Бебеправене - тема 6!

• 24 805
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Биби  Hug нищо другия месец Hug

# 736
Бибиииии  Hug Hug Hug

Ама нали ти каза жената, че няма да е сега, а след месец-два. Искаме, не искаме, не можем да се месим в божиите планове.

А до коя зодия не искаш? Аз Телчетата много си ги обичкам, виж за Близнаците ще се въздържа от коментар  Thinking

# 737
Шайн, знам че е тъжно. Знам колко е кофти да видиш отрицателен тест или, че ти е дошло. Много добре го разбирам, вече 6 месеца съм така. И всеки път неминуемо си поплаквам, но се опитвам да не мисля за това постоянно.

Биби, съжалявам за отрицателния тест, другия месец с нови сили!  Hug

# 738
Бибиииии  Hug Hug Hug

Ама нали ти каза жената, че няма да е сега, а след месец-два. Искаме, не искаме, не можем да се месим в божиите планове.

А до коя зодия не искаш? Аз Телчетата много си ги обичкам, виж за Близнаците ще се въздържа от коментар  Thinking
Да Flutter каза ми наистина, че до месец два.  Но такова закъснение не съм имала преди  newsm78 ... съмнявах се, но любопитство еййй...

И аз съм за телците.  Овенче не е зле, но телците са по добре.  Близнаци НЕ  Naughty, без да обиждам никого!  Лъвче може.   Да видим!

Пак започвам чакане.  С това закъснение, ще ми се изместят дните.   newsm78 пак наново ще правя таблици  Crazy

# 739
# 740
  • до най-прекрасния мъж
Чери, няма линк, мила!

# 741
Биби... Hug...ами ако е било още рано за теста....де да знам всичко е странно... newsm78

# 742
Оправих го  Grinning

# 743
Здравейте момичета. Много сте изписали,сега ще ви чета.Аз не чаках 07,07,самоче гостенката дойде неканена.Сега с нови сили Дай Боже добра новина.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт