Жената Рак - тема 6 - ,,Рачешки рожденни дни се празнуват до зори,,

• 27 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Аз по улиците като видя бременна и направо ми се плаче  Mr. Green

# 346
Пф, аз едно време ревях на реклами за памперси.  Laughing
Рева и на всички филми, в които накрая има бременни и се ражда бебе.
И на сватбите рева Joy Въобщееее  ooooh!

# 347
Ео, ти не се измъквай по чорапки, а давай снимките  Hug

# 348
Нашата мома ще е лъвица или дева, не знам кой е по-добрия вариант. Някакви наблюдения?

Иначе аз по принцип не съм много ревлива, но напоследък много ме избива на сълзи на някои филми.

# 349
  • Варна
Дева  Peace  Grinning каквото и да се роди, да е живо и здраво, пък зодията...няма значение Wink

# 350
Дева  Peace  Grinning каквото и да се роди, да е живо и здраво, пък зодията...няма значение Wink

Разбира се! Аз затова толкова държа да родя естествено, за да си дойде на бял свят, когато му е писано. Просто ми е интересно вие на какво мнение сте.
У нас майка ми е дева, а баща ми лъв. И двете зодии имат много хубави черти, но и много неща, които ме дразнят - все пак си ги познавам до болка. Та аз лично не мога да преценя кой ще е по-добрия вариант.

# 351
  • Варна
Знае ли се пола на бебето? Ако е момче - наистина по-добре да бъде лъв Grinning

# 352
Момиченце

# 353
И на мен Дева ми се вижда по-добре за момиче.
Тя майка ми е лъв и е супер, ама и братовчедка ми е лъв, а тя е мега тъпо същество Crazy
Снимките на мен не са ми ги дали още Simple Smile

# 354
  • Варна
Стискаме палци да се роди дева тогава  Peace  макар, че се съмнявам  Laughing

# 355
Напълно възможно е дева да е, има време до края на август.
Ако е лъв ще я оставям баща и да се разправя с нея - да се разбират помежду си кой от двамата е центърът на вселената  newsm53 newsm53 аз ще стоя да им гледам сеира и ще командвам парада тихомълком отстрани.

# 356
 Joy
Нашите са рак и лъв - тати рак, мама лъв, мисля, че за 30 години още не са се разбрали кой е центърът на вселената  Laughing

# 357
Joy
Нашите са рак и лъв - тати рак, мама лъв, мисля, че за 30 години още не са се разбрали кой е центърът на вселената  Laughing

Като добавим и един бесен овен в общата картинка, веселбата ще е пълна...

# 358
  • София
Дъщеря ми е Дева-момиченце с характер! Mr. GreenНяма 4-5,умница,но своенравна,обича да доминира,но същевременно нежна и гальовна.

# 359
Девите никак не са слабохарактерни, както повечето хора си мислят. Дори доста добре се справят с живота. И аз имам една позната, дъщеричката и е дева - кукличка  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт