Бебеправене - тема 6!

• 24 849
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Аз не чакам към 12 там някъде защото ми е нередовен и горе-долу ми е на 30 дена а предния месец ми беше на 13 юни  newsm78 а зацапването ми беше снощи и на сутрината  нямах нищо  newsm78 и корема не ме боли предполагам че лелката ще ме навести  newsm78 и гърдите ми ще се пръснат от болка

# 616
Това зацапване може да е и онова зацапване. Така че си изчакай датата или тичай да пуснеш един кръвен тест. Макар, че до 12 има само два дни и някои от по чувствителните от пикливите може да ти покаже дали има нещо. Стискам палци.

П.П. Кофеинчето да не наднича само а да идва да каже как е и да поръси с вълшебния прашец Laughing

# 617
Здравейте, момичета! При мен вече лелката си отива и мисля от тази вечер, най-късно утре да започнем да работим по въпроса Simple Smile От днес започнах да меря и пак БТ и на 14ти ден мисля да започна с тестовете - рано ли е, късно ли е, мисля че е добре нали - 30дни МЦ?  newsm78

Чери, иска да ни поизмъчи малко Simple Smile хайде, и аз съм с теб и стискам палци да имаме радост Simple Smile

# 618
Този път мисля да почакам до 12 или до 14 за по-сигурно, че ми писна тестовете да са само - Praynig а за зацапването аз си го имам по принцип винаги преди да ми дойде няколко дена ми зацапва само но ме и боли корема а сега не довечера ще си взема тест и ще почакам да видя какво ще стане но гледам да не си давам големи надежди за да не се разочаровам  smile3521  33uu fingerscrossed

# 619
Здравейте момичета!!!  Hug Честито на Кофеинче !!!! Лека бременност и пухкаво бебоче на финала!  bouquet Аз ви чета непрекъснато! Нищо не ми убягва  Sunglasses При мен няма нищо интересно, с което да се включа, но не ви изпускам от поглед! Бях писала преди време,че и ние официално не се пазим, но и не правим усилено бебче. Засега си правим удоволствието, пък ако стане ще сме най-щастливите разбира се!!

rosalinda 86 , и на мен Юни месец ми дойде на 12-ти , а сега би трябвало да дойде (ако дойде) утре или в други ден! Горе долу вървим заедно!   bouquet

Целувки и ако има новини от мен, ще ви пиша! Хайде нека се появяват  EFP !! baby_neutral  bouquet

# 620
Биби  Hug...айде следващия вече дано е на късмет!
Росалинда може да е само зацапване преди да разбереш хубава вест!Дано.. Praynig
Аз имам още една седмица...ама ме наболява корема от време на време както преди цикъл и гърдите леко във зърната но не е много разбира се нямам никакви симптоми,и дано не си ги втълпявам... Wink
Стискам палци на всикчи,скоро да видим 2те чертички..и дано някой в най-скоро време се похвали с хубава новинка!

# 621
На мен вече ми писна  Tired
М се мени постоянно.  Два месец 26 дни, после 28 ...  не знам.  Не мога да изчисля нищо.  Дали да спрем с опитите за месец, два и после пак  newsm78.

Може да е странно, има едни зодии от овен нагоре, дето не ми се иска да ми е детето.  И май ще се наложи да отложим бебе-правенето малко.

# 622
Здравейте и от мен!
Росалинда,на мен ми прилича на бременност-дано да съм права!
Хайде де,трябва да предам щафетата!Желая ви следващия тест на всяка от вас да е   EFP
Албена,съжалявам и се надявам август да ти донесе stork-girl
Ръся прашец!  babydust7
Хубав ден!

# 623
 Опа да посъбера прашец newsm75 newsm79 newsm28 newsm79 newsm79 Crazy

# 624
  • Варна
Нареждам се под прашеца Grinning

Биби,няма да се отчайваш.Ще стане! Hug

Аз да ви се оплача-утре се омъжвам,а или утре ,или вдругиден трябва да ми дойде Sad .Коремът ми ще се пръсне и ще съм като бременна булка,а няма да съм такава #2gunfire

# 625
  • до най-прекрасния мъж
Трета под прашеца Simple Smile
Биби, гуууушшш! Следващият път ще стане, като не е сега. Радвайте се на живота, пък бебетата ще дойдат рано или късно!

# 626
Здравейте, моми.  Hug

Чета ви аз и искам само да спомена, че нередовен цикъл не се смята онзи, който варира примерно между 30-33 дена, но си идва всеки месец. Нередовен е този цикъл, който пропуска месец-два, после пак идва за 1-2 месеца, после пак спира и така...или както прочетох тук във форума, нередовен е онзи цикъл, който е над 36 дена.

Аз уж вече съм приключила цикъла, но имам все още розово зацапване (нещо продължава много дълго) и този месец ще следват ходения по лекари Simple Smile

Пожелавам успех и много търпение на всички чакащи да НЕ им дойде...и умната с тестовете, искам много  EFP да видя, че ми писна от мойте едно-чертичковчета.

Bebitka  :   Искаме снимки от сватбата.  bouquet

П.С Кофеин Simple Smile Честито  Hug Пожелавам ти леко бременеене  Peace

# 627
Bebitka  само не разбрах оплакваш се че ще се омъжваш или че ще ти дойде newsm78

Майтапя се. ЧЕСТИТО желая ви най-хубавия подарък за сватбата, много щастие и дълъг семеен живот  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
  • Варна
Дааа,ще има снимки Simple Smile,а аз искам като се върнем от почивката,да съм съпричастна с радостта на новите бременелки Hug

На Кофи честито и  от мен! Hug

галиа ,второто не го искам,но както дойде Simple Smile

# 629
Аз не чакам на 15-ти в неделя.  Не знам с точност кога ми е била О., но е била някъде около 30.06.-01.07. След това адски много ме боляха гърдите, имах няколко резки придърпвания ниско долу в стомаха в различни дни и този месец постоянно ми причернява, но това предполагам е от жегите, а аз съм с ниско кръвно. В момента нямам абсолютно никакви болки в корема и гърдите ми спряха да ме болят дори... Не мога да устискам и искам да питам, ако си направя тест 5-дни по-рано, дали може да покаже нещо?

Общи условия

Активация на акаунт