Бебеправене - тема 6!

• 24 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Шайн ммушкай хубаво навътре термометъра, до екранчето. Опитай ако искаш и анално, нисичка ми се вижда тази т.? newsm78

# 706
Пробвах и анално-36,60. Crazy

# 707
Попаднах на тази снимка и ме накара да се усмихна широко  Laughing

Предпоследният кадър е уникален Laughing Laughing Laughing

аааа много ми хареса това.  И е точно така!

Добро Утро момичета.  Flutter не си направих тест снощи.  Реших да изчакам до днес.  След малко отивам да си купя тестче и ще ви известя.   Praynig

# 708
Попаднах на тази снимка и ме накара да се усмихна широко  Laughing

Предпоследният кадър е уникален Laughing Laughing Laughing

аааа много ми хареса това.  И е точно така!

Добро Утро момичета.  Flutter не си направих тест снощи.  Реших да изчакам до днес.  След малко отивам да си купя тестче и ще ви известя.   Praynig

успехххх миличкаааааа thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup 1stroller stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl

# 709
Успех,Биби...ще чакаме с нетърпение резултата!!! Hug
А за картинката...да да определено е така и в деиствителност!
Шаин...и аз незнам що е така май нисичка..дори и 36,6 ми се стори ниска..ама все пак аз не разбирам особенно!Няма как да коментирам!
П.п...май нова тема ще ни е необходима....и точно в нея май ще разберем за щастливите вести Crazy

# 710
36,6 си е ниска за анално. Запиши 36,4 и продължавай да мериш вагинално, а те съветвам на следващият цикъл поне прогестерон и тсх да пуснеш. Като цена ще ти излезе не повече от 30-35 лева. По 13-14 лева е единият хормон.

# 711

Шайн, на кой ден от цикъла е тази температура. Ти сигурно си написала в по-горните постове, но все пак да попитам.

# 712

Шайн, на кой ден от цикъла е тази температура. Ти сигурно си написала в по-горните постове, но все пак да попитам.
Ами 24 ден ми е,рпи цикъл 32 дни.
Значи този месец явно не е станало,щом ми е толкова ниска Т.
Незнам,объркана съм много.Мислех си ако звънна на лекаря си и му кажа,че искам да пуснем изследвания да видим как са хормоните,и съответно да видим как е О-има ли я няма ли я.Ако нямам такава,както аз си мисля,и се наложи да я стимулираме,а моя мъж както пътува,а засега няма как да напусне-едно,че тука няма работа,друго,че има договор за 3 години.Аз добре,ще започна стимулацията,ами ако точно дните в които трябва да работим по въпроса него го няма.Макарче не се знае,все някога ще се падне тука.Понеже той сега май по 1 седмица го няма,1 си е тука.Объркана съм,незнам да чакам ли още малко време.Ами ако забременея с тези моите по наднормени килограми.Все казват,че щяла съм да не мога да износя бебето,било рисковано.Но лично доктора ми не ми го е казвал.Е казва,че ако сваля,ще е по-добре,но не и че ще е фатално ако забременея така.Последният път като говорихме ми каза,че и да нямам О,ЩЕ ИМАМ.Това е негова грижа и с лекарства всичко става,стига да си под лекарско наблюдение,но като вече решим сериозно да бебеправим.Макарче ние си искаме и всеки месец се надяваме.
Според мен да изчакам още малко и да отида да видим какво става с тази прослувата О,и ако я няма да започнем стимулация.Вие как мислите момичета .

# 713
Здравейте сладури Hug
Биби, Чери чакаме добрите новини Praynig Praynig

А аз все повече се отчайвам. Представете си само как се чувствам когато моето момченце ме пита мамо бременна ли си. Иска сестричка милото. А като го гледам как се радва на бебенцата в парка и ги закача направо се разтапям. А и милото чака с нетърпение когато правя тест.

# 714
  • София
Хайде Биби, Чери имам предчувствие, че ще има  EFP правете тестовете и се похвалете, че ме заболяха пръстите да стискам палчета Simple Smile

# 715
Шаини,ще е добре да се посъветваш с лекар относно изследванията...а за килограмите определено е така..хубаво ще е ако успееш ,ще стискаме палци!
Галиа,аз за това на никой няма да кажа като дойде,ако дойде времето за тест..ако имам хубави новини ще ги споделя,но имаче защо да ги тормозя всички!И моето дете се държи така с другите деца и той иска....ама мойто ми вика че иска братче/а аз искам момиченце/,но това е решението на друг..каквото се получи,наше ще си е! Grinning
Чакам вести скоро  Hug

# 716

Биби, стискам палци да ни зарадваш  Grinning

# 717

Биби, стискам палци да ни зарадваш  Grinning
И ти скоро  Grinning

# 718
Шайн, май наистина е малко нисичка за 24 ден, но и аз не съм много веща по тези въпроси. Нека кажат момичетата с опит, и аз меря моята и току де допитвам до тях. Laughing
Галиа, ти най-добре знаеш, че с отчаяние нищо не става. Ще дойде и нашето време да "подарим" по едно братче или сестриче.  newsm10

# 719
здравейте момичета... от 7 месеца се пробваме да имаме мечтаното детенце! Rolling Eyes пожелайте ни късмет ,защото вече се отчайвам

Общи условия

Активация на акаунт