Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 854
  • 377
  •   1
Отговори
# 75
Видя ли мъж в костюм през деня със сигурност знам, че това е човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа, който вероятно се мотка по панталони и т-шъртка в жегата. А работника му изкарва паричките запечатан до гърлото с вратовръзка в горещия летен ден. Отдавна съм спряла да съдя за хората по дрехите или външността. Има егати щурите ексцентрици и откачалки. Всъщност от мъже в костюми бягам като опарена - костюмите са за изпълнителите, за подчинените. Останалите мъже слагат костюм по сватби, погребения, някакви други официални поводи ..........................

Абе, нека Левон Хампарцумян ме загледа (и нещо повече...    Mr. Green   ),
пък ти го мислИ за ".....човечец на работа, изпълнител, бачкатор за шефа ............."     Laughing

Докато се оглеждаш за костюм и вратовръзка, ще вземеш да изтървеш някой сър Ричард Брансън...  Laughing

# 76
Имайки предвид кои мъже най-често зяпат с влажен поглед и течащи лиги, не, не ми харесва.

Иска ти се само богати мъже да те заглеждат

# 77
Големият бюст е мечтата на тираджията, обаче ако вярваме на експертите не е много съвместим с елегантността, хеле ако е подчертан.
На лисицата гроздето и е кисело:

# 78
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, че и бюстът беше намесен, отново Laughing. Като притежателка на малък такъв, мога да кажа, че това не спира мъжете да зяпат, особено лятото, когато ги няма банелите и дунапрена Mr. Green

# 79
  • Варна
Харесва ми да ме заглеждат, да, явно съм от простоватите и с ниско самочувствие.  Simple Smile
Е, просташките изпълнения смятам, че изобщо не са в тази категория.

# 80
А какво ще кажете, ако с определен мъж в обществото ви заглеждат повече, от колкото сама или с други мъже?

# 81
Не ме заглеждат. Харесва ми да наблюдавам мъже, които го правят, съответно аз съм тази със злобните погледи към женички с липсващи огледала вкъщи.

# 82
Не, не ми е приятно да ме заглеждат мъже. Обидно ми е. Не се чувствам харесвана и желана, а просто възприемана като предмет за (предвкусено) удоволствие. Един от най-неприятните ми спомени е от времето, когато се бях разделила с първата ми любов, някави нерези на улицата изкоментираха, докато минавах покрай тях: "ех, тия хубавици, кой ли ги ..." А "хубавицата" виеше от мъка и самота. Като цъкат с език и ме гледат пошло без да познават душата ми, с какво да ме поласкае???Между другото, в нашите ориенталски ширини мъжете гледат, на запад никой не смее да коментира... Сякаш там не се влюбват и няма красавици...
Та, накратко, не само, че не ми е приятно да ме заглеждат непознати мъже по улиците, ами ми е едно от най-неприятните неща.

# 83
Магаре, зоб ще ядеш ли?

# 84
А на теб Лиубовв, харесва ли ти?
Който каже не,ще излъже естествено,че ми харесва.

К'во става любооовв???? Не ми казвай, че и на теб ти харесва, да те заглеждат мъжете... newsm62 newsm48   newsm08

# 85
А на теб Лиубовв, харесва ли ти?
Който каже не,ще излъже естествено,че ми харесва.

К'во става любооовв???? Не ми казвай, че и на теб ти харесва, да те заглеждат мъжете... newsm62 newsm48   newsm08
На мен не ми пречи,гейовете са ми по-голямата част от почитателите Mr. Green Но за жалост,няма как да стана гей,харесвам цици,не се заглеждам по задниците на момичетата дори Laughing

# 86
Колко харесваш цици м, Wink

# 87
  • София
Да, харесва ми да ме заглеждат.
Понякога даже не знам защо ме заглеждат - примерно съм с вързана коса, тениска, дънки, ниски обувки, ама се  кефя.
Малко мъжко внимание никога не е излишно.

# 88
  • София
Харесва ми.
Но такива погледи - "скрити през рамото" ...

# 89
Преди много години, след две години майчинство, тръгнах по широкия столичен свят да пътувам от единия край на града до другия на гости на кумата, с градски транспорт. На връщане в люлинския тролей на път към Сточна гара един симпатичен господин се захласна по моята очарователно наедряла след раждането на три деца фигура. Зяпа ме неумолимо от Люлин до Сточна гара, където преди да слезем се престраши да ме заговори даже. Като всяка жена, седяла с дечурлигата у дома няколко години поред, бях като войник след уволнение и много впечатлена от вниманието на симпатичен мъж. Прибирам се у дома и въодушевено съобщавам на съпруга ми: Мило, а пък днес един симпатяга ме зяпаше 23 спирки и накрая ми каза, че съм хубава! Flutter Мъжът ми ми се усмихна очарователно и каза: О, мило, този сигурно е бил канибал! Толкова си сладка, че е искал да те изяде. Joy
От тогава все се чудя с какви точно помисли е отправен нечий мъжки поглед към мен! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт