Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 013
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
Хората са го измислили. Обличате се така

и никой няма да ви гледа, а и да ви гледа какво пък ще види.

# 151
Какви хора бе Трети, хората го били измислили Rolling Eyes Tired Sick

# 152

rotfImbo newsm62 Joy Joy Joy...................
Горките Weary......  а те как издържат?!???  33uu  Close

# 153

rotfImbo newsm62 Joy Joy Joy...................
Горките Weary......  а те как издържат?!???  33uu  Close

Ти остави това, ами виждали-ли сте как се хранят на вън Confusedгорките направо ги съжалявам
И като ги видя мъжът на 5 метра от нея върви, а тя назад с торбите мъкне Stop на това му се вика семейна идилия.....

Малко по темата за да не е спам, да приятно ми е да ме загледа нормален и приятен на външен вид мъж, това някак си ти  дава самочувствие, че изглеждаш добре  Peace.Но в никакъв случай от типа на грозните подмятания "щ'та скъсам ако ми са паднеш" или селските подсвирквания след теб Sick

# 154
Аз мисля, че си реших проблема. Верно - бачкатори, таксиметрови шофьори, тук-там мускулест сотаджия - все е нещо В ранните сутрешни часове ще се окаже много лесно, защото  няма какво  друго да гледат. Изобщо, чудесно начало на работния ден, не бях се замисляла. Отивам да гласувам Simple Smile

п.п. и благодаря на Дона за съветите, ще се възползвам.

# 155
п.п. и благодаря на Дона за съветите, ще се възползвам.
Така, така. Ето аз преди 2 седмици отнесох хорови възгласи "Аууууууу, аууууу" от група подпийнали бекове от село Хотница  Flutter Подозирам, че тюркоазената ми сламена шапка ги впечатли повече от дълбокото ми деколте, но няма значение  Mr. Green

# 156
  • Winterfell
Мен постоянно ме заглеждат.Няма лошо-да гледат хората.И аз гледам.На подсвиркванията и подвикванията ''ей куклооо" отдавна съм претръпнала,даже ми оправят настроението някой път.Гадно е обаче когато някой се залепи нагло в градския транспорт например.В най-лекия случай ме гледат втренчено и ми пращат целувки Laughing. На няколко пъти ми се е случвало да ми целунат ръката .Ама и аз съм си шматка...говоря си с всеки,който ме заговори в автобуса-баби,дядовци,тинейджъри,кондукторката....всички сме хора в крайна сметка:)

# 157
  • Kопенхаген
Да, харесва ме да ме заглеждат и смея да твърдя, че често се радвам на подобно удоволствие.

Ако преценя, че е достатъчно привлекателен за мен го удостоявам с поглед, а за останалите... ами да си гледат  Laughing
Връщала съм мъж от пътя само с поглед и усмивка. Беше испанец- Гореща кръв също като мен, въобще не се замисли да обърне големия си джип и да ме настигне за да ме заговори  Grinning

Който е гледал ,, Мемоарите на една гейша ,, знае за какво говоря  Grinning

# 158
Заглавието си го казва... вдига самочувствието,кара ви да се чувствате желани,красиви,секси и тн.?
Да. Мадам, мноУ ме радваш, така да знаеш. Peace

# 159
  • Kопенхаген
Заглавието си го казва... вдига самочувствието,кара ви да се чувствате желани,красиви,секси и тн.?
Да. Мадам, мноУ ме радваш, така да знаеш. Peace

Форти, взаимно е   Hug   kiss

# 160

chanel, имат много добри модели.

# 161
ЕУегантни и целомъдрени и на плажа!

В този вид по нашите плажове ще обират всички погледи - и мъжки, и женски!

# 162
  • София
На мен ми се струва доста очертаващо, направо тип мокра фанелка, но  в случая е мокра пижама.

# 163
Виждала съм жени да се къпят така, губи се цялото удоволствие да усещаш допира на водата до голата си кожа. Rolling Eyes

Откакто си изсветлих косата от около седмица е някакво чудо. ooooh!

# 164
Виждала съм жени да се къпят така, губи се цялото удоволствие да усещаш допира на водата до голата си кожа. Rolling Eyes

Откакто си изсветлих косата от около седмица е някакво чудо. ooooh!

Значи потвърждаваш репликата - русо гладно нема... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт