девойка по къса рокля от тънко трико, без сутиен а май и без гащи. Не само я загледах, ами се и облещих. Какво ли си е казала - ейц, колко съм секси и поддържана, жените ме зяпат злобно  Laughing

# 50
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy

# 51
Оня ден загледах една стокилограмова девойка по къса рокля от тънко трико, без сутиен а май и без гащи. Не само я загледах, ами се и облещих. Какво ли си е казала - ейц, колко съм секси и поддържана, жените ме зяпат злобно  Laughing
Е това е правилния отговор за заглеждането.

# 52
Обърна го на тийн форум и започваш да дразниш с постоянното пускане на плиткоумни идиотщини, вечно насочени към сексуалността на жените, или гръдните им обиколки. Вземи си успокой малко хормоните, че яко те тресе пубертета.

Хайде сега, малко свежест посред лято не вреди, пък и никой не дърпа никого за пръстите да отговаря. Лелчинският дух на форума да не е по-малко дразнещ ...

# 53
Понякога, ако е дискретно и дадения мъж ми привлече вниманието - харесва ми, да, но както вече е споменато - откритото и нагло зазяпване отблъсква. А най ми е гнусно неделикатното заглеждане, придружено с обръщане, а до него върви жена/приятелката му. Sick

# 54
Joy
и аз се заглеждам по подобни екземпляри

# 55
Не знам, отдавна не ми прави впечатление, свикнала съм.. Laughing

# 56
Не, не ми харесва.

Иначе темата е от благоприятните - да си кажем колко сме хубави...

# 57
Ми хубавка съм, да му се не види Mr. Green Laughing
Съвсем сериозно, не обичам, отвращават ме похотливи погледи
Никога не ми е пукало кой ме харесва, за мен от значение е, аз кого харесвам

# 58
Сутрин като тръгна за работа, ако поне 3 коли не ми подсвирнат, докато стигна до спирката, се прибирам обратно вкъщи да видя кое не ми е наред.

# 59
Заглавието си го казва... вдига самочувствието,кара ви да се чувствате желани,красиви,секси и тн.?
Да, приятно е. Стига да не е прекалено нахално заглеждането.
Повдига самочувствието. Няма жена, която да не й е приятно от факта, че е желана.
Именно за това, западно-европейците не се заглеждат. Заглеждат се простите българи-въглищари.

Общи условия

Активация на акаунт