Привет. marytza, добре дошла.
Изпусна големия купон, с тръпките по очакването на поредната серия, превод, слухове, трейлъри... нищене, гадаене, анализи... но при нас все още е весело и приятно въпреки, че летните жеги и финала ни поразпръснаха.
)) Най-забележителното у тези млади актьори е, че им вярвам НАПЪЛНО. Просто това са истински, реални хора, не филмови герои... Вероятно героите от филма са им блиски по душевност, за да успеят да гипресъздадат по този начин. Не усещам грам фалш в образите. Не съм ентусиастка, нито наивна... така разказана, историята си е добре обоснована, а играта е перфектна. Тя - икона на невинността на младостта, той - самата чиста всеотдайна любов. И не изглеждат сиропирани при това!
))
Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри...
комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.
Без Яшараните, Мукадес, гледаш друг филм!
Това е моето мнение! 
Тук ни е всеобща любимка.

Яшараните и на мен вече не са ми интересни и ги прескачам на преговорите, но аз все пак го гледам за четвърти път, и почти го знам наизуст сериала.
Без Яшараните, Мукадес, гледаш друг филм!
Това е моето мнение!
) Но тази версия е по-скоро "любовен албум".
)) Инак пълните серии си ги съхранявам и съм ги изгледала.
Тук ни е всеобща любимка.

Яшараните и на мен вече не са ми интересни и ги прескачам на преговорите, но аз все пак го гледам за четвърти път, и почти го знам наизуст сериала.
))
не си мисли че не те наглеждам! Благодаря ти за резумето и музиката!
Но той е обикновен селянин, който се срамува да застане пред нея с изцапано джевре. Т.е. – да можех да изчистя лицето си и да застана пред теб гордо, с достойнство. Препоръчани теми