Бебеправене - тема 6!

• 24 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • до най-прекрасния мъж
Е, то е било доста скоро. Честито, аз не помня дали си споменавала. Дълъг семеен живот и дечица колкото си пожелаеш  twin_neutral kiss

# 646
Благодаря ти мила...за дечицата минимум 2,а защо не и 3 Simple Smile

# 647
  • до най-прекрасния мъж
И аз искам 3, но да видим. Малко трудно се гледат толкова много деца. Поне със жилища сме подсигурени и аз, и милото, но то си иска инвестиции сериозни - да ги отгледаш, възпиташ, изучиш. Домът е най-лесното нещо, което можеш да им подсигуриш. Засега да направим и да родя 1, а за повече - дай Боже нещо в тая държава да се размърда и да имаме възможност да осигурим и прираст.

# 648
Оооо..Мериан...скоро си била булка..честито!Дълъг семеен живот и поне 2 деца,а за повече незнам вече който както прецени! Grinning
Аз си имам едничко...искам още едно и вече съм си изпълнила плана...хихихи  Wink

# 649
Оооо..Мериан...скоро си била булка..честито!Дълъг семеен живот и поне 2 деца,а за повече незнам вече който както прецени! Grinning
Аз си имам едничко...искам още едно и вече съм си изпълнила плана...хихихи  Wink

Благодаря Пчеличке  Hug Hug Hug

# 650
Честито на младоженките! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая! family4
Колко бързо лети времето,ние с любимия след месец правим 2години брак  kiss
Имам приятелка,която забременя в месеца след сватбата си,без да са го планирали!Желая го и на вас-да стане от раз! Simple Smile))

# 651
Ние пък се оженихме когато малчо беше на 7 месеца....тази година станаха 4 години!
Кофеинче,радвам се че пишеш все още при нас,и че се чустваш добре!
Нямаш неразположения за сега..и дано да не те спохождат че е ужасна ми беше предната бременност....до средата на 4рти месец бях зле!
Кога летите за Бг...вие после пак се връщате там,тоест тука идвате на почивка само?

# 652
  • до най-прекрасния мъж
Ние пък се оженихме когато малчо беше на 7 месеца....тази година станаха 4 години!
Кофеинче,радвам се че пишеш все още при нас,и че се чустваш добре!
Нямаш неразположения за сега..и дано да не те спохождат че е ужасна ми беше предната бременност....до средата на 4рти месец бях зле!
Кога летите за Бг...вие после пак се връщате там,тоест тука идвате на почивка само?
Пчеличке, в акта за раждане фамилиите на съпругът ти и твоята различни ли са? Питам, защото милото иска да са ни еднакви, но ако бебо стане преди да сме решили кога какво, искам да знам. Бременна булка в напреднала бременност, не се виждам.

# 653
Честито на младоженките! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая! family4
Колко бързо лети времето,ние с любимия след месец правим 2години брак  kiss
Имам приятелка,която забременя в месеца след сватбата си,без да са го планирали!Желая го и на вас-да стане от раз! Simple Smile))

Благодарим Кофеинче  Hug

# 654
Момичета  Shocked М спря.  Тоест само ми зацапа тази сутрин.  Аз сложих тампон и реших, че е дошло.  Сега се усетих, че не съм сменяла тампона от преди 4 часа.  Гледам, чист.  newsm78
Това сега какво е?

# 655
Биби а време ли ти беше за М?
Мажеш да направиш тест или да си го изчакаш и на мен миналия месец ми беше така. Дойде после спря и на следващия ден си дойде пак с пълна сила.

# 656
Биби а време ли ти беше за М?
Мажеш да направиш тест или да си го изчакаш и на мен миналия месец ми беше така. Дойде после спря и на следващия ден си дойде пак с пълна сила.
Закъснява ми с 2 дни. Но тази сутрин малко прокърви и реших, че идва.  newsm78

# 657
А тест прави ли ?

# 658
Не, защото просто не мислех, че има защо.  Но моя мъж каза, че ще мине след работа да вземе един. 

# 659
Чакам утре сутрин да се похвалиш  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт