Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 858
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
На мен ми е приятно,когато не е простшки поднесено и мъжът е хубав  Heart Eyes Случва се достатъчно често,че да ми храни егото  Laughing Sunglasses

# 316
Обожавам Simple Smile

# 317
Зависи кой ме заглежда, как и къде ме заглежда.
От подсвирквания от коли и строежи, от разни съмнителни обекти, не се чувствам никак поласкана.
Случвало ми се е непознат да ми подари цветя на улицата, друг да е искал да ме изпрати, трети нещо друго, но много зависи как е поднесено всичко това.
Моите наблюдения са, че колкото повече на изток отиваме, толкова по-нахални и куци са свалките на разни субекти.
Иначе навсякъде има изключения.
Но няма как да се зарадвам на свалката на зидаро-кофражист или строител, примерно.

# 318
Не особено, все се чудя дали съм си изцапала лицето или дрехите с нещо. Причини да загледаш някого, бол.

# 319
Зависи от начина, по който го прави. Зависи и от човека.
Ако е някой прекалено възрастен и ме огледа от-до, ми става ужасно, ако е някой с гаджето или жена си и тайно зад нея или е заедно с детето си ме загледа нагло, също ми става много гадно.
Ако е сам мъж и ме погледне или ми се усмихне леко, естествено ми става приятно.

# 320
Заглеждат простаците, тъпанарите, и загорелите пръчове. Демек - не, не ми харесва.

# 321
Някъде съм чувала, че докато са млади жените се дразнят от мъжките погледи. Най-ужасният момент в живота на жената пък бил моментът, в който осъзнае, че нито един мъжки поглед вече не е насочен към нея. Сбогуването с младостта е внезапен и сложен момент. Твърдо убедена съм, че всяка жена се чувства малко или много поласкана. Изключвам психарските и вулгарни изцепки от съмнителни типове с плашеща външност.

# 322
  • Sofia
Сбогуването с младостта е внезапен и сложен момент.

Не съм съгласна че е внезапно. Промените идват постепенно, както и мъжкото внимание намалява постепенно.
И няма да забравя преди години в един асансьор бяхме с мама , аз на 20, тя на 52, качи се около 35 годишен хубав мъж и се зазяпа в мама!  Grinning
Дори и не в първа младост красивата жена е желана.

# 323
Преди време ,една потребителка тук разказваше следната история. Чакала превоз от обществения транспорт някъде в центъра на София, и един младеж се приближил до нея, казал й, че е хубава, после я попитал много учитиво дали би искала да правят секс. Потребителката отклонила поканата му, но при други обстоятелства би си легнала с него. Т.е. има жени, харесващи мъжкото внимание и в такива ситуации.
Аз се заглеждам по жените, защото много от тях са наистина красива. По принцип всички жени са красиви, но има и по-правещи впечатление. Не вярвам на думите, че просташкото заглеждане отблъсква жените. Това е вид внимание.

Имам друго питане. Би ли направило лошо впечатление ако непознат мъж, докато се разминавате на улицата, ви каже: "Много си хубава, желая и денят ти да е толкова хубав!" Или: "Имаш много хубаво дупе!"

# 324
Аз загледах една дама преди няколко дни в един бар. Беше млада, атрактивна и елегантна брюнетка, а аз можех да си позволя кратък флирт, тъй като не бях под зоркия поглед на орлицата ми тази вечер.
Загледах се и и хареса. Намерих си повод за разговор.
Така и се случи обаче, че дамата, при все, че беше употребила хубав парфюм, но мишниците й воняха ужасно. Смрад нещо средно между социалистическа яхния, пържена цаца, ферментирали домати и силен лъх на разгонен козел.  Sick Sick Sick Sick Sick Запазих самообладание и усмивката на лицето си, но не задълго, защото заради очевидно чувствителният ми нос започна да ми се повдига. Жената остана без да е почерпена с коктейл, а аз под претекст, че ще се върна след малко се забих в противоположния ъгъл на заведението. Така че хубаво е жените да се погрижат освен заглеждането да е приятно, също така й помирисването да е такова.

# 325
Напротив, аз харесвам подобен тип жени. Смрадливките събуждат първичното в мен. Още по-готино е ако са окосмени на интимните места. Такива жени привличат мъжете. Голите охлюви са ми непонятни. Ето още един повод да се загледам по една жена. Ако видя, че е с окосмени ръце, ако има мъх на бакенбардите. Това е сигнал, че не само сексът, но и тази жена, като цяло е емоционална. Да свалиш дънките на някоя жена и да видиш как гарваните се подават от белите и бикини е като алармата на кучето на Павлов.

# 326
Корав си, човече. С такава едра цедка вероятно имаш реномето на местен плейбой, дано жена ти не е много ревнива  Mr. Green

# 327
Ех, Минчев, личи си, че си голям романтик.

# 328
  • Sofia
Минчев, ти да не би да си ОНЗИ Минчев от Фейса ми бе?  Laughing  Laughing  Laughing

# 329
Само на мен ли ми се струва, че Минчевия  Grimmовия си се ухажват един друг  -смрадлив и космест, няма значение важното е че единият човек е  "корав", особено   след проверената цедка  ...бе общо взето - важното е  дупе да е яко Mr. Green То не че не е нормално развитие по тази тема де Laughing

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 23:13 от ЗАНДАЛИ

Общи условия

Активация на акаунт