Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 842
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
Вземи си успокой малко хормоните, че яко те тресе пубертета.
Не е пубертет, да искаш да имаш секс с една жена

# 61
Всъщност Ви харесва, когато ви оглеждаме  — никой не е получил шамар, от жена, заради оглеждане (колкото и безмозъчно-нагло да го е направил). Най-много, някоя хаплива реплика, в отговор на "събличащия оглед", но пак си е голяма рядкост.   bouquet

# 62
Е, няма откъде да знаеш какво е получил....
Аз имам много интересни случки Whistling

# 63
# 64
Заглавието си го казва... вдига самочувствието,кара ви да се чувствате желани,красиви,секси и тн.?
Имайки предвид кои мъже най-често зяпат с влажен поглед и течащи лиги, не, не ми харесва.
И слава Богу, че самочувствието и самомнението ми не зависят от подобни ......индивиди.

Интересно, че , да не кажа хич, ама много рядко съм виждала сериозни мъже, в костюми или по-строго облекло, да се въртят след всяка цицорана....заглеждачите обикновено са мъже, тип "селски бек"- къси панталони, джапанки и нАйлонов потник....    Joy

# 65
Заглавието си го казва... вдига самочувствието,кара ви да се чувствате желани,красиви,секси и тн.?
Имайки предвид кои мъже най-често зяпат с влажен поглед и течащи лиги, не, не ми харесва.
И слава Богу, че самочувствието и самомнението ми не зависят от подобни ......индивиди.

Интересно, че , да не кажа хич, ама много рядко съм виждала сериозни мъже, в костюми или по-строго облекло, да се въртят след всяка цицорана....заглеждачите обикновено са мъже, тип "селски бек"- къси панталони, джапанки и нАйлонов потник....    Joy

Доста точно казано. Simple Smile

# 66
Харесва ли ви, когато мъжете ви заглеждат? Непрекъснато ме заглеждат, изглеждам добре. Обикновено ме напушва смях. Минава ми през ума: ако можеш да видиш, че под дрехите съм с ортопедичен корсет и обувки ченето ти съвсем ще висне. Joy Имайки предвид себе си, съм се настроила да не броя външния вид за нищо. Иначе харесвам поддържани хора, мъже и жени, изпитвам веднага неволна симпатия към такива. Самодоволството от външната привлекателност обаче ме разсмива, както и нездравия интерес към нея.

# 67
Видя ли мъж в костюм през деня със сигурност знам, че това е човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа, който вероятно се мотка по панталони и т-шъртка в жегата. А работника му изкарва паричките запечатан до гърлото с вратовръзка в горещия летен ден. Отдавна съм спряла да съдя за хората по дрехите или външността. Има егати щурите ексцентрици и откачалки. Всъщност от мъже в костюми бягам като опарена - костюмите са за изпълнителите, за подчинените. Останалите мъже слагат костюм по сватби, погребения, някакви други официални поводи и т.н.

Та, аз по-скоро гледам човека под дрехите дали е готин....виждала съм момчета с костюми и лаптопи да тичат по задачи през деня, но някои от тях намират начин да сложат някакъв аксесоар, който ще ни подскаже, че не са обикновени задници-костюмари.

Сега като се замисля имаше значение кой и кога ме бройка преди. Сега ме интересува само кой аз бройкам и заглеждам. Отклонявам мислите от себе си и моите си неща, само ако мъжът е наистина някой интересен. Добрата физика е важна, но ще ми задържи погледа за секунди. Излъчване ми трябва, нещо да ми подскаже че ще има яки преживявания, че ще разчупиме някое и друго клише и т.н.

# 68
Обожавам! Не че е трудно- сам по себе си бюст D привлича погледи. Само че природата ме е създала jolie-laide, като освен че бюстът ми е по-голям от средно статистическото, и носът ми е такъв. Затова, ако ме загледа някой, значи него ден имам излъчване.

Честно казано, като физически факти съм направо грозна и неприемлива, но погледнато феноменологично, имам магия.

# 69
Обожавам! Не че е трудно- сам по себе си бюст D привлича погледи. Само че природата ме е създала jolie-laide, като освен че бюстът ми е по-голям от средно статистическото, и носът ми е такъв. Затова, ако ме загледа някой, значи него ден имам излъчване.

Честно казано, като физически факти съм направо грозна и неприемлива, но погледнато феноменологично, имам магия.
винаги се забелязва бюста Laughing

# 70
Видя ли мъж в костюм през деня със сигурност знам, че това е човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа, който вероятно се мотка по панталони и т-шъртка в жегата. А работника му изкарва паричките запечатан до гърлото с вратовръзка в горещия летен ден.
Oт време на време от напъни да се дистанцирате, вземете, че се изложите като кифли:)

Иначе по темата - все ми е тая. Ако ме заглеждат най вероятно съм не на място. Големият бюст е мечтата на тираджията, обаче ако вярваме на експертите не е много съвместим с елегантността, хеле ако е подчертан.

# 71
Видя ли мъж в костюм през деня със сигурност знам, че това е човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа, който вероятно се мотка по панталони и т-шъртка в жегата. А работника му изкарва паричките запечатан до гърлото с вратовръзка в горещия летен ден. Отдавна съм спряла да съдя за хората по дрехите или външността. Има егати щурите ексцентрици и откачалки. Всъщност от мъже в костюми бягам като опарена - костюмите са за изпълнителите, за подчинените. Останалите мъже слагат костюм по сватби, погребения, някакви други официални поводи ..........................

Абе, нека Левон Хампарцумян ме загледа (и нещо повече...    Mr. Green   ),
пък ти го мислИ за ".....човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа ............."     Laughing

# 72
Рокси, кои сме "ние" и коя си "ти"?  Joy

Много ми е забавно да чета налудните ти постове. Винаги, без изключение влизаш в темите от позицията на човек, коронясан да си каже тежката дума и да обобщи накрая.  Joy Joy Joy
Работиш на заплата в bg-mamma като щатен анализатор или имаш обикновена мания за величие?
Или просто ти е кривичко днес, а ? Има доста психоложки във форума, сигурна съм ще ти помогнат! Нищо, че ги смяташ за кифли!
Бъди жива и здрава!

# 73
След тоя портрет, дето ми го спретна, ме питаш коя съм Laughing

# 74
  • В Космоса
Не. Naughty

Мъже, жени... мразя да ме зяпат. Просташко ми е. Ако съм им интересна, винаги може да действат дискретно, за да им задоволя любопитството. Както аз го правя. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт