Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 964
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
Отражението в стъклата на градския ще се хареса нали,дискретно е  Joy
Агапи (Любов)............Улавям някаква доза ирония в думите ти....  searchSly Rolling Eyes
Ами огледалата на колите според теб защо са,за да гледаме жените с тях Laughing

# 121
  • В Космоса
На всички им харесва да ги заглеждат, не се правете Laughing
 Селски, градски, всеки има очи, да гледа.

Ами, аз съм поласкана, но чак да ми харесва не бих казала. Не ми харесва, защото се чувствам неудобно и ставам скована. Хич не обичам да съм център на внимание, а за съжаление много често ме зяпат.

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А другото не сме обсъдили още- харесва ли ви, когато жените ви заглеждат Mr. Green? Аз лично с мъжките погледи и подмятаници се справям, но случи ли се да съм обект на женско внимание, и ми става адски некомфортно Embarassed.

# 123
Хич не обичам да съм център на внимание, а за съжаление много често ме зяпат.
Joy Колко жалко наистина....
Култово Peace Hug

# 124
  • В Космоса
Жени също. Особено с онзи клюкарски поглед... Имах една колежка, всяка сутрин като ме видеше и ме оглеждаше от главата до петите, ама толкова нахално, направо като се сетя  Sick

# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, имах предвид зазяпване (и действия) със сексуален характер Whistling Blush. Клюкарките са друга, особено досадна порода Mr. Green

# 126
  • В Космоса
Аааааа.
Ами, 2 са ме сваляли направо... Странно чувство. Rolling Eyes

# 127
  • където мечтите се сбъдват
Не,не ми е приятно да ме заглеждат  Naughty Мъже имам предвид,женското заглеждане не ми пречи.Аз също понякога се зазяпвам по жени,но не гледам самата жена,а някоя яка чанта,обувки или дреха.

# 128
Много сладка тема като изключим лекото заяждане с постналия я, което ми се струва ненужно.
Не съм от жените дето ги заглеждат дали защото се нося по-семпло или защото съм по-студена като човек, но и на мен ми се е случвало и не го намирам за неприятно.
Докато четях се сетих че преди години в САЩ ми липсваше българското заглеждане на жени по жени и на мъжете по жените. Онази студенина дето никой нищо не го интересува и нищо не е в състояние да го трогне независимо как изглеждаш.
Така че нека ви заглеждат и се заглеждайте. Това показва че сме хора, че ни интересува, че се конкурираме с някой и държим на външния си вид- не че облеклото е всичко, но е много, за да се чувстваме добре и щастливи. А който може да е щастлив и когато е по-неглиже още по-хубаво.
и много усмивки за хубавата тема на псотналия я. newsm53

# 129
Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?
Не, не ми харесва.

# 130
Зависи от моментното ми настроение, но по принцип нямам против да ме заглеждат, стига да не е прекалено нагло. Ако нещо ми е криво, като усетя, че някой ме гледа и почвам да се чудя какво не ми е наред и ми става още по-кофти. Е, освен ако човека не ми се усмихне, тогава може и да ми оправи настроението. Mr. Green
Обаче повода да се разпиша в темата е, че Джой ме подсети за един случай със жена, която доста дълго време ме гледа в автобуса, аз се зачудих дали не се познаваме от някъде и я попитах, а тя ми се извини, че ме зяпа и каза, че съм била много хубава. Embarassed Е, това не го очаквах въобще и ми идеше не знам къде да потъна. Crazy

# 131
Ох, ама какви сте  ми такива..Да потъвам лиии Whistling
Изобщо не потъвам, ами и още повече се изпъчвам. Ми така де, като остареем няма да се случват такива неща, затова сега докато му е време - горе главите и само  великодушно кимате с глава Peace bowuu

# 132
Ох, ама какви сте  ми такива..Да потъвам лиии Whistling
Изобщо не потъвам, ами и още повече се изпъчвам.  ..... - горе главите и само  великодушно кимате с глава Peace bowuu
Така се прави. Независимо дали те гледат или не.  Grinning

# 133
  • София
харесва ми, ако ме заглеждатт определени типове мъже. Хич няма да ме топли, ако ме заглежда някой изсулен, брадясал мъж с огромен бирен корем, суркащ джапанки за два лева на мръсните си крака, некъпан кой знае откога.

# 134
Ти пък сега селект... Laughing
Мене дъртаците мноооого ме харесват Rolling Eyes Laughing, знаете ли какво е да видиш 70 годишен дядка, който те гледа с пламък в очите като  30 годишен мъжкар. На 70, а а в очите му виждаш още огън  newsm43:twisted:

Общи условия

Активация на акаунт