Бебеправене - тема 6!

• 24 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Чакам утре сутрин да се похвалиш  Praynig
Стига бе!  ooooh! не съм очаквала да стане изобщо.  Даже не ми се вярва, че може да е нещо.
Викам на мъжът ми, вземи само 1 тест, може да е нищо.  Той вика даааа ... но може да е НЯКОЙ.  Laughing  Но съвсем не ми се вярва, честно.

# 661
Леллеелеле...Биби...намирисва ми на хубава новинаааа  Grinning ...чакам хубавата новина скоро!:)
Ивче,да фамилиите в акта за раждане са ни различни но детето е с неговата фамилия все пак...и после и аз станах с тази фамилия,вече всички сме под една фамилия,но ние тогава изобщо не сме мислили за брак и т.н. след като родих и на нова година милото ми предложи тоест баш на Нова година си бяхме тримцата в нас самички и ми подари годежен пръстен и от тогава започнахме да си мислим за брак не и преди това!

# 662
Момичета ние днес с милото правим 2 години брак   loveuuu надявам се да го зарадвам с малак подарък  EFP   smile3508 но ще е по-късен в смисъл утре или в други ден ще си направя теста ако не ми е дошло де  Grinning  bouquet биби пожелавам ти да е + теста :*

# 663
Момичета БТ от 36,30 нормална ли е за ЛФ
Меря я сутрин в 7.00 докато не съм станала-вагинално.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 17:28 от pretty_shineee

# 664
shine_ според мен е доста ниска. Би трябвало да е поне 37.0. Имаш ли графика? Какъв термометър ползваш и колко вр. го държиш? То зависи и през ФФ колко е била де, може и да не стигне 37.0 Simple Smile До колкото разбрах, за да е сигурно, че е имало ову, разликата между ФФ и ЛФ трябвало да е 0.4-0.6 поне.

rosalinda 86 Честита годишнина! Още 100 пъти по толкова! Още повече любов и разбирателство!   bouquet

# 665
shine_ според мен е доста ниска. Би трябвало да е поне 37.0. Имаш ли графика? Какъв термометър ползваш и колко вр. го държиш? То зависи и през ФФ колко е била де, може и да не стигне 37.0 Simple Smile До колкото разбрах, за да е сигурно, че е имало ову, разликата между ФФ и ЛФ трябвало да е 0.4-0.6 поне.

rosalinda 86 Честита годишнина! Още 100 пъти по толкова! Още повече любов и разбирателство!   bouquet

Ами днес е меря за пръв път,понеже вчера си взех дигитален термометър.Меря я вагинално.

# 666
# 667
Колко време го държиш? Трябва да се държи 3-4 минути след сигнала и тогава да отчиташ. Кой ден от цикъла си? Ако не си мерила от началото на цъкъла, няма как да знаеш дали си в ЛФ или не, освен ако не си правила ову тест и със сигурност знаеш, че ову е минала. Ако не знаеш, може ову да не е минала, и може все още да си във ФФ и тогава Т от 36.3 се връзва.

Разгледай графиките на момичетата във бейбиплан, там има много примери...

# 668
Последно ми дойде на 18.06.И О би трябвало да е минала.То след 10 дни трябва да ми дойде М вече.Посъветваха ме да почвам да я меря.Но май не беше добра идеята да започвам да я меря по никое време.Трябваше от първият ден на М.Моят термометър няма сигнал.Вадя го след около 3-4 минути.Аз разглеждах графики и ми направи впечатление,че трябва да малко по-висока и затова ви питах.Ужас.Май ще се окаже,че наистина нямам О. newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Моят цикъл е около 32 дни.И на 18ти ден,както този месец,така и миналият имах пробождания в единият яйчник.Тоест преди 5 дни.

# 669
 newsm44 хайде Биби,стискам ти палци!Дано се похвалиш утре сутрин-много ще се радвам!
И на мен ми зацапа за ден на датата на М,дано е това и видиш  EFP
Пчеличке,прибираме се на 26 юли за 3седмици и тъкмо ще мога да посетя и моята гинеколожка в Бг. Ще ви държа в течение и ви следя с интерес  Heart Eyes
Шайнче,не си поставяй сама диагнози... И не се отчайвай,поговори с гинеколога си и не се отказвай от меренето,поне ще си наясно какво става Simple Smile

# 670
Точно така shine_. Не бива да се отказваш.
1) Мериш от почти края на цикъла.
2) За първи месец започваш.
3) Може термометъра да е развален. Провери го.
4) С отчаяние никъде няма да стигнем Simple Smile
5) Може да си с късна овулация.
6) Всеки цикъл е различен. Ако този месец овулираш по-късно, ще ти дойде и по-късно.

Стискам ти палци. Не се отказвай да мериш Т. Важно е както за теб, така и за лекаря ти. Прави си графика. В зачатие или фертилити френд или бейбиплан, което си харесаш. И си води бележки всеки ден.

Успех!

# 671
Здравейте!   bouquet
Биби, дано да е бебче!  Hug
Шайни, не се притеснявай. Дано всичко е наред! Hug

# 672
Бебитка, пожелавам ти утрешния ден за теб да е най-красивия, най-истинския и най-вълнуващия от всички твои дни до сега! Защото този миг наистина минава като такъв и докато се усетиш ... аз го изпитах също,и е ... ВЪЛНУВАЩО, но и минава бързо. Изживейте го, така, както сте мечтали!   bouquet

Биби, и мен ми намирисва на нещо много хубаво. Хайде, дано си следващата Simple Smile  EFP smile3504 1stroller

# 673
Bibi pojelavam ti da e taka 4akanata novina to to4no kogato ne o4akva6 stava shine pravi sa momi4etata ne si postavai sama diagnosi dano vsi4ko e ok az ne pi6a za6oto sam o6e v komandirovka i toja mesez nama da bebepravim no vi 4eta i 6e se radvam ako pove4eto ot vas vidat taka me4tanite dve 4erti4ki Simple Smile)))

# 674
Здравейте момичета!!!! Хайде края на седмицата искам много положителни тестчета!!!
Биби, стискам палци за резултачето от теста! Дано е положителен!!!  Hug
Кофеинче, радвам се, че още ни навестяваш, ти си ни талисманчето на 6-тата тема, дано ни повлечеш след теб!   bouquet
Аз днес разбрах, че много добра моя приятелка е бременна! И тя днес е разбрала  Laughing Много се радвам за нея!!! От първия път са уцелили момента! Сладурите ми те! Simple Smile

Дано и аз скоро да имам поводи за лична радост, много много се надявам да не чакам дълго за това щастие!

Общи условия

Активация на акаунт