Огледален свят по VOYO ~ тема 1 ~

• 80 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,знае те ли от къде мога да гледам Огледален свят със субтитри?Преди си го теглех от p2p.com ,но вече и там не го качват.Благодаря предварително  Grinning.
Филма е страхотен.

# 541
  • в подножието на планината
Здравейте! wavey

Вани,  bouquet

bezymnalydost,  bouquet

Тинче,  bouquet

Радвам се, че феновете на АФК се увеличават с всеки изминал ден. Laughing
В началото мислех, че и на мен ми има нещо, защото живеех със сериала ,само за него говорех и мислех, но след като открих темата и разбрах ,че има и други момичета като мен, се успокоих. Сериалът си струва да се гледа, независимо, че има и някои абсурдни ситуации, но ФЕмир са най- сладката влюбена двойка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и успешна седмица! Laughing

# 542
Нали и аз съм нетърпелива и попрегледах някои серии напред ,но те все се карат сякаш ... май ще има повече караници и лъжи отколкото романтични моменти . много е тежък този филм

# 543
  • варна
Аз пък от толкова ентусиазъм по серияла реших да разказвам на мъжа ми за него ..той естествено ме отряза  Joy
Ама те мъжете нищо не разбират Naughty

# 544
А някой да е мяркал сериала с английски или дори с руски субтитри.... много е зарибяващ  Mr. Green

# 545
Аз пък от толкова ентусиазъм по серияла реших да разказвам на мъжа ми за него ..той естествено ме отряза  Joy
+1 Joy Joyи ние сме така в къщи Laughing

# 546
Добър ден. Hug
Да се запиша и аз в тази тема. Въпреки, че съм от другата за АФК с интерес, ще чета коментарите на тези, които за първи път споделят впечатленията си от сериала.

# 547
  • в очите на дъщеря си
Наде, добре си дошла.

Моя като разбра , че сега го гледам и с дублажа само се хвана за главата  и взе да охка. hahaha hahaha hahaha

# 548
  • в подножието на планината

Наде, здравей! Hug Hug Hug

Моя като разбра , че сега го гледам и с дублажа само се хвана за главата  и взе да охка. hahaha hahaha hahaha

И при мен е същата история! ooooh!Само, че аз го гледам и по турската от 14.30. Joy Joy Joy

# 549

Eй тия от бтв са за утрепване с техните права и лакомия за пари #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 14:44 от клоди

# 550
Наде, добре си дошла.

Аз затова си мълча за дублажа,за да няма разправии  Mr. Green

# 551
# 552
здравейте на мен ли и се струва или вече в саита п2п... няма епизодите от филма

# 553
Тинче,  HugЗвезде,  Hugдобре заварила.
Скрит текст:
Аз с моето мъжле нямам никакви проблеми относно сериала, защото милия вече напълно се предаде, на турски, на български, със субтитри или без......нищо ново под слънцето. Joy

# 554
здравейте на мен ли и се струва или вече в саита п2п... няма епизодите от филма
Тц няма забранили са им #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт