Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Марта, момичета,

# 587
Момичета,
знам, че съм много назад още във форума... вероятно сте обсъждали тези теми, но искам да ви попитам с какво ви привлече сериалът и с какво задържа вниманието ви?

# 588
Момичета,
знам, че съм много назад още във форума... вероятно сте обсъждали тези теми, но искам да ви попитам с какво ви привлече сериалът и с какво задържа вниманието ви?
Joy Joy Joy Дали някой може да отговори на въпроса пълно и точно?!?! Hug Hug Hug
Мартичко, благодаря за кафенцето и пайчето! Много са ми на място! И чашката, ах ... чашката... Hug Heart Eyes

# 589

[/quote]
 Joy Joy Joy Дали някой може да отговори на въпроса пълно и точно?!?! Hug Hug Hug
[/quote]

Е, вероятно ще е трудно, но все пак... аз се загледах в него по принуда, например... на гости при мама, а тя гледа само три ТВканала и основно - Втв.. харесах главните герои и ми стана интересно... после реших да започна отначало, за да разбера историята... нататък стана страшно... Simple Smile))

# 590
Момичета,
Мартичко, благодаря за кафенцето и пайчето! Много са ми на място! И чашката, ах ... чашката... Hug Heart Eyes

А в момента съчувствам на всички, които са принудени да чакат излъчването на сериала по Бтв... Нашите няма да се научат да си уважават публиката...

# 591

Абсолютно съм луднала, ахъм... Simple Smile Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри... Simple Smile комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.

Ти ме зареди с твоя хъс. Радвам ти се за направената версия на сериала. Много свежо! Няма да е лошо да го  публикуваш в темата. Хареса ми позитивния ти  начин на нахлуване в сериала и темата. Още веднъж welcome

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 16:37 от dimana-nova

# 592
marytza  добре дошла! welcome

Радвам се, че четеш темите и най-вече на търпението ти! Включвай се в преговорите! В момента преговаряме 47 оригинална серия. Всичките серии, предполагам си разбрала, ги има на първа страница на темата с бг субтитри.

За „ лудостта“ -  на всички ни е ясна до болка. Всяка от нас премина през нея , а и още ни държи.

Абсолютно съм луднала, ахъм... Simple Smile Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри... Simple Smile комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.

Ти ме зареди с твоя хъс. Радвам ти се за направената версия на сериала. Много свежо! Няма да е лошо да го  публикуваш в темата. Хареса ми позитивния ти  и завихрен начин аа нахлуване в сериала и темата. Още веднъж welcome
[/quote]

Ивъх... как да стане? Че това са 15 гигабайта инфо! Simple Smile Освен да дам публичен достъп до собственото си РС?... Wink

# 593
marytza  добре дошла! welcome

Ти ме зареди с твоя хъс. Радвам ти се за направената версия на сериала. Много свежо! Няма да е лошо да го  публикуваш в темата. Хареса ми позитивния ти  и завихрен начин аа нахлуване в сериала и темата. Още веднъж welcome

Ивъх... как да стане? Че това са 15 гигабайта инфо! Simple Smile Освен да дам публичен достъп до собственото си РС?... Wink

Кой казва, че трябва да е наведнъж? Пробвай на части пък да видим. Шегувам се! Но не съвсем!

# 594

[/quote]
[/quote]

Е, вероятно ще е трудно, но все пак... аз се загледах в него по принуда, например... на гости при мама, а тя гледа само три ТВканала и основно - Втв.. харесах главните герои и ми стана интересно... после реших да започна отначало, за да разбера историята... нататък стана страшно... Simple Smile))

[/quote]
marytza, добре дошла! Извинявай, ако ти е прозвучало грубо.  bouquet  bouquet  bouquet Съжалявам много. Аз изпаднах в твоето положение на 15 август м.г. Ако някой ми беше казал, че така ще се закова в сериал - щях да го съдя за обида. Честна дума! Иначе се приемам за сериозен, прагматичен, твърде зает човек. Но е факт. И всички тук се чудим на магията. newsm78 newsm78 newsm78 Но преживяването си заслужава. Убедила си се вече. Приятно живеене в темата с нас! Hug Hug Hug

# 595
# 596
[/quote]

Е, вероятно ще е трудно, но все пак... аз се загледах в него по принуда, например... на гости при мама, а тя гледа само три ТВканала и основно - Втв.. харесах главните герои и ми стана интересно... после реших да започна отначало, за да разбера историята... нататък стана страшно... Simple Smile))[/size]
[/quote]
marytza, добре дошла! Извинявай, ако ти е прозвучало грубо.  bouquet  bouquet  bouquet Съжалявам много. Аз изпаднах в твоето положение на 15 август м.г. Ако някой ми беше казал, че така ще се закова в сериал - щях да го съдя за обида. Честна дума! Иначе се приемам за сериозен, прагматичен, твърде зает човек. Но е факт. И всички тук се чудим на магията. newsm78 newsm78 newsm78 Но преживяването си заслужава. Убедила си се вече. Приятно живеене в темата с нас! Hug Hug Hug
[/quote]
Каква ти обида? Той пеел, човекът... Wink Свободна перифраза по Вапцаров. Simple Smile Аз съм сразена и очарована от качеството на филма. На първо място - актьорската игра - аболютен професионализъм от целия екип... после - операторското и режисьорското майсторство... а пък сценаристките са невероятни психолози... абе - една дума - шаш! Simple Smile

# 597
Цитат на: marytza link=topic=666887.msg22442409#msg22442409 date=134174768

Кой казва, че трябва да е наведнъж? Пробвай на части пък да видим. Шегувам се! Но не съвсем!
[/quote

Нямам представа как може да се направи. Днес прохождам във форума - още не знам как да поствам... камо ли да прикачвам нещо... а и вероятно ще трябва да се накълцат изрезките на още по-малки парченца, за да се качат?... Rolling Eyes

# 598
Цитат на: marytza link=topic=666887.msg22442409#msg22442409 date=134174768

[/quote

Нямам представа как може да се направи. Днес прохождам във форума - още не знам как да поствам... камо ли да прикачвам нещо... а и вероятно ще трябва да се накълцат изрезките на още по-малки парченца, за да се качат?... Rolling Eyes

Споко! Ще се научиш!Започни първо с форума, пък после и постването на съкратените серии.
Да не смяташ, че всички могат да прикачват кадри? Аз съм една от тези, които не могат, но не ми пречи да си чета, да гледам и да си пиша отвреме навреме. Но съм си поставила за цел при повече свободно време и то най-вече при предстоящата ми отпуска да се науча.
Момичетата в темата притежават страхотни таланти  в създаването на клипчета, гифчета, колажи и постването на много снимков материал от сериала, както и на много клипчета от фенклубове и много информация за сериала, героите и актьорите. Аз лично им се възхищавам за тези умения и за времето, което отделят да ги правят.

# 599
  • В Града на липите
 help  Привет. marytza, добре дошла.  Hug Изпусна големия купон, с тръпките по очакването на поредната серия, превод, слухове, трейлъри... нищене, гадаене, анализи... но при нас все още е весело и приятно въпреки, че летните жеги и финала ни поразпръснаха.

Момичета, знам, че съм много назад още във форума... вероятно сте обсъждали тези теми, но искам да ви попитам с какво ви привлече сериалът и с какво задържа вниманието ви?

Значи, аз първо се загледах по един тъмнокос субект, който чакаше на едно летище. После като стана изнасилването и ги ожениха, реших да проследя историята, защото влюбването между тях ми се виждаше направо загубена кауза. И докато се усетя бях изгледала всичко преведено и скочих от балкона право в темата, беше № 70. Помня, че бях много изостанала от всички, и обикновено като се впечатлявах от нещо в някоя серия пишех по някой пост ни в клин ни в ръкав силно превъзбудена и не особено в час  Embarassed Но за късмет всички бяха много мили и ме изтърпяха докато приключих с първия маратон, който беше едно денонощно гледане.
Много си права и за актьорите, и за режисьорката и за сценаристките. Музиката е страхотна и всичко е изпипано почти до съвършенство. Има някои дребни кусури и несъответствия, които естествено изловихме до едно, но на фона на останалото, са си направо капка в морето.
Споделяй винаги, когато ти се прииска. Тук ще намериш доста сродни души.

Веднага са го клонирали.  Grinning

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 17:47 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт