Дали някой може да отговори на въпроса пълно и точно?!?!
))

Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри...
комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.

Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри...
комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.
Освен да дам публичен достъп до собственото си РС?...

Освен да дам публичен достъп до собственото си РС?... 
))
Съжалявам много. Аз изпаднах в твоето положение на 15 август м.г. Ако някой ми беше казал, че така ще се закова в сериал - щях да го съдя за обида. Честна дума! Иначе се приемам за сериозен, прагматичен, твърде зает човек. Но е факт. И всички тук се чудим на магията.
Но преживяването си заслужава. Убедила си се вече. Приятно живеене в темата с нас!
))[/size]
Съжалявам много. Аз изпаднах в твоето положение на 15 август м.г. Ако някой ми беше казал, че така ще се закова в сериал - щях да го съдя за обида. Честна дума! Иначе се приемам за сериозен, прагматичен, твърде зает човек. Но е факт. И всички тук се чудим на магията.
Но преживяването си заслужава. Убедила си се вече. Приятно живеене в темата с нас!
Свободна перифраза по Вапцаров.
Аз съм сразена и очарована от качеството на филма. На първо място - актьорската игра - аболютен професионализъм от целия екип... после - операторското и режисьорското майсторство... а пък сценаристките са невероятни психолози... абе - една дума - шаш!
Привет. marytza, добре дошла.
Изпусна големия купон, с тръпките по очакването на поредната серия, превод, слухове, трейлъри... нищене, гадаене, анализи... но при нас все още е весело и приятно въпреки, че летните жеги и финала ни поразпръснаха.
Препоръчани теми